2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktora yalnız gitmek bende de korku oluşturmuş bundan önce iki yıl eşim ne zaman yanımda olmada kötü bir haber duyunca şimdi hep ona uyacak saatte gidiyorum korkudan hadi bakalım güzel haberler ile gel inşallah

Maşallah hep böyle yolunda gitsin

Benimde kalp atışı duyuldu ama 2 günde 1 iğne kullanıyorum kanama olduğu için. İçin rahat değilse bir doktora daha sor bence.bende farklı doktora gideceğim bakalım iğneye devam et diyecekmi

Benimde kalp atışı duyuldu ama 2 günde 1 iğne kullanıyorum kanama olduğu için. İçin rahat değilse bir doktora daha sor bence.bende farklı doktora gideceğim bakalım iğneye devam et diyecekmi
Ben acil olarak iki kere gittim iki doktorda normalde iğne kullanırız 12. haftaya kadar demekki doktorun gerek dıymadı dedi. Ya lekelenme tüp bebekte yaşayan çok insan var ama ağrı da beni tedirgin ediyo sizde se ağrı oldu mu büyüdüğü şçin demişti doktor ama her gün de ağrımaz ki heralde bilemedim

Ya canım ben 2 ay önce düşük yaptım . Doktora tek gitmiştim kalbi durmuş dediler.fobi oluştu bende. İlk hamileligim de herşey yolundaydı korkularım yoktu sağlıcakla aldım kucagima. Ama bir kere yaşayınca insan paronayak oluyor.

Bende agri olmadı canım ama önce düşük yaptığımda kanama oldu ağrı hiç olmamıştı.bence ağrıya takılma belki psikolojiktir. Ama iğneyi bir doktora daha sor.

Bende agri olmadı canım ama önce düşük yaptığımda kanama oldu ağrı hiç olmamıştı.bence ağrıya takılma belki psikolojiktir. Ama iğneyi bir doktora daha sor.
İnşallah canım çünkü öğretmenimin sadece karne vermeye gittim ve orda bile o kadar ağrım olmuştu arabayla gidip geldiğim halde belki de dediğin gibidir. Zaten bin türlü emekle sahip oluyoruz inşallah güzel sonuçlanır

Devlet ücretsiz özelde olan fiyatlar . Devlete de gidiyorum aynı anda ben, ama ikili tarama tarihini olmadan ileriye verdiki vakti geçiyor .ultrasonda sıra yok mecbur özelde yaptırıcam.
Bende universite hastaneye gidiyorum da ama ücretli öğretim üyesi. Ocak ayında polip ameliyat orda yaptırdım ve biraz saçmalık oldu .Tam ameliyata girecem hemşire geldi diyor ödemesi var .iyiki arkadaşım vardı yanımda. Biz gittik sekreteri sormaya ne ödemesi 1700tl diyor hem başka bloke gitmek lazım. Ödemezsem ameliyata alamazlar . Neyse arkadaşıma gönderdim ödedik. Sonra eşime anlattım böyle böyle yani siz beni odaya göndermeden önce söyleyin. Çok saçma yapmışlar. Sonra sgk gittim orda da şok olmuşlar çünkü sgk da ödedi ben cimer yazdım cevap da çok enteresan geldi.ben kendi isteğiyle ödedim eşim dedi hadi mahkeme verelim ben bosver dedim bana ders olsun. Artık hersey önce soruyorum çünkü doktor dedi.ya gel ikili test da yapalım artık bilemiyorum sgk var ama hala ödüyoruz bana 3 gün da yazmışlar oda parası. Ben 1 saat bile kalmadım. Eşim Sonra araştırma hastanesinde burnu ameliyat oldu .2 gün kaldı 1 kuruş bile ödemedi. Prof. Ona yaptı

Bizimde oyle canım duzensiz gelip gidiyor simdi yine değişti tarih tam 11+0da gidebilcez muayeneye. İnşallah yine aksilik çıkmazsa tabi. Cok üzülüyorum böyle zamanlarda yanımızda olmadıklarında
Evet biz ilk evlendik günleri eşim hemen Urfaya gitti Bi ağlıyorum Bi ağlıyorum. 1 sene ağladım sonra alıştım eşim diyor herkese asker eşi olamaz çok zor .inşallah bu sefer tayin çıkacak normal çalışacak 8-17 ve hep evde olacak ama eylülde Libya gidiyor bu da var . Çocuk doğacak eşim 3 ay sonra gelecek .bilmiyorum izin verirler me doğuma gelmek

Rapor vermedimi doktor lekelenme varmış sonuçta. Bende bankaciyim 40 gün rapor verildi. Benim işin stresi yeter zaten çocuk düşürmeye

Rapor vermedimi doktor lekelenme varmış sonuçta. Bende bankaciyim 40 gün rapor verildi. Benim işin stresi yeter zaten çocuk düşürmeye
verdi ama çok iki üç günlük ben söylediğim için zaten ama okullar kapandığı için sıkıntı yaşamadım. ya bana doktorum düşük tehliken var demedi ya da kanama şurda diye bişey de demedi tüp bebekte olabiliyo nedenini bilemiyoruz dedi. Lekelenme devam ederse de sürekli acile gitme düşük yapacaksan zaten o an yapavaj bişey yok dedi. Aslında iyi bi kliniğe gidiyoeum ama ne bilim biraz rahat bi doktprum var

Evet doğru bol bol istirahat edersin. Tüp bebek yapan annelerle ilgili gruplar var bence oraya birsorun.belki normaldir onlarda aynı durumdadir.

Benimde doğum zamanı suriyeye gidecek ben de merak ediyorum izin verirler mi diye. Allah cidden yardımcımız olsun

Ben de ilk önce coraspin kullaniyodum sonra dr değiştirdim düşük tehliken yok istersen kullan 2 günde bir ama sart degil dedi bende kullanmadim kötü mü yaptım acaba ya.

Benim de tüp bebek. 3 gün önce kasığımda ağrı çok oldu, bıçakla kesiyorlar gibi. Gece uykudan uyandırmıştı.kanama alanım vardı zaten. Acile gittim.. Sonuçlar temizdi şükür. Vücut susuz kaldığında da olabiliyor demişti. serum verdi vücut su alsın diye. Psikolojik belki de rahatladım.

Inşallah herşey yolundadir. Hala gelen leke var mi? Benim 3 gündür yok ve doktor 1ay sonraya çağırdı ama ben hafta ici gideceğim baska doktora siz inşallah herşey yolunda diye yazarsınız.

Inşallah herşey yolundadir. Hala gelen leke var mi? Benim 3 gündür yok ve doktor 1ay sonraya çağırdı ama ben hafta ici gideceğim baska doktora siz inşallah herşey yolunda diye yazarsınız.
Benim 3,4 kez oldu adet kanaması gibiydi.aynen benimde 4 gündür yok çok şükür. Ama iğneyi bırakırsam gelirmi bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…