- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.501
Doktora yalnız gitmek bende de korku oluşturmuş bundan önce iki yıl eşim ne zaman yanımda olmada kötü bir haber duyunca şimdi hep ona uyacak saatte gidiyorum korkudanGünaydın kizlaarrr.Bugün muayene günüm 15.30 da korku var içimde sanırım yalnız gidemicem eşim ya da ablamı cagiracagim yanıma. Kanama alanım azalmış olsunn bebeğim sağlıklı olsun eve mutlu döneyim insallah
MaşallahKızlar günaydın bende randevumdan ciktim simdi 11+3 olmusuz ikili teste baslayacakti bebem istenilen pozisyona bir turlu gelemedi o kadar döndüm dolandım yok bana mısın demediçarsambaya gün aldık çok sükür her seyimiz yolunda . Bir de tahminde bulundu kıza benziyor diye ❤
Benimde kalp atışı duyuldu ama 2 günde 1 iğne kullanıyorum kanama olduğu için. İçin rahat değilse bir doktora daha sor bence.bende farklı doktora gideceğim bakalım iğneye devam et diyecekmiKızlar merhabaa bende inşallah 2023 de anne olucam ama bazı sıkıntılarım varTüp bebekle hamile kaldım 8. haftadayım bir süredir lekelenme yaşıyırım bilenler vardıe tüp bebekte progestan fitil iğne ve ilaç kullanılıyo. Benimdoktorum keseye görünce direk iğne ve ikacı kesti sadece fitil kullandım. Böyle olunca kanamam yani lekelenmem oldu gittiğim acildeki doktor 12. haftaya iğne kullanman lZım dedi ancak kendi doktorum kalp atışını duyunca iğneyi bıraktırdı. Tabi bıraktığımın ertesi günğ tekrar lekelenmeler artarsk devam etti en son yine lekelenme olunca kendisine gittim karından progestan dex başlattı. Şu anda az az sürüntü şeklinde var bi kaç gündür kullanıyorum çok azaldı khverengi ama tamamen geçmedi.
Ben acil olarak iki kere gittim iki doktorda normalde iğne kullanırız 12. haftaya kadar demekki doktorun gerek dıymadı dedi. Ya lekelenme tüp bebekte yaşayan çok insan var ama ağrı da beni tedirgin ediyo sizde se ağrı oldu mu büyüdüğü şçin demişti doktor ama her gün de ağrımaz ki heralde bilemedimBenimde kalp atışı duyuldu ama 2 günde 1 iğne kullanıyorum kanama olduğu için. İçin rahat değilse bir doktora daha sor bence.bende farklı doktora gideceğim bakalım iğneye devam et diyecekmi
Ya canım ben 2 ay önce düşük yaptım . Doktora tek gitmiştim kalbi durmuş dediler.fobi oluştu bende. İlk hamileligim de herşey yolundaydı korkularım yoktu sağlıcakla aldım kucagima. Ama bir kere yaşayınca insan paronayak oluyor.Doktora yalnız gitmek bende de korku oluşturmuş bundan önce iki yıl eşim ne zaman yanımda olmada kötü bir haber duyunca şimdi hep ona uyacak saatte gidiyorum korkudanhadi bakalım güzel haberler ile gel inşallah
Bende agri olmadı canım ama önce düşük yaptığımda kanama oldu ağrı hiç olmamıştı.bence ağrıya takılma belki psikolojiktir. Ama iğneyi bir doktora daha sor.Ben acil olarak iki kere gittim iki doktorda normalde iğne kullanırız 12. haftaya kadar demekki doktorun gerek dıymadı dedi. Ya lekelenme tüp bebekte yaşayan çok insan var ama ağrı da beni tedirgin ediyo sizde se ağrı oldu mu büyüdüğü şçin demişti doktor ama her gün de ağrımaz ki heralde bilemedim
İnşallah canım çünkü öğretmenimin sadece karne vermeye gittim ve orda bile o kadar ağrım olmuştu arabayla gidip geldiğim halde belki de dediğin gibidir. Zaten bin türlü emekle sahip oluyoruz inşallah güzel sonuçlanırBende agri olmadı canım ama önce düşük yaptığımda kanama oldu ağrı hiç olmamıştı.bence ağrıya takılma belki psikolojiktir. Ama iğneyi bir doktora daha sor.
Bende universite hastaneye gidiyorum da ama ücretli öğretim üyesi. Ocak ayında polip ameliyat orda yaptırdım ve biraz saçmalık oldu .Tam ameliyata girecem hemşire geldi diyor ödemesi var .iyiki arkadaşım vardı yanımda. Biz gittik sekreteri sormaya ne ödemesi 1700tl diyor hem başka bloke gitmek lazım. Ödemezsem ameliyata alamazlar . Neyse arkadaşıma gönderdim ödedik. Sonra eşime anlattım böyle böyle yani siz beni odaya göndermeden önce söyleyin. Çok saçma yapmışlar. Sonra sgk gittim orda da şok olmuşlar çünkü sgk da ödediDevlet ücretsiz özelde olan fiyatlar . Devlete de gidiyorum aynı anda ben, ama ikili tarama tarihini olmadan ileriye verdiki vakti geçiyor .ultrasonda sıra yok mecbur özelde yaptırıcam.
Evet biz ilk evlendik günleri eşim hemen Urfaya gitti Bi ağlıyorum Bi ağlıyorum. 1 sene ağladım sonra alıştımBizimde oyle canım duzensiz gelip gidiyor simdi yine değişti tarih tam 11+0da gidebilcez muayeneye. İnşallah yine aksilik çıkmazsa tabi. Cok üzülüyorum böyle zamanlarda yanımızda olmadıklarında
Rapor vermedimi doktor lekelenme varmış sonuçta. Bende bankaciyim 40 gün rapor verildi. Benim işin stresi yeter zaten çocuk düşürmeyeİnşallah canım çünkü öğretmenimin sadece karne vermeye gittim ve orda bile o kadar ağrım olmuştu arabayla gidip geldiğim halde belki de dediğin gibidir. Zaten bin türlü emekle sahip oluyoruz inşallah güzel sonuçlanır
verdi ama çok iki üç günlük ben söylediğim için zaten ama okullar kapandığı için sıkıntı yaşamadım. ya bana doktorum düşük tehliken var demedi ya da kanama şurda diye bişey de demedi tüp bebekte olabiliyo nedenini bilemiyoruz dedi. Lekelenme devam ederse de sürekli acile gitme düşük yapacaksan zaten o an yapavaj bişey yok dedi. Aslında iyi bi kliniğe gidiyoeum ama ne bilim biraz rahat bi doktprum varRapor vermedimi doktor lekelenme varmış sonuçta. Bende bankaciyim 40 gün rapor verildi. Benim işin stresi yeter zaten çocuk düşürmeye
Evet doğru bol bol istirahat edersin. Tüp bebek yapan annelerle ilgili gruplar var bence oraya birsorun.belki normaldir onlarda aynı durumdadir.verdi ama çok iki üç günlük ben söylediğim için zaten ama okullar kapandığı için sıkıntı yaşamadım. ya bana doktorum düşük tehliken var demedi ya da kanama şurda diye bişey de demedi tüp bebekte olabiliyo nedenini bilemiyoruz dedi. Lekelenme devam ederse de sürekli acile gitme düşük yapacaksan zaten o an yapavaj bişey yok dedi. Aslında iyi bi kliniğe gidiyoeum ama ne bilim biraz rahat bi doktprum var
Benimde doğum zamanı suriyeye gidecek ben de merak ediyorum izin verirler mi diye. Allah cidden yardımcımız olsunEvet biz ilk evlendik günleri eşim hemen Urfaya gitti Bi ağlıyorum Bi ağlıyorum. 1 sene ağladım sonra alıştımeşim diyor herkese asker eşi olamaz çok zor .inşallah bu sefer tayin çıkacak normal çalışacak 8-17 ve hep evde olacak ama eylülde Libya gidiyor bu da var . Çocuk doğacak eşim 3 ay sonra gelecek .bilmiyorum izin verirler me doğuma gelmek
Benim de tüp bebek. 3 gün önce kasığımda ağrı çok oldu, bıçakla kesiyorlar gibi. Gece uykudan uyandırmıştı.kanama alanım vardı zaten. Acile gittim.. Sonuçlar temizdi şükür. Vücut susuz kaldığında da olabiliyor demişti. serum verdi vücut su alsın diye. Psikolojik belki de rahatladım.Ben acil olarak iki kere gittim iki doktorda normalde iğne kullanırız 12. haftaya kadar demekki doktorun gerek dıymadı dedi. Ya lekelenme tüp bebekte yaşayan çok insan var ama ağrı da beni tedirgin ediyo sizde se ağrı oldu mu büyüdüğü şçin demişti doktor ama her gün de ağrımaz ki heralde bilemedim
Inşallah herşey yolundadir. Hala gelen leke var mi? Benim 3 gündür yok ve doktor 1ay sonraya çağırdı ama ben hafta ici gideceğim baska doktora siz inşallah herşey yolunda diye yazarsınız.Günaydın kizlaarrr.Bugün muayene günüm 15.30 da korku var içimde sanırım yalnız gidemicem eşim ya da ablamı cagiracagim yanıma. Kanama alanım azalmış olsunn bebeğim sağlıklı olsun eve mutlu döneyim insallah
14 haziranda yaptırdım bende daha ödeme yapmadık 460 dolar demişti 17.25 den ödeme yapıcaz 7800 falan bizim fazla olmuş bayağı size indirimli söylemişlerEvet full yaptirdim 7haziranda yaptirmistim ben 10 gunde sonuclarim geldi temiz allaha sukur siz nekadara yaptirdiniz
Ayın kaçında çıktı sonucunuzz ben inanılmaz heyecanlıyımEvet full yaptirdim 7haziranda yaptirmistim ben 10 gunde sonuclarim geldi temiz allaha sukur siz nekadara yaptirdiniz
Benim 3,4 kez oldu adet kanaması gibiydi.aynen benimde 4 gündür yok çok şükür. Ama iğneyi bırakırsam gelirmi bilmiyorum tabi.Inşallah herşey yolundadir. Hala gelen leke var mi? Benim 3 gündür yok ve doktor 1ay sonraya çağırdı ama ben hafta ici gideceğim baska doktora siz inşallah herşey yolunda diye yazarsınız.