- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.481
Çay icememek çok koyuyorAynen ben de çay içemiyorum çok sevdiğim halde kahvaltıda sadece 1 bardak
İyi bari ben çok tiksindimKiz ben dün köyde yeşil fasulyenin başına oturdum bı yandan biçtim bı yandan yedim taze taze dalından ay nasıl hoşuma gitti anlatamam
Bende en belirgin taze fasulye ve çay... Birde dolap kokusu beni de mahvediyorAyy taze fasulye benim de korkulu rüyam . Bayılırdım asiri tiksiniyorum bende. Dolap kokusu mahvediyor.bol meyve yiyorum bende. Dışardan hiçbirşey canım çekmiyor fast food tarzı. Birde tavuk iyyy cok tiksiniyorum.Daha cokta en belirginleri bunlar.
Günaydın canım ben yine ise giderGünaydın tatlı hamiş anneler
Zor gerçekten hamileyken çalışmak Allah yardımcın olsunGünaydın canım ben yine ise giderdokuz ay boyunca bu işten yakincam sanırım
Bende merak etmistim 16 ve 20. Haftalar arası diyorlar belki daha da geç olabilirBebeklerin hareketini ne zaman hissederiz acaba ya annem yakında hissedersin deyip duruyo ama bana erkenmis gibi geliyordu. Kafam karıştı
Evet full yaptirdim 7haziranda yaptirmistim ben 10 gunde sonuclarim geldi temiz allaha sukur siz nekadara yaptirdinizNe zaman yaptırdın canım birde full paketmi yaptırdın. Bende geçen salı verdim nice a sonuç bekliyorum
Tabiki yazabilir ama yazarken zaten siz de o düşünceyle test yaptırmıyorsunuzdur yazmış. Benim adıma nasıl hükmü olabilir , bu cümleyi kurmadan da fikrini beyan etse cevap bile vermem bana ne. O özgürce dedi bende dedim .Arkadaş herkes gibi fikrini sunmuş alttan laf atmak falan yok isteyen istediğini düşünmekte ve yazmakta özgür değil mi
10 normal gün mü yoksa iş günü mü , zaman normal geçiyordu ama test yaptıktan sonra ben de biraz paniğimEvet full yaptirdim 7haziranda yaptirmistim ben 10 gunde sonuclarim geldi temiz allaha sukur siz nekadara yaptirdiniz
Sanırım 17. Haftada duymaya başlıyor duydukça hareketleniyordur belkiBende merak etmistim 16 ve 20. Haftalar arası diyorlar belki daha da geç olabilir
10 normal gün 7sinde verdim 17inde sonuc elimdeydi yurtdisina gönderildi sonuclar10 normal gün mü yoksa iş günü mü , zaman normal geçiyordu ama test yaptıktan sonra ben de biraz paniğim
Teşekkürler bana da 10 gün dedi doktor ama dedim Amerika’ya git gel 15 olur mu10 normal gün 7sinde verdim 17inde sonuc elimdeydi yurtdisina gönderildi sonuclar
İnşallah canım haberdar et bizi deGünaydın kizlaarrr.Bugün muayene günüm 15.30 da korku var içimde sanırım yalnız gidemicem eşim ya da ablamı cagiracagim yanıma. Kanama alanım azalmış olsunn bebeğim sağlıklı olsun eve mutlu döneyim insallah
İnşallah canım Allah korusunGünaydın kizlaarrr.Bugün muayene günüm 15.30 da korku var içimde sanırım yalnız gidemicem eşim ya da ablamı cagiracagim yanıma. Kanama alanım azalmış olsunn bebeğim sağlıklı olsun eve mutlu döneyim insallah
Ya çok sevindim ne güzel tahminde bulunması daKızlar günaydın bende randevumdan ciktim simdi 11+3 olmusuz ikili teste baslayacakti bebem istenilen pozisyona bir turlu gelemedi o kadar döndüm dolandım yok bana mısın demediçarsambaya gün aldık çok sükür her seyimiz yolunda . Bir de tahminde bulundu kıza benziyor diye ❤
Gözün aydın canım.sağlıcakla al kızını kucağınaKızlar günaydın bende randevumdan ciktim simdi 11+3 olmusuz ikili teste baslayacakti bebem istenilen pozisyona bir turlu gelemedi o kadar döndüm dolandım yok bana mısın demediçarsambaya gün aldık çok sükür her seyimiz yolunda . Bir de tahminde bulundu kıza benziyor diye ❤