2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende universite hastaneye gidiyorum da ama ücretli öğretim üyesi. Ocak ayında polip ameliyat orda yaptırdım ve biraz saçmalık oldu .Tam ameliyata girecem hemşire geldi diyor ödemesi var .iyiki arkadaşım vardı yanımda. Biz gittik sekreteri sormaya ne ödemesi 1700tl diyor hem başka bloke gitmek lazım. Ödemezsem ameliyata alamazlar . Neyse arkadaşıma gönderdim ödedik. Sonra eşime anlattım böyle böyle yani siz beni odaya göndermeden önce söyleyin. Çok saçma yapmışlar. Sonra sgk gittim orda da şok olmuşlar çünkü sgk da ödedi 🤷‍♀️ ben cimer yazdım cevap da çok enteresan geldi.ben kendi isteğiyle ödedim 🤣🤣🤣🤣eşim dedi hadi mahkeme verelim ben bosver dedim bana ders olsun. Artık hersey önce soruyorum 🤣🤣🤣çünkü doktor dedi.ya gel ikili test da yapalım artık bilemiyorum sgk var ama hala ödüyoruz 🤣🤣🤣bana 3 gün da yazmışlar oda parası. Ben 1 saat bile kalmadım. Eşim Sonra araştırma hastanesinde burnu ameliyat oldu .2 gün kaldı 1 kuruş bile ödemedi. Prof. Ona yaptı
Üniversite hastanelerinde ücret alıyorlar işlemlerden bazen ama devlet ve araştırma hastaneleri tamamen ücretsiz 😀

Üniversite hastanelerinde ücret alıyorlar işlemlerden bazen ama devlet ve araştırma hastaneleri tamamen ücretsiz 😀
Artık biliyorum)))hastaneden hiç memnun değilim zaten ücret ödüyorum ve bazen 2-3 saat sırada bekliyorum. Hiç bir yerde uzak gidemiyorsun çünkü Bir anda erkan yanacak sıra kaçacaksın en son atıyorlar. 3-4 sene önce yeni bayan müdür geldi eşi ile beraber hersey değişmiş. Çok kötü hizmet başladı. Benim doktor orda ondan başka hastane gidemiyorum (((ama hep randevu günü küfrediyorum 🤣🤣🤣🤣

IMG_20220620_140902.jpg
ilk defa güzel bı ultrason fotoğrafimi çekti doktor çok heyecanlıyım 😂

Kızlar yaa hamileliğin başlarında kanamam olunca şehir dışındaydım mecburen kendi doktorum dışında bir doktora görünmüştüm.O doktor ben önceki gebeliklerinde kalp atışı kayıplarında coraspin ve proluton iğne ile başlarım dedi. Bana onlardan verdi. Kendi doktorum da coraspin kutuyu bitirdikten sonra devam etme dedi. Kutu bitmek üzere çok kararsız kaldım. Var mı coraspin kullanan aranızda?
Ben hala kullanıyorum canım doktor 26. Haftaya kadar kullanacaksın dedi :)

Bu bebe doğana kadar ben cildiricammmm yemem lazım bunu acilen 😂 15 saat arabayla yolculuk yaptım bı gıdım görünim dedim sorun yokmuş şükür yaa
Ohh maşallah hep de böyle devam etsin ama cidden o el ayak tomurcukları nedir ya 🥰🥰cuma bakalım bizimki nasıl bir poz verecek 🤲🏻💜

kızlar ben bu konudan

uzağım da merak ettim bu yurt dışına giden bi test varmış odan mı yaptırdınız benim 9.haftam henüz bişey demedi doktor🙈
Evet canım senden kan alıp bebeğin kanını ayırıyorlar ve ordan bebeğin tüm genetik rahatsızlıklarına bakıyolar. 10+0 dan sonra yaptırabiliyosun bu testi yaptırınca 2li-3lü testi yaptırmana gerek kalmıyor. Fetal dna diye bakabilirsin

Kızlar beni yargilamayin bilmedigim anlamadigim için soruyorum. Ben 2li test yaptirmayi ya da fetal dna yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da şöyle dedi bi sorun çıksa aldırır mısın dedi hayır dedim o zaman sen bi düşün ama gerek yok madem dedi. Eminim sizlerde aldırmak için yaptirmiyosunuz ama ne avantaj saglayacak size onu anlamıyorum inanın. Bir de ayrıntılı ultrasonda da bazi problemler belli olmaz mi mesela. Hani amac dogumda ona gore bi hastane secmek hazırlıklı olmaksa. Yanlış düşünüyor olabilirim beni aydınlatır mısınız
Canım benim de içim rahat etsin diye ikili test yaptıracağım ama inşallah sıkıntı çıkmaz hamilelik burnumuzdan gelmesin 🤲🏻Bir sorun var dese doktor aldırmayı ben de hiç düşünmedim hatta öyle söylemesini bile düşünmedim 😀rabbime emanet olsunlar

Ayın kaçında çıktı sonucunuzz ben inanılmaz heyecanlıyım 😍 nasılgeldi inşallah hepsi güZel gelmiştir cinsiyeti nee 😍😂
17sinde aksam üstu geldi sonuclar hersey yolunda dedi doktorumuz temiz cıkti cinsiyet zaten erkek demisti doktor kan testiylede kesinlesti erkek oldugu 😊

X