- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.521
Üniversite hastanelerinde ücret alıyorlar işlemlerden bazen ama devlet ve araştırma hastaneleri tamamen ücretsizBende universite hastaneye gidiyorum da ama ücretli öğretim üyesi. Ocak ayında polip ameliyat orda yaptırdım ve biraz saçmalık oldu .Tam ameliyata girecem hemşire geldi diyor ödemesi var .iyiki arkadaşım vardı yanımda. Biz gittik sekreteri sormaya ne ödemesi 1700tl diyor hem başka bloke gitmek lazım. Ödemezsem ameliyata alamazlar . Neyse arkadaşıma gönderdim ödedik. Sonra eşime anlattım böyle böyle yani siz beni odaya göndermeden önce söyleyin. Çok saçma yapmışlar. Sonra sgk gittim orda da şok olmuşlar çünkü sgk da ödedi ben cimer yazdım cevap da çok enteresan geldi.ben kendi isteğiyle ödedim eşim dedi hadi mahkeme verelim ben bosver dedim bana ders olsun. Artık hersey önce soruyorum çünkü doktor dedi.ya gel ikili test da yapalım artık bilemiyorum sgk var ama hala ödüyoruz bana 3 gün da yazmışlar oda parası. Ben 1 saat bile kalmadım. Eşim Sonra araştırma hastanesinde burnu ameliyat oldu .2 gün kaldı 1 kuruş bile ödemedi. Prof. Ona yaptı