2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayy taze fasulye benim de korkulu rüyam . Bayılırdım asiri tiksiniyorum bende. Dolap kokusu mahvediyor.bol meyve yiyorum bende. Dışardan hiçbirşey canım çekmiyor fast food tarzı. Birde tavuk iyyy cok tiksiniyorum.Daha cokta en belirginleri bunlar.
Bende en belirgin taze fasulye ve çay... Birde dolap kokusu beni de mahvediyor 🥺 geçecek diye umuyorum sonrasın da

Arkadaş herkes gibi fikrini sunmuş alttan laf atmak falan yok isteyen istediğini düşünmekte ve yazmakta özgür değil mi 😘
Tabiki yazabilir ama yazarken zaten siz de o düşünceyle test yaptırmıyorsunuzdur yazmış. Benim adıma nasıl hükmü olabilir , bu cümleyi kurmadan da fikrini beyan etse cevap bile vermem bana ne. O özgürce dedi bende dedim . 🥰

Kızlar merhabaa bende inşallah 2023 de anne olucam ama bazı sıkıntılarım var 🥹 Tüp bebekle hamile kaldım 8. haftadayım bir süredir lekelenme yaşıyırım bilenler vardıe tüp bebekte progestan fitil iğne ve ilaç kullanılıyo. Benimdoktorum keseye görünce direk iğne ve ikacı kesti sadece fitil kullandım. Böyle olunca kanamam yani lekelenmem oldu gittiğim acildeki doktor 12. haftaya iğne kullanman lZım dedi ancak kendi doktorum kalp atışını duyunca iğneyi bıraktırdı. Tabi bıraktığımın ertesi günğ tekrar lekelenmeler artarsk devam etti en son yine lekelenme olunca kendisine gittim karından progestan dex başlattı. Şu anda az az sürüntü şeklinde var bi kaç gündür kullanıyorum çok azaldı khverengi ama tamamen geçmedi.

Ve de karın ağrım var sürekli öok şiddetli olmasa da🤦‍♀️ Bi kaç kişide gördüm kimse iğneyi de ilacı fa kesmemiş benim doktorum meden kesti bilmiyorum bu yüzden doktor değiştirmeyi bile düşünüyorum napcam bilemedim 🥺

Kızlar günaydın bende randevumdan ciktim simdi 11+3 olmusuz ikili teste baslayacakti bebem istenilen pozisyona bir turlu gelemedi o kadar döndüm dolandım yok bana mısın demedi 🤭 çarsambaya gün aldık çok sükür her seyimiz yolunda . Bir de tahminde bulundu kıza benziyor diye ❤🤗🤗🤗
Ya çok sevindim ne güzel tahminde bulunması da 😍 hayırlısı olsun inşallah

Kızlar günaydın bende randevumdan ciktim simdi 11+3 olmusuz ikili teste baslayacakti bebem istenilen pozisyona bir turlu gelemedi o kadar döndüm dolandım yok bana mısın demedi 🤭 çarsambaya gün aldık çok sükür her seyimiz yolunda . Bir de tahminde bulundu kıza benziyor diye ❤🤗🤗🤗
Gözün aydın canım.sağlıcakla al kızını kucağına 🥰

X