- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.441
Kuzu bende baktım. Fetal dna ile ciddi gen taraması beklemiştim. Baktım sadece 3 genin 1 parçasına bakıyorlar. Onlarda ikili taramada bakılan ile aynı aslında down sendromu turner sendromu bir fe bir tane daha sendrom vardı.Kızlar beni yargilamayin bilmedigim anlamadigim için soruyorum. Ben 2li test yaptirmayi ya da fetal dna yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da şöyle dedi bi sorun çıksa aldırır mısın dedi hayır dedim o zaman sen bi düşün ama gerek yok madem dedi. Eminim sizlerde aldırmak için yaptirmiyosunuz ama ne avantaj saglayacak size onu anlamıyorum inanın. Bir de ayrıntılı ultrasonda da bazi problemler belli olmaz mi mesela. Hani amac dogumda ona gore bi hastane secmek hazırlıklı olmaksa. Yanlış düşünüyor olabilirim beni aydınlatır mısınız
Kasık ağrıları rahim genişlemesi ile alakalı.. zaten 1. Trimesterda sonlanıp 3. Trimester başı gibi gene başlıyormuş. Korkulacak birşey yok..Merhaba kizlar ben 10+1 haftalik gebeyim , gebeliği öğrendigimden beri aşırı bulanti, kusma, ve kasik agrilarim vardi, bu son hafta kasik agrilarim gecti hala midem bulanıyor, sizce bu kasık ağrısının geçmesi korkulacak hir durum mu? Araniza benim gibi olan var mı aşırı endişeleniyorum
Bende çok yemek seçen biriyim. Doktorum et yerine günde 3 yumurta ye dedi. Hayvansal gıdalar ağırlık ver dedi…Kızlar belki de aranizda en cok tiksinen benimdir severek yedigim tek bi sey bile yoktu yeter ki yemek yiyim diye fast food siparis veriyodum onu bile yiyemiyordum artık canım sıkılmaya başladı bebek beslenmiyo diye kendimce şöyle bi yöntem buldum. Mesela ceviz yiyemiyodum kuru incirin icine koyarak yedim yada cevizli sucuk yedim, süt asla içemiyorum kalorisi yüksek ama sütlü tatlı yapiyorum özellikle irmikli onu yiyorum 1 2 kase. Ayran icemiyorum bende seyrelterek yapmaya başladım icinde baya az yogurt var ama hic yoktan iyidir. Yumurtayi menemen seklinde 2 ayin sonunda ilk kez yedim bol domatesin icinde 1 tanecik yumurta haftada bir yesem ona da şükür. Ete çözüm bulamadim onu yiyemiyorum ama.
Deme öyleAllahim nasil dayancam bilmiyorummuayene araları cok uzun ya keske hergun olsa
Her bakkalda varÇok iyi yaa sakız beni bitirdi şuan bunu benim bilip canım çekse eşime tarif edemem anlamaz
Aynen ben de çay içemiyorum çok sevdiğim halde kahvaltıda sadece 1 bardakÇccccvc c veya c veKızlar taze fasulyeden öyle bir tiksindim ki ismi bile aklıma gelince midem bulanıyor... Ben taze fasulyeue bayılan bir insandimçay günde 7-8 bardak içerdim şimdi yarım bardağı zorla içiyorum... Ama yine de şükrediyorum yemek yiyebiliyordum az da olsa çünkü ilk hamileligim de hiçbir şey yiyemiyordum
Vizyonumuz çok kötü rezalet haldeyizBen en son demiştim tantuni diye burada, sonra burada bir yer bulup yedim ama yok arkadaş resmen istediğim memleketimde sürekli gittiğim yer meze olarak gelen turp bile rüyalara girer mi giriyormuşilk başta ciddiye almadım altı üstü can çekmiştir dedim ama şimdi günlük memlekette o yerde yerken görüyorum kendimi
Arkadaşım bilmem nerenin kaymaklı lokumuna aşerdi bak bak lükse yemin ederim benim çekse çekse kuş lokumu aklıma gelir bu kadar yaniVizyonumuz çok kötü rezalet haldeyiz
Ben progestan fitil kullanınca tam bişey diyemiyorum hep ilaç geldiği için gün içindeKızlar ya 10 haftaluk hamileyim aşırı akıntı var bende ya normal mi ya şu gbi geliyo birden
Çok para alamayızTaksitle alırız yaa nolcak ki
Benim de öyle su gibi ikidebir ic çamaşırı değiştiriyorum. Birde çok ayakta kaldıysan da olabiliyor ama gebelikte normal yani.Kızlar ya 10 haftaluk hamileyim aşırı akıntı var bende ya normal mi ya şu gbi geliyo birden
Şuan bulunmaz gibi de internetten bı baksan belki vardırKızlar ben hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse
Zofer hap kullanıyorum bulantı için zaferi attığım gün kahvaltı yapabiliyorum sadece o da kuru şeyler tost kuru ekmek gibi ertesi güne kadar pek bişey yiyemiyorum
Ama son bir haftadır canım tatlı nar çekiyor ekşi olmayan tatlı nar bu mevsimde nerde bulabilirim acaba
Evet canım artık boy kilosu için ayrı hafta usg de çıkan için ayrı hafta son adetine göre ayrı hafta çıkar normal yaniKızlar ultroson kağıdım da birden fazla ga tarihleri var birbirinden farklı farklı sizde de mi öyle çok aklımı karıştırdı.
Korkma canım bebek büyüyor artık ve vücudun alışıyor sürekli aynı belirtiler olacak diye bişey yok benim hamileliğin başından beri hiç kasik ağrısı olmadı meselaMerhaba kizlar ben 10+1 haftalik gebeyim , gebeliği öğrendigimden beri aşırı bulanti, kusma, ve kasik agrilarim vardi, bu son hafta kasik agrilarim gecti hala midem bulanıyor, sizce bu kasık ağrısının geçmesi korkulacak hir durum mu? Araniza benim gibi olan var mı aşırı endişeleniyorum
Kiz ben dün köyde yeşil fasulyenin başına oturdum bı yandan biçtim bı yandan yedim taze taze dalından ay nasıl hoşuma gitti anlatamamÇccccvc c veya c veKızlar taze fasulyeden öyle bir tiksindim ki ismi bile aklıma gelince midem bulanıyor... Ben taze fasulyeue bayılan bir insandimçay günde 7-8 bardak içerdim şimdi yarım bardağı zorla içiyorum... Ama yine de şükrediyorum yemek yiyebiliyordum az da olsa çünkü ilk hamileligim de hiçbir şey yiyemiyordum