2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bizimde oyle canım duzensiz gelip gidiyor simdi yine değişti tarih tam 11+0da gidebilcez muayeneye. İnşallah yine aksilik çıkmazsa tabi. Cok üzülüyorum böyle zamanlarda yanımızda olmadıklarında

Kızlar merhaba, 10. Haftada özel araç ile uzun yol seyahat sizce riskli mi? Gerekirse 2 3 günde gitmeyi planlıyorum ve aracı ben kullanacağım? Dr a da soracağım umarım izin verir

Kızlar merhaba, 10. Haftada özel araç ile uzun yol seyahat sizce riskli mi? Gerekirse 2 3 günde gitmeyi planlıyorum ve aracı ben kullanacağım? Dr a da soracağım umarım izin verir
Kanama alanım olduğu için bana uygun görmemişti. Ben de uzun yol gidebilmek için 12.haftayı bekliyorum. Arabayı sen kullanmasan yol arkadaşın olsa daha iyiymiş. Arkana yaslanarak rahatça giderdin

Malesef eşim araba kullanmayı bilmiyor Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna gideceğiz umarım sorunsuz gideriz, yoksa da gitmeyiz en kötü ihtimalle napalım yeter ki sağlık olsun

Selam kizlar aş ermeniz oluyor mu tavuktan tiksiniyorum döner canım çekiyor . Bu hafta Dr kontrolü var erkek olduğu çok belli cinsiyet i bu hafta öğrenebilir miyim 11 haftalik şuan çin takvimi kız diyor kizimdada erkek demişti :)

Döner ben de istiyorum, yazarken bile ağzım sulandı. Ama dışarıdan yiyemiyorum. İshal yapıyor. Halsiz düşürüyor. 1 kere dayanamayıp yedim pişman oldum. Üstelik tavuk döner güvenilir değil.

Kızlar belki de aranizda en cok tiksinen benimdir severek yedigim tek bi sey bile yoktu yeter ki yemek yiyim diye fast food siparis veriyodum onu bile yiyemiyordum artık canım sıkılmaya başladı bebek beslenmiyo diye kendimce şöyle bi yöntem buldum. Mesela ceviz yiyemiyodum kuru incirin icine koyarak yedim yada cevizli sucuk yedim, süt asla içemiyorum kalorisi yüksek ama sütlü tatlı yapiyorum özellikle irmikli onu yiyorum 1 2 kase. Ayran icemiyorum bende seyrelterek yapmaya başladım icinde baya az yogurt var ama hic yoktan iyidir. Yumurtayi menemen seklinde 2 ayin sonunda ilk kez yedim bol domatesin icinde 1 tanecik yumurta haftada bir yesem ona da şükür. Ete çözüm bulamadim onu yiyemiyorum ama.

Döner ben de istiyorum, yazarken bile ağzım sulandı. Ama dışarıdan yiyemiyorum. İshal yapıyor. Halsiz düşürüyor. 1 kere dayanamayıp yedim pişman oldum. Üstelik tavuk döner güvenilir değil.
İki gündür nasıl canım çekiyor . Benide zehirliyor bayatsa. Evde yaptım bir kaç kere yok olmuyor . Hamileliğin en zor evresi aş erme

Ben 8+5’im, sanirim benim icin daha erken. Mide bulantilarim yavas yavas diniyor gibi. Ama yine de korkumdan sevdigim seyleri henuz yiyemiyorum. Sabah aksam yogurt yerdim mesela icine meyve koyarak, su an korkuyorum kusarim diye. Yani birak asermeyi daha sevdiklerimi doyasiya yiyemedim
:)

Ekşi yüz var hani şu ekşi sakız yuvarlak oluyo ya ona aşerdim şaka gibi kızkardeş im markette 50 tane almış marketci bu kadar sakızı napcaksin demis ablam hamile demiş birde meybuz var şu donmuş dondurma degilde buz seklinde nerde pis şey var ona aşerdim birde rüyamda eti canga yiyordum etten tiksiniyorum mangal olan ne varsa asla yiyemiyorum bugun döner yedim disarda o kadar

Benimde daha önce bir kaybım var. Pıhtılaşma testi yapılmadı ama doktorum hemen coraspin başladı. Öncesinde hamile kalmadan başka doktora gitmiştim. Oda hamile kalmadan başlayacağız bebek olana kadar kullanacağız demişti.

Bende gariban gariban keşkek aserdim ya düğün yemeği bizim buralarda çok saçma

Bende gariban gariban keşkek aserdim ya düğün yemeği bizim buralarda çok saçma
Ben en son demiştim tantuni diye burada, sonra burada bir yer bulup yedim ama yok arkadaş resmen istediğim memleketimde sürekli gittiğim yer meze olarak gelen turp bile rüyalara girer mi giriyormuş ilk başta ciddiye almadım altı üstü can çekmiştir dedim ama şimdi günlük memlekette o yerde yerken görüyorum kendimi

Çok iyi yaa sakız beni bitirdi şuan bunu benim bilip canım çekse eşime tarif edemem anlamaz

Ben de tavuktan tiksindim ya koktu. Ben genelde meyve aşeriyorum Bi de haşlanmış mısır

Merhaba kizlar ben 10+1 haftalik gebeyim , gebeliği öğrendigimden beri aşırı bulanti, kusma, ve kasik agrilarim vardi, bu son hafta kasik agrilarim gecti hala midem bulanıyor, sizce bu kasık ağrısının geçmesi korkulacak hir durum mu? Araniza benim gibi olan var mı aşırı endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…