- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.401
Aaa hosgel canımBen de temmuz ortası gibi Eskişehir e geleceğim eşimin işinden dolayı. Galiba Ekim ortasına kadar oradayız. Kontrollerime bir süre orada devam edeceğim. Eğer iyi bir doktorsa ben de gidebilirim.
Anladım canım. Olsun ilerde belki yuzyuzede tanisiriz gelip gidiyorsanAilem odunpazarindan Tepebaşina taşındılar canım. Şuan Tepebaşindalar :) yok aslen Mardinliyiz
Canım ben de yaptırmadım ama bazı anneler herhangi bir soruna karşı psikoloji olarak hazırlanmak istiyor, ya da hiçbir sorun yok diye kafada soru işareti kalmasın istiyorKızlar beni yargilamayin bilmedigim anlamadigim için soruyorum. Ben 2li test yaptirmayi ya da fetal dna yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da şöyle dedi bi sorun çıksa aldırır mısın dedi hayır dedim o zaman sen bi düşün ama gerek yok madem dedi. Eminim sizlerde aldırmak için yaptirmiyosunuz ama ne avantaj saglayacak size onu anlamıyorum inanın. Bir de ayrıntılı ultrasonda da bazi problemler belli olmaz mi mesela. Hani amac dogumda ona gore bi hastane secmek hazırlıklı olmaksa. Yanlış düşünüyor olabilirim beni aydınlatır mısınız
Anladim canım. O zaman icim rahat edebilir çünkü kendimi sorumsuz hissetmistimCanım ben de yaptırmadım ama bazı anneler herhangi bir soruna karşı psikoloji olarak hazırlanmak istiyor, ya da hiçbir sorun yok diye kafada soru işareti kalmasın istiyor
Bi sey daha sorucam doktor 11 ya da 12. Haftada gel demisti ama esimin görevi sebebiyle doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor 10+5te gitsem ense kalinligi burun kemigi falan olculebilir miCanım ben de yaptırmadım ama bazı anneler herhangi bir soruna karşı psikoloji olarak hazırlanmak istiyor, ya da hiçbir sorun yok diye kafada soru işareti kalmasın istiyor
240 di sanirim canımKızlar bir şey daha sorucam ikili tarama testini kaça yaptırdınız
Biraz erken olabilir belki ama 13 veya 14 de yapabilirsinBi sey daha sorucam doktor 11 ya da 12. Haftada gel demisti ama esimin görevi sebebiyle doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor 10+5te gitsem ense kalinligi burun kemigi falan olculebilir mi
Allahim nasil dayancam bilmiyorumBiraz erken olabilir belki ama 13 veya 14 de yapabilirsin
Kaç para ulen bir ultrason cihazıAllahim nasil dayancam bilmiyorummuayene araları cok uzun ya keske hergun olsa
Taksitle alırız yaa nolcak kiKaç para ulen bir ultrason cihazı
İlk hissettiği tutuyor insanın hep, bakalım ne olacakAslında ilk erkek gibi gelmişti ama tatlıdan çok tiksiniyorum acaba diyorum kız mı
İyimiş yaa bize biraz fazla geldi 500 lira dediler de bi sorayım dedim bende240 di sanirim canım
Bana da 2 Li 400 4 lü 500 dediler sanırım hastaneye göre değişiyor .İyimiş yaa bize biraz fazla geldi 500 lira dediler de bi sorayım dedim bende
Benim Dondurulmuş. Doktor birsey demedi şuan. 2 hafta önce kesecektik ama kanama başladı ve ilaçları devam etti. Bugün 9+1. Şimdi 29 haziran bekliyor bakalımİlaçları ne zaman kesecek dr un. Dondurulmuş embriyo ile taze uygulaması değişiyormuş. Benim de tüp bebek. Dondurulmuş. Fitilden ne zaman kurtuluyoruz? . Göbeğim isyanda, sabah akşam iğneden. Yine de fitil daha zor geliyor
Evet bugün 9+1 hala kullanıyorumKızlar yaa hamileliğin başlarında kanamam olunca şehir dışındaydım mecburen kendi doktorum dışında bir doktora görünmüştüm.O doktor ben önceki gebeliklerinde kalp atışı kayıplarında coraspin ve proluton iğne ile başlarım dedi. Bana onlardan verdi. Kendi doktorum da coraspin kutuyu bitirdikten sonra devam etme dedi. Kutu bitmek üzere çok kararsız kaldım. Var mı coraspin kullanan aranızda?
Bu ozelde fiyatlar yoksa devlette?Bana da 2 Li 400 4 lü 500 dediler sanırım hastaneye göre değişiyor .
Beni doktor tam 10+4 çağırdı hem ikili test yapalım dedi. Bende erken düşündüm ama doktora çok güveniyorum yani eğer çağırdı demek yapabilir bu zamanda .Ben 29 haziran gidecemBi sey daha sorucam doktor 11 ya da 12. Haftada gel demisti ama esimin görevi sebebiyle doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor 10+5te gitsem ense kalinligi burun kemigi falan olculebilir mi
Devlet ücretsiz özelde olan fiyatlar . Devlete de gidiyorum aynı anda ben, ama ikili tarama tarihini olmadan ileriye verdiki vakti geçiyor .ultrasonda sıra yok mecbur özelde yaptırıcam.Bu ozelde fiyatlar yoksa devlette?
Evet hastaneye göre değişiyormuşBana da 2 Li 400 4 lü 500 dediler sanırım hastaneye göre değişiyor .