2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar beni yargilamayin bilmedigim anlamadigim için soruyorum. Ben 2li test yaptirmayi ya da fetal dna yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da şöyle dedi bi sorun çıksa aldırır mısın dedi hayır dedim o zaman sen bi düşün ama gerek yok madem dedi. Eminim sizlerde aldırmak için yaptirmiyosunuz ama ne avantaj saglayacak size onu anlamıyorum inanın. Bir de ayrıntılı ultrasonda da bazi problemler belli olmaz mi mesela. Hani amac dogumda ona gore bi hastane secmek hazırlıklı olmaksa. Yanlış düşünüyor olabilirim beni aydınlatır mısınız

Canım ben de yaptırmadım ama bazı anneler herhangi bir soruna karşı psikoloji olarak hazırlanmak istiyor, ya da hiçbir sorun yok diye kafada soru işareti kalmasın istiyor

Canım ben de yaptırmadım ama bazı anneler herhangi bir soruna karşı psikoloji olarak hazırlanmak istiyor, ya da hiçbir sorun yok diye kafada soru işareti kalmasın istiyor
Bi sey daha sorucam doktor 11 ya da 12. Haftada gel demisti ama esimin görevi sebebiyle doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor 10+5te gitsem ense kalinligi burun kemigi falan olculebilir mi

Benim Dondurulmuş. Doktor birsey demedi şuan. 2 hafta önce kesecektik ama kanama başladı ve ilaçları devam etti. Bugün 9+1. Şimdi 29 haziran bekliyor bakalım

Evet bugün 9+1 hala kullanıyorum

Bi sey daha sorucam doktor 11 ya da 12. Haftada gel demisti ama esimin görevi sebebiyle doktora gitmem biraz sıkıntı oluyor 10+5te gitsem ense kalinligi burun kemigi falan olculebilir mi
Beni doktor tam 10+4 çağırdı hem ikili test yapalım dedi. Bende erken düşündüm ama doktora çok güveniyorum yani eğer çağırdı demek yapabilir bu zamanda .Ben 29 haziran gidecem ben eşim de görevde 1 kere benimle gitti sadece ,hersey kaybediyor ((sadece foto ve video gonderiyorum. İnşallah 29 hazirana kadar dönecek beraber gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…