2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Fetal DNA iÇin kan verdim önceliğim sağlık ama doktorum cinsiyet için şu an bir şey diyemem dedi fotosunu atsam anlayacak olan var mıdır
10 güne sonuç çıkar heralde, cinsiyet de belli olur. İnşallah iyi sonuçlarla gelir. Kaçıncı haftada test yaptırmış oldun. 2 hafta sonra ben de yaptırmayı planlıyorum.

Kızlar yaa hamileliğin başlarında kanamam olunca şehir dışındaydım mecburen kendi doktorum dışında bir doktora görünmüştüm.O doktor ben önceki gebeliklerinde kalp atışı kayıplarında coraspin ve proluton iğne ile başlarım dedi. Bana onlardan verdi. Kendi doktorum da coraspin kutuyu bitirdikten sonra devam etme dedi. Kutu bitmek üzere çok kararsız kaldım. Var mı coraspin kullanan aranızda?

Ben kullanıyorum ama benim genimde pıhtılaşma çıktı onun için hem coraspirin hem oksapar iğne verdi

Peki sen ne zamana kadar kullanacaksın bunları Bi süre verdi mi doktor? Ben de kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu acaba en azından iyi bir doktor bulup ikna olana kadar.
Doktor tavsiyesi olmadan ben bişey diyemem kullan kullanma diye çünkü kimisine pıhtı sorunu yoksa kanama yapıyor, ben Allah nasip ederse doğuma kadar her gün kullanacağım

Size de Söyledimi tahminini

Benimde yaşım sebebiyle mecburen yaptıracağım bu testi
Araştıranların Kimi 3000 tl diyor kimi 5200 diyor. Araştırılan hastalık sayısı mı acaba fiyatta değişkenlik yaratıyor.
Tr de bakan labaratuarlar da varmış
Yurt dışına gönderen de
Belki fiyat farkının nedeni bu durumdur.
Belki de euro nun sürekli yükselmesidir

Bende nice yaptirdim cinsiyet kromozomlari dahil 5200 tl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…