- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.381
Bi tahminde bulunuruzFetal DNA iÇin kan verdim önceliğim sağlık ama doktorum cinsiyet için şu an bir şey diyemem dedi fotosunu atsam anlayacak olan var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tahminde bulunuruzFetal DNA iÇin kan verdim önceliğim sağlık ama doktorum cinsiyet için şu an bir şey diyemem dedi fotosunu atsam anlayacak olan var mıdır
cinsiyeti ne olabilirBi tahminde bulunuruz
10 güne sonuç çıkar heralde, cinsiyet de belli olur. İnşallah iyi sonuçlarla gelir. Kaçıncı haftada test yaptırmış oldun. 2 hafta sonra ben de yaptırmayı planlıyorum.Fetal DNA iÇin kan verdim önceliğim sağlık ama doktorum cinsiyet için şu an bir şey diyemem dedi fotosunu atsam anlayacak olan var mıdır
Ben kullanıyorum ama benim genimde pıhtılaşma çıktı onun için hem coraspirin hem oksapar iğne verdiKızlar yaa hamileliğin başlarında kanamam olunca şehir dışındaydım mecburen kendi doktorum dışında bir doktora görünmüştüm.O doktor ben önceki gebeliklerinde kalp atışı kayıplarında coraspin ve proluton iğne ile başlarım dedi. Bana onlardan verdi. Kendi doktorum da coraspin kutuyu bitirdikten sonra devam etme dedi. Kutu bitmek üzere çok kararsız kaldım. Var mı coraspin kullanan aranızda?
Ben test yaptıramadım planlı olmadığı için, dünkü doktora pıhtılaşma testi yapsak olur mu dedim,o gebelikten önce yapılıyor dedi.Ben kullanıyorum ama benim genimde pıhtılaşma çıktı onun için hem coraspirin hem oksapar iğne verdi
Kız gibi hissettim canımcinsiyeti ne olabilir
Aslında ilk erkek gibi gelmişti ama tatlıdan çok tiksiniyorum acaba diyorum kız mıKız gibi hissettim canım
Sen ne hissediyosun ?
Aynen hamile iken doğru sonuç vermiyormuş galibaBen test yaptıramadım planlı olmadığı için, dünkü doktora pıhtılaşma testi yapsak olur mu dedim,o gebelikten önce yapılıyor dedi.
Peki sen ne zamana kadar kullanacaksın bunları Bi süre verdi mi doktor? Ben de kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu acaba en azından iyi bir doktor bulup ikna olana kadar.Aynen hamile iken doğru sonuç vermiyormuş galiba
Doktor tavsiyesi olmadan ben bişey diyemem kullan kullanma diye çünkü kimisine pıhtı sorunu yoksa kanama yapıyor, ben Allah nasip ederse doğuma kadar her gün kullanacağımPeki sen ne zamana kadar kullanacaksın bunları Bi süre verdi mi doktor? Ben de kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu acaba en azından iyi bir doktor bulup ikna olana kadar.
Tamam canım teşekkürlerDoktor tavsiyesi olmadan ben bişey diyemem kullan kullanma diye çünkü kimisine pıhtı sorunu yoksa kanama yapıyor, ben Allah nasip ederse doğuma kadar her gün kullanacağım
Size de Söyledimi tahmininiKızlar selamm bende kontrole gittim bugün çok şükür herşey yolunda dedi doktor ense kalınlığı burun nazal kemiği de oluşmuş 2 gün önde çıktı ve cinsiyeti gördü ama haftaya kesin söylerim dedi :))) kocaman olmuş ayaklarıyla vuruyordu bisiklet sürer gibi şok oldum
Yok ben haftaya zarfa yazdırıcam söylemeyin tahmin etmeyin dedim ilk öyle dedim zaten erken cinsiyet için dedi sonra bakınca gördü haftaya kesin söylerim dedi yani zarfa yazarım dedi :)Size de Söyledimi tahminini
Henüz hiç araştırma yapmadık doktorumun fikrine güvenicem sanırımBen yaptıracağım da şirketlerle görüşüyorum fiyat için. Siz hangisini düşünüyorsunuz
Bende nice yaptirdim cinsiyet kromozomlari dahil 5200 tl yeBenim doktorum da nice şirketini önerdi ama ben çok kararsızım diğer şirketlerle arasında 1500-2000 lira fark var. Baktıkları da aynı yine full paketler. Ben de 10. Haftadayım şu an 11-12 gibi yaptırmayı düşünüyorum karar verebilirsem