2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dilyy Dilyy çıkınca mutlaka haber ver inşallah güzel haberler ile gel 💜
Çıktım kızlar plasenta aşağıda falan demedi her şey normal dedi haftası günü sata göre uyumlu çıktı... Ense kalınlığı falan normal çıktı kan verdim bir haftaya çıkar dedi şükür hareketlerini de gördük her şey iyi ❤️ çok mutluyum şükür ben de diğer doktorun dediğini söylemedim. Plasenta aşağıda olsa söylerdi zaten diye düşünüyorum. Bir haftaya ikili tarama sonucunu almak için gideceğim sonra da üç haft sonra gidecdgim. Cinsiyeti söylemedi 🤣 çok erken daha dedi. Aslında 11+4 soylese iyi olurdu 🤣🤣🤣

Çıktım kızlar plasenta aşağıda falan demedi her şey normal dedi haftası günü sata göre uyumlu çıktı... Ense kalınlığı falan normal çıktı kan verdim bir haftaya çıkar dedi şükür hareketlerini de gördük her şey iyi ❤️ çok mutluyum şükür ben de diğer doktorun dediğini söylemedim. Plasenta aşağıda olsa söylerdi zaten diye düşünüyorum. Bir haftaya ikili tarama sonucunu almak için gideceğim sonra da üç haft sonra gidecdgim. Cinsiyeti söylemedi 🤣 çok erken daha dedi. Aslında 11+4 soylese iyi olurdu 🤣🤣🤣
Ohh gördün mü bak çok şükür güzel haberler ile döndün işte 🥰artık cinsiyet için de sabır ne yapalım 🥰diğer doktora da ne diyeyim yani artık 🤷‍♀️

Bebisimiz iyi olsunda cinsiyeti sonra da öğreniriz. Çok sevindim adına hadi bakalım teklikeli ayları atlatmana az kaldı. Darısı başımıza 😁😁

Ohh gördün mü bak çok şükür güzel haberler ile döndün işte 🥰artık cinsiyet için de sabır ne yapalım 🥰diğer doktora da ne diyeyim yani artık 🤷‍♀️
Sorma canım ya hem korkuttu hem açıklama yapmadı insanı deliritiyorlar 🙄 şükür cinsiyete de sabredecegiz bakalım ama bu da temble benim oğlan ultrasonda zor hareket ederdi babası da öyleydi bu da onlara çekmiş 😱

Eskişehir şehir hastanesi nihat beye gittim ben canım. Ama takipli hastalara bakıyormuş bana baktı ama o da zorla misafir hastalara bakmıyorlar değişik bir sistem.. Neyse 2 gun sonra tekrar kontrolüm var nihat beye bakalım bakıcak mı 🤷🏻‍♀️
Bende ona gittim ama devam etmeyecegim fazla rahat bi adam.
Ben özel de kızımın dogum doktoru var ona da gidiyorum düzenli. Sen neden gidiyorsun buradan?

Oh masallah canim ne güzel haberler bunlar. Daim olsun insallah🤲

Bende ona gittim ama devam etmeyecegim fazla rahat bi adam.
Ben özel de kızımın dogum doktoru var ona da gidiyorum düzenli. Sen neden gidiyorsun buradan?
Ben de ilk defa gittim zaten tanımam etmem ama bana da çok rahat geldi bakmıyoruz ne demek yani Allah korusun kanamam olsa da mı bakmicaksin genel konuşmuyorum ama gerçekten bazi dr fazla rahat ve havalı.. Annemin yanına geldim annemler burda yaşıyor kuzum. 1 yaş Kızım da var hani Annem yardım ediyor sağolsun Ben Antalya da yaşıyorum. Kontrollerimi Antalyada devam edeceğiz kızımın da kontroleri var eşim de orda sağlık memuru yardım ediyorlar en azından o yüzden canım.

Ben de ilk defa gittim zaten tanımam etmem ama bana da çok rahat geldi bakmıyoruz ne demek yani Allah korusun kanamam olsa da mı bakmicaksin genel konuşmuyorum ama gerçekten bazi dr fazla rahat ve havalı.. Annemin yanına geldim annemler burda yaşıyor kuzum. 1 yaş Kızım da var hani Annem yardım ediyor sağolsun Ben Antalya da yaşıyorum. Kontrollerimi Antalyada devam edeceğiz kızımın da kontroleri var eşim de orda sağlık memuru yardım ediyorlar en azından o yüzden canım.
Anladım kuzum zaten kalıcı degilmissin boşver. Ayşegül hanima gideceğim ben yeni randevum ona. Ailen odunpazarinda mi? Aslen burali.misiniz?

Benim doktor hem tup bebek hem normal gebelik bakıyor. Doğum da yapıyor
İlaçları ne zaman kesecek dr un. Dondurulmuş embriyo ile taze uygulaması değişiyormuş. Benim de tüp bebek. Dondurulmuş. Fitilden ne zaman kurtuluyoruz? . Göbeğim isyanda, sabah akşam iğneden. Yine de fitil daha zor geliyor

Anladım kuzum zaten kalıcı degilmissin boşver. Ayşegül hanima gideceğim ben yeni randevum ona. Ailen odunpazarinda mi? Aslen burali.misiniz?
Ben de temmuz ortası gibi Eskişehir e geleceğim eşimin işinden dolayı. Galiba Ekim ortasına kadar oradayız. Kontrollerime bir süre orada devam edeceğim. Eğer iyi bir doktorsa ben de gidebilirim. 😊

X