2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaaa bende de kırmızı kırmızı çıktı kollarımda acaba bu sene çok sinek var ondan mı demiştim ben ama sen öyle deyince şaşırdım şimdi. Aynı yerde yaşıyoruz sonuçta

Psikolojiktir canım.insallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Aaa Eskişehirdeyim bende kime gittin sen canim?

Dün acile gittim sağ kasık ağrısından. Vücut susuz kalmış olabilir dedi, progestan fitil den enfeksiyon da olabilir dedi serum yedim döndüm. Bebemi de gördüm güç verdi şükür. Kiminin suyu gelmiş, kimi ambulansta doğum yaparak gelmiş, kimi son haftası sancı ile gelmiş.. Rabbim bize de hayırla sağlıkla o son haftaya girmeyi nasip etsin. Gözümde büyüyor daha çok var diyorum

Günaydın kızlar dün gece stresden uyumadım şimdi de doktoru bekliyorum stresten karnım ağrıyor. İlk hamileligim bundan kat ve kat daha kötüydü ama böyle stres olmuyordum. Annelik duygusunu yaşayınca böyle oluyor sanırım rüyamda doktora gittim cinsiyet bile söyledi ay psikolojim iyice bozuldu

Çıktın mı canım muayeneden ne dedi doktor

Hastanenin suçu tamamen. 1 tanecik kadın dogumcu var aktif çalışan adama da yazık.
Ya bence de başka bir seçeneğimiz yok geçen gün kavga ettim bir tane var dedim neden kadın dogumcu alınmıyor dedim. Çok sinir bozucu ama parça operwsyonu acil bir durum değil canım ogleden sorna da yapabilir sonuçta randevu verdi elli dakika oldu

Çok yerde böyle oluyor. Tam vaktinde muayene olduğumu hatırlamıyorum. İçeride 5 dk da işin bitiyor, dışarıda 40 dk bekletiyorlar.Daha çok stres yapmamaya çalış. Bebeğini göreceksin birazdan

Çok yerde böyle oluyor. Tam vaktinde muayene olduğumu hatırlamıyorum. İçeride 5 dk da işin bitiyor, dışarıda 40 dk bekletiyorlar.Daha çok stres yapmamaya çalış. Bebeğini göreceksin birazdan
Bende öyle düşünüyorum canım da eşim izin alarak geldi şimdi gidecek zaten problemler var tek başıma olmak istemiyorum... Hani eşim gitmek zorunda kalmasa hiç problem değil ama

Çok sevindim canımm inşallah devletteki doktor da temiz görür

Bende öyle düşünüyorum canım da eşim izin alarak geldi şimdi gidecek zaten problemler var tek başıma olmak istemiyorum... Hani eşim gitmek zorunda kalmasa hiç problem değil ama
Ben düşük riskim yokken Antalya medstara gidiyordum.hastane tamamen kadın doğum üzerine.inanir misin veznede isim bitmeden adımı sesleniyorlar. Daha önceki doğumunu da orda yaptım hiç beklemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…