- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 34
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.341
8000 gibi fiyatı çokta pahalı değilmiş aslında460 dolar full paketi. Amerika ve Güney korede var labaratuvarları
Aynen biz de en olmadı onu düşündükÖzel varda burada cildiye bir tane muayenesi pahalı Durali bey var... En olmadı ona gider eşin yarın
Yaaa bende de kırmızı kırmızı çıktı kollarımdaOh mis gibi bak sen uzan dinlen inşallah yarın kötü bi haber almadan döneceksinboşver benimki önemli değil eşimin ayağında farklı yerlerde kırmızı yuvarlak yuvarlak lekeler çıkmaya başladı alerji mi bulaşıcı bişey mi bilemedik yeni fark ettik içi rahat etmedi şimdi acile gitti zaten
Psikolojiktir canım.insallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar akşamdan beri ağrım var... Önce sağ kasigimin altında başladı şimdi sol kasigimin alt kısmında ve baya şiddetli... Bıçak saplanır gibi oluyor. Dayanilamayacak gibi değil ama rahatsız edici fazlasıyla... Doktor da en son plasenta aşağıda demişti bununla alakalı olabilir miyarın sabah kontrolüm var içim rahat değil acaba psikolojik mi böyle ağrı hissediyorum onu da bilmiyorum ya da abartıyor miyim bilemiyorum
Aaa Eskişehirdeyim bende kime gittin sen canim?Ben şuan eskisehirdeyim de.. Muhtemelen haftaya dönerim Antalya ya.. işte gittikten sonra bakıcam artık hangi doktor olduğuna. Ya çünkü ilk gebeliğimde sabit bir dr olmuyordu her kontrole gittiğimde drlar değişiyordu oradaki hastane üniversite olduğu icin öyle oluyor bakalım bu sefer de öyle mi olcak ama hepsinden memnundum
İnşallah canımPsikolojiktir canım.insallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Çıktın mı canım muayeneden ne dedi doktorGünaydın kızlar dün gece stresden uyumadım şimdi de doktoru bekliyorum stresten karnım ağrıyor. İlk hamileligim bundan kat ve kat daha kötüydü ama böyle stres olmuyordum. Annelik duygusunu yaşayınca böyle oluyor sanırımrüyamda doktora gittim cinsiyet bile söyledi ay psikolojim iyice bozuldu
Hala bekliyorum canım isleme girmiş hayır esiimde ona kadar izin aldı şimdi gidecek tek başıma girmek istemiyorum sinir oldum... Madem randevu verilmesin ya çok sinir bozucu.Çıktın mı canım muayeneden ne dedi doktor
Hastanenin suçu tamamen. 1 tanecik kadın dogumcu var aktif çalışan adama da yazık.Hala bekliyorum canım isleme girmiş hayır esiimde ona kadar izin aldı şimdi gidecek tek başıma girmek istemiyorum sinir oldum... Madem randevu verilmesin ya çok sinir bozucu.
Ya bence de başka bir seçeneğimiz yok geçen gün kavga ettim bir tane var dedim neden kadın dogumcu alınmıyor dedim. Çok sinir bozucu ama parça operwsyonu acil bir durum değil canım ogleden sorna da yapabilir sonuçta randevu verdi elli dakika olduHastanenin suçu tamamen. 1 tanecik kadın dogumcu var aktif çalışan adama da yazık.
Çok yerde böyle oluyor. Tam vaktinde muayene olduğumu hatırlamıyorum. İçeride 5 dk da işin bitiyor, dışarıda 40 dk bekletiyorlar.Daha çok stres yapmamaya çalış. Bebeğini göreceksin birazdanYa bence de başka bir seçeneğimiz yok geçen gün kavga ettim bir tane var dedim neden kadın dogumcu alınmıyor dedim. Çok sinir bozucu ama parça operwsyonu acil bir durum değil canım ogleden sorna da yapabilir sonuçta randevu verdi elli dakika oldu
Bende öyle düşünüyorum canım da eşim izin alarak geldi şimdi gidecek zaten problemler var tek başıma olmak istemiyorum... Hani eşim gitmek zorunda kalmasa hiç problem değil amaÇok yerde böyle oluyor. Tam vaktinde muayene olduğumu hatırlamıyorum. İçeride 5 dk da işin bitiyor, dışarıda 40 dk bekletiyorlar.Daha çok stres yapmamaya çalış. Bebeğini göreceksin birazdan
Çok sevindim canımm inşallah devletteki doktor da temiz görürBugün ikili tarama testi sonuçlarına göre doktor korktuğum şey değilmiş dedi tekrar baktı bir sorun görmedi ben ama her ihtimale karşı devletteki doktoruma da gitmeyi düşünüyorum haber edersin demiştin canımHappywomen1
Ben düşük riskim yokken Antalya medstara gidiyordum.hastane tamamen kadın doğum üzerine.inanir misin veznede isim bitmeden adımı sesleniyorlar. Daha önceki doğumunu da orda yaptım hiç beklemezdimBende öyle düşünüyorum canım da eşim izin alarak geldi şimdi gidecek zaten problemler var tek başıma olmak istemiyorum... Hani eşim gitmek zorunda kalmasa hiç problem değil ama
Eskişehir şehir hastanesi nihat beye gittim ben canım. Ama takipli hastalara bakıyormuş bana baktı ama o da zorla misafir hastalara bakmıyorlar değişik bir sistem.. Neyse 2 gun sonra tekrar kontrolüm var nihat beye bakalım bakıcak mıAaa Eskişehirdeyim bende kime gittin sen canim?
yok daha baskı olmadan zırt diye uyanıyorum tuvaleteYa sorma idrar işi cok fena. Gece uyuyaklmisim sabaha karşı bi uyandım patlıcam yuruyemiyorum nerdeyse baskıdan o kadar cok idrara sıkışmışım ki. Bu baskı hissi cok oluyor bende kasıkta makata da vuruyor sanki hafif sizlerde de var mi?