2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kusura bakmayin, bugun pek takip edemedim burayi. Simdi okuyorum. Mide icin gunde bir defa sabah nexium ve ogunler sonrasi icin rennie.

Gec kaldigini dusunme sakin. Gayet normal. Benim doktorum da mesela 10.haftayi tamamlamadan hicbir test tahlil vs yapmiyor. Arkadasim 6 aylik onun da doktoru 10.hafta da baslamisti tahlil ve testlerine.

Günaydın kızçeler,
Hayırlı Cumalarınız olsun
Nasılsınız, bugün neler yapıyorsunuz?
Gunaydin, hayirli cumalar :)
Bugun tembellik yaptim ve hala cikamadim yataktan. Kalkip mide ilacimi ve bulanan midem icin bulanti ilacimi icmem gerek ama ilac icmekten de sikildim
Hepimize kolay ve saglikli bir gun olsun

İnşallah iyi gelir sonuçların,dün öyle üzüldüm öyle panik yaptım ki CMV igg pozitif çıktı ben de aktif virüs var sandım öldüm dirildim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten ağlayarak doktorumu aradım Allahtan hastalığı geçirmiş olduğumu gösteriyormuş ama öyle etkilendim ki kendime yeni geliyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla almayı nasip etsin

Gunaydin, hayirli cumalar :)
Bugun tembellik yaptim ve hala cikamadim yataktan. Kalkip mide ilacimi ve bulanan midem icin bulanti ilacimi icmem gerek ama ilac icmekten de sikildim
Hepimize kolay ve saglikli bir gun olsun
Hadi hadi kalk artık ilaçlarını iç, güzelcene kahvaltını hazırlayıp kahvaltını yap bende güne gergin kalktım ama yine de enerjimi artık hiç birşeyin düşürmesine izin vermeyeceğim bugünden sonra sende tembelliği bırak hadi enerjik olalım

Aynısı benim de oldu cmv igg değerim çok yüksekti o kadar korkmuştum ki ben de meğer geçirdiğimizi gösteriyormuş, hatta antikor bile üretmiş olabilirmişiz :)

Siz de gece 3 4 kere idrara çıkıyor musunuz kızlar?

Evet canım hatta o kadar çok gidiyorum ki 5 ten sonra uyuyamıyorum artık

Günaydın kızlar yarın kontrolum var çok stresliyim. Bugün kasik ağrım var üç gundur çok yoğun hastane belki de yoruldugumdan da olabilir... Saatlerce uyumak istiyorum ama mümkün değil sizler nasılsınız

Bence o ablaları dinleme rahim büyüdüğü İçin mesaneye baskı yapıyor ileriki haftalarda yukarı çıkacak ve rahatlayacağız inşallah

Bebek zaten aşağıda. İlk 3 ay sık idrar normal. 20 haftada yukarı çıkıyor. Gece değil gündüz de çok sık tuvalete çıkıyorum. 1 bardak su içsem 10 dk sonra tuvaletteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…