-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.281
Evet ya öyleymiş kendi sağlık ocağıma sordum İstanbul'a gelince yapmıyoruz dedi.Doktorum yapıyor demişti de.Sağlık ocağı yapmıyorum canım zaten o testleri belirli normal testleri yapıyor virüs testleri özel veya devlet hastanesi yapıyor
Ben deeee Bi de kahveyi çok severdim içesim gelmiyor.Sarımsak et sucuk kesinlikle ağzıma suremiyorum
Ooff bu liste uzayıp gidiyor bende deHaşlanmış et, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, duş jeli, yüzey temizleyici, deodorant, buzdolabı kokusu
Kusura bakmayin, bugun pek takip edemedim burayi. Simdi okuyorum. Mide icin gunde bir defa sabah nexium ve ogunler sonrasi icin rennie.Benim mide yanması var mide bulantisida var ama yanma daha ağır basıyor geceleri uyuyamıyorum artık şuan gaviscon kullanıyorum pek bi ise yaramadı doktorumu arayıp değiştirmesini istiyicem. Kullandıklarınız mide koruyucu hap mı ?
Gec kaldigini dusunme sakin. Gayet normal. Benim doktorum da mesela 10.haftayi tamamlamadan hicbir test tahlil vs yapmiyor. Arkadasim 6 aylik onun da doktoru 10.hafta da baslamisti tahlil ve testlerine.Ben biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.
Yok canım maalesefEvet ya öyleymiş kendi sağlık ocağıma sordum İstanbul'a gelince yapmıyoruz dedi.Doktorum yapıyor demişti de.
Geçen hafta yaptırdım ben de 10. Haftaya kadar yaptırabilirsin sıkıntı olmaz. İnşallah güzel çıkar sonuçlarınMerhabalar arkadaşlar bugün toksoplazma vs virüs testi yaptı doktorum sizlerde ne zaman yaptırdınız
Gunaydin, hayirli cumalar :)Günaydın kızçeler,
Hayırlı Cumalarınız olsun
Nasılsınız, bugün neler yapıyorsunuz?
İnşallah iyi gelir sonuçların,dün öyle üzüldüm öyle panik yaptım ki CMV igg pozitif çıktı ben de aktif virüs var sandım öldüm dirildim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten ağlayarak doktorumu aradım Allahtan hastalığı geçirmiş olduğumu gösteriyormuşBen biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.
Hadi hadi kalk artık ilaçlarını iç, güzelcene kahvaltını hazırlayıp kahvaltını yap bende güne gergin kalktım ama yine de enerjimi artık hiç birşeyin düşürmesine izin vermeyeceğim bugünden sonra sende tembelliği bırak hadi enerjik olalımGunaydin, hayirli cumalar :)
Bugun tembellik yaptim ve hala cikamadim yataktan. Kalkip mide ilacimi ve bulanan midem icin bulanti ilacimi icmem gerek ama ilac icmekten de sikildim
Hepimize kolay ve saglikli bir gun olsun
Aynısı benim de oldu cmv igg değerim çok yüksekti o kadar korkmuştum ki ben de meğer geçirdiğimizi gösteriyormuş, hatta antikor bile üretmiş olabilirmişiz :)İnşallah iyi gelir sonuçların,dün öyle üzüldüm öyle panik yaptım ki CMV igg pozitif çıktı ben de aktif virüs var sandım öldüm dirildim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten ağlayarak doktorumu aradım Allahtan hastalığı geçirmiş olduğumu gösteriyormuşama öyle etkilendim ki kendime yeni geliyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla almayı nasip etsin
İdrara çıkma azaldı bende normal haline döndümAynısı benim de oldu cmv igg değerim çok yüksekti o kadar korkmuştum ki ben de meğer geçirdiğimizi gösteriyormuş, hatta antikor bile üretmiş olabilirmişiz :)
Siz de gece 3 4 kere idrara çıkıyor musunuz kızlar?
ya bugün ofisteki aşçı ablaya söyledim öyle konuşurken gece çok sık tuvalete çıkıyorum diye. korkuttu beni, yok efendim acaba bebek aşağıda mı yok enfeksiyonun mu var falan diye. normal değil diyor. sizlere sorayım istedim.İdrara çıkma azaldı bende normal haline döndüm
Evet canım hatta o kadar çok gidiyorum ki 5 ten sonra uyuyamıyorum artıkAynısı benim de oldu cmv igg değerim çok yüksekti o kadar korkmuştum ki ben de meğer geçirdiğimizi gösteriyormuş, hatta antikor bile üretmiş olabilirmişiz :)
Siz de gece 3 4 kere idrara çıkıyor musunuz kızlar?
Bence o ablaları dinleme rahim büyüdüğü İçin mesaneye baskı yapıyor ileriki haftalarda yukarı çıkacak ve rahatlayacağız inşallahya bugün ofisteki aşçı ablaya söyledim öyle konuşurken gece çok sık tuvalete çıkıyorum diye. korkuttu beni, yok efendim acaba bebek aşağıda mı yok enfeksiyonun mu var falan diye. normal değil diyor. sizlere sorayım istedim.
Bebek zaten aşağıda. İlk 3 ay sık idrar normal. 20 haftada yukarı çıkıyor. Gece değil gündüz de çok sık tuvalete çıkıyorum. 1 bardak su içsem 10 dk sonra tuvaletteyimya bugün ofisteki aşçı ablaya söyledim öyle konuşurken gece çok sık tuvalete çıkıyorum diye. korkuttu beni, yok efendim acaba bebek aşağıda mı yok enfeksiyonun mu var falan diye. normal değil diyor. sizlere sorayım istedim.