- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.261
Ben gebelikten 1-2 hafta önce başlamıştım günde bı kere sabah kahvaltidan sonra kullanıyorum.Aile hekimim yazmıştı kadın doğumcumda bundan devam et dedi valla bilmiyorumkiMerhaba ben de folbiol kullanıyorum ama blogta çok negatif yorumlar gördüm mg fazla bebeğe zarar veriyor günde 1 kez değil 2ye bölünerek alınması gerekiyor diye. Ben günde 1 kez alıyorum hamileliğimin başından beri siz nasıl kullanıyorsunuz
Bende tavuğu görünce içim ürperiyo başka herşeyi yiyorumBenim de çikolatadan midem bulanıyor. Bir de aşırı garip ama yeşilin bir tonu vat benetton yeşili sanırım ismi onu görünce midem bulanıyor :)
Ben biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.Merhabalar arkadaşlar bugün toksoplazma vs virüs testi yaptı doktorum sizlerde ne zaman yaptırdınız
Aynen duş alınca saçımdan tiksiniyorumOyle oluyor canim bayıldığım tüm kokulat igrenc geliyor bnada. Parfüm lerden yumusatici sabun herseyden tiksiniyorum. Dus aliyorum sacimin sampuan kokusundan tiksiniyorumcok normal 3. Aydan snra rahatlicaz merak etme
Onu ben de yapıyordum ama bıktım birde salatalık tuzlayip yiyince o da iyi geliyordu ya o kadar çok mide bulantısı varki anlatamam ilaç ta ise yaramıyorKizlar yesil erik bulantim a iyi geliyor tuzlayip yiyorum.Deneyin iyi gelebilir sizede
Benim şimdilik yok çok şükür.henuz başlamadı. Bir önce düşük yaptığım hamileliğimde salçalı yemekleri yiyemiyordum .Kızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Parfüm kokulari aslinda tum kokulardan midem bulanıyorYiyecek değilde kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümünden mesela ki 12 sene önce kokusuna aşık olmultum adamın hala aynı parfümü kullanıyor ama tiksiniyorum onun kokusundan
Aslında ilk gebeliğimde yoktu.. Bu 2.ci hamileliğim berbat geçiyor her hamilelik gerçekten aynı değilmişBenim şimdilik yok çok şükür.henuz başlamadı. Bir önce düşük yaptığım hamileliğimde salçalı yemekleri yiyemiyordum .
Aynen benimde ilk oğluma hamileyken hiç bulantı kusma bilmedim. Ama şu düşük yaptığım hamilelikde hem kusma hem bulantı çok fazlaydı.oglum dudağından öpmek istiyordu ağzı kokuyor diye nefesimi tutuyordumAslında ilk gebeliğimde yoktu.. Bu 2.ci hamileliğim berbat geçiyor her hamilelik gerçekten aynı değilmiş
Allah yardimcin olsun cok zor. Kusma var mi peki? Elhamdülillah bu gunumuze gececek az kaldi Insallah saglikli olsunlar yavrular yeter kiOnu ben de yapıyordum ama bıktım birde salatalık tuzlayip yiyince o da iyi geliyordu ya o kadar çok mide bulantısı varki anlatamam ilaç ta ise yaramıyor
Maalesef evet var.. Ay inşallah canım sanki hic geçmicekmis gibi geliyor banaAllah yardimcin olsun cok zor. Kusma var mi peki? Elhamdülillah bu gunumuze gececek az kaldi Insallah saglikli olsunlar yavrular yeter ki
Bazi geceler benimde artiyor. Kizim uyanip agliyor bazen odasina gecmek oyle zor oluyor ki bulantı o an birden artiyor kalkinca. Gececek ama olsun isyan etmiyorum benMaalesef evet var.. Ay inşallah canım sanki hic geçmicekmis gibi geliyor bana
. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen gece bulantıdan uykudan kalkiyorum bazen ağlıyorum ama sonra dua ediyorum cok zor gerçekten.
Köfteeeee kokusunu almak bile istemiyorumKızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Sağlık ocağı yapmıyorum canım zaten o testleri belirli normal testleri yapıyor virüs testleri özel veya devlet hastanesi yapıyorBen biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.
Annemde bana aynısını diyor canımm denedim bendeeKizlar yesil erik bulantim a iyi geliyor tuzlayip yiyorum.Deneyin iyi gelebilir sizede
Haşlanmış et, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, duş jeli, yüzey temizleyici, deodorant, buzdolabı kokusuKızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum