2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yiyecek değilde kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümünden mesela ki 12 sene önce kokusuna aşık olmultum adamın hala aynı parfümü kullanıyor ama tiksiniyorum onun kokusundan
Oyle oluyor canim bayıldığım tüm kokulat igrenc geliyor bnada. Parfüm lerden yumusatici sabun herseyden tiksiniyorum. Dus aliyorum sacimin sampuan kokusundan tiksiniyorum cok normal 3. Aydan snra rahatlicaz merak etme

Kızlar bu arada yarın sabah doktor kontrolüm var aşırı heyecanlıyım. 1 ay önce gördüm en son belli belirsizdi pıt pıt kalbi atıyordu şimdi büyümüştür ilk defa göreceğim bu haliyle nasıl heyecanlıyım anlatamam bu hafta bana geçmedi bir türlü inşallah sağlıklı sıhhatlidir :)

Ben de hamile kalmadan önce aile hekiminin tavsiyesi ile folbiol kullandım 30 gün kadar sonra hemen hamile kaldım 6. haftada kadın doğum doktoruna gittiğimde folbiolun miligramı çok yüksek onu kullanma dedi başka bir folik asit yazdı verdiği ilaçta başka vitaminler de vardı içinde ama ismini vermeyim onu kullandım 12. haftaya kadar onu da bıraktım şimdi.

Simdi gordugunde kipir kipir olacak insallah şaşıracaksın bak gor inanilmaz buyumus olacak

Kaçıncı haftada yaptırdın. Ben 10.haftada dr a nifty testi yaptırmak istiyorum dedim. 12.haftada ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak öyle yaptırırsın dedi. Aynı zamanda perinatolog.
Ben 10+4 de yaptırdım canım benim doktorum biraz garantici direk bunu istiyor bizde istiyoduk açıkcası ihtimallerle kendimiizii strese sokmayalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…