- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.241
Yiyecek değilde kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümünden mesela ki 12 sene önce kokusuna aşık olmultum adamın hala aynı parfümü kullanıyor ama tiksiniyorum onun kokusundanKızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Bende gidicem zaten 1 temmuza randevum var devletle özel e birlikte gidiyorum ben başından beriMaşallahasla geçmez ben arada doktora gittim devlete kontrole iyimi diye bakmaya
Amin canim saoollBen kendi dilim ile az arayı açalım dedim hayır ne kafa ile dedim o an ne yaşıyordum bilmiyorum şuan 24 hazirana kadar çat diye çatlama hissi varohh şükür böyle de devam etsin güzelce büyüsün
Insallah canim tesekkurlerCok sevindim canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın benim de cumartesi randevum inşallah bende güzel haberler alırım
Merhaba ben de folbiol kullanıyorum ama blogta çok negatif yorumlar gördüm mg fazla bebeğe zarar veriyor günde 1 kez değil 2ye bölünerek alınması gerekiyor diye. Ben günde 1 kez alıyorum hamileliğimin başından beri siz nasıl kullanıyorsunuzFolbiol canım
Yumurta.Kızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Kaçıncı haftada yaptırdın. Ben 10.haftada dr a nifty testi yaptırmak istiyorum dedim. 12.haftada ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak öyle yaptırırsın dedi. Aynı zamanda perinatolog.Canım ben yaptırdım sonuçları bekliyoruz
Tiksinmedigin var mi diye sorsana kuzumKızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Oyle oluyor canim bayıldığım tüm kokulat igrenc geliyor bnada. Parfüm lerden yumusatici sabun herseyden tiksiniyorum. Dus aliyorum sacimin sampuan kokusundan tiksiniyorumYiyecek değilde kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümünden mesela ki 12 sene önce kokusuna aşık olmultum adamın hala aynı parfümü kullanıyor ama tiksiniyorum onun kokusundan
Benim de çikolatadan midem bulanıyor. Bir de aşırı garip ama yeşilin bir tonu vat benetton yeşili sanırım ismi onu görünce midem bulanıyor :)Kızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
Ben de hamile kalmadan önce aile hekiminin tavsiyesi ile folbiol kullandım 30 gün kadar sonra hemen hamile kaldım 6. haftada kadın doğum doktoruna gittiğimde folbiolun miligramı çok yüksek onu kullanma dedi başka bir folik asit yazdı verdiği ilaçta başka vitaminler de vardı içinde ama ismini vermeyim onu kullandım 12. haftaya kadar onu da bıraktım şimdi.Merhaba ben de folbiol kullanıyorum ama blogta çok negatif yorumlar gördüm mg fazla bebeğe zarar veriyor günde 1 kez değil 2ye bölünerek alınması gerekiyor diye. Ben günde 1 kez alıyorum hamileliğimin başından beri siz nasıl kullanıyorsunuz
Simdi gordugunde kipir kipir olacak insallah şaşıracaksın bak gor inanilmaz buyumus olacakKızlar bu arada yarın sabah doktor kontrolüm var aşırı heyecanlıyım. 1 ay önce gördüm en son belli belirsizdi pıt pıt kalbi atıyordu şimdi büyümüştür ilk defa göreceğim bu haliyle nasıl heyecanlıyım anlatamam bu hafta bana geçmedi bir türlü inşallah sağlıklı sıhhatlidir :)
Ben 10+4 de yaptırdım canım benim doktorum biraz garantici direk bunu istiyor bizde istiyoduk açıkcası ihtimallerle kendimiizii strese sokmayalım dedikKaçıncı haftada yaptırdın. Ben 10.haftada dr a nifty testi yaptırmak istiyorum dedim. 12.haftada ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak öyle yaptırırsın dedi. Aynı zamanda perinatolog.
Yaaa inşallahhh. Hemen sabah olsun göreyim kuzumuSimdi gordugunde kipir kipir olacak insallah şaşıracaksın bak gor inanilmaz buyumus olacak
Ben de mangal et yumurta tereyağı salça soğan sarımsakKızlar tiksindiğiniz yiyecek var mı? Mesela ben mangaldan tiksiniyorum
7.haftalarda falan yapılıyor canim o idrar ile birlikte.benimde yapildi gecen gittiğimdeMerhabalar arkadaşlar bugün toksoplazma vs virüs testi yaptı doktorum sizlerde ne zaman yaptırdınız
Ben 7 haftalıkken yaptırmıştımMerhabalar arkadaşlar bugün toksoplazma vs virüs testi yaptı doktorum sizlerde ne zaman yaptırdınız