-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.321
Gec kaldigini dusunme sakin. Gayet normal. Benim doktorum da mesela 10.haftayi tamamlamadan hicbir test tahlil vs yapmiyor. Arkadasim 6 aylik onun da doktoru 10.hafta da baslamisti tahlil ve testlerine.
Yaptırdım bugün inşallah Bi sıkıntı çıkmaz. Bebişte iyiydi 9+1 olması gerekirken 9+3 çıktı ultrason cihazı farkı herhalde. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.İnşallah iyi gelir sonuçların,dün öyle üzüldüm öyle panik yaptım ki CMV igg pozitif çıktı ben de aktif virüs var sandım öldüm dirildim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç gerçekten ağlayarak doktorumu aradım Allahtan hastalığı geçirmiş olduğumu gösteriyormuşama öyle etkilendim ki kendime yeni geliyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla almayı nasip etsin
Hmmm ben ücretli gidiyorum .Ben tup bebek orda yaptırdım ve bu doktorla devam ediyorumBen şuan eskisehirdeyim de.. Muhtemelen haftaya dönerim Antalya ya.. işte gittikten sonra bakıcam artık hangi doktor olduğuna. Ya çünkü ilk gebeliğimde sabit bir dr olmuyordu her kontrole gittiğimde drlar değişiyordu oradaki hastane üniversite olduğu icin öyle oluyor bakalım bu sefer de öyle mi olcak ama hepsinden memnundum
Hii tüp bebekse o ayrı o zaman canımHmmm ben ücretli gidiyorum .Ben tup bebek orda yaptırdım ve bu doktorla devam ediyorum
Ben kullanıyorum ama midem bulanmıyor bence hamileliktendirHanımlar aranızda oksapar kullanan var mı? Bu ilaç mide bulantısı yapar mı? Yoksa hamilelikten mi bu bulantılar
Fiyatlari ne kadarmışCanım ben yaptırdım sonuçları bekliyoruz
460 dolar full paketi. Amerika ve Güney korede var labaratuvarlarıFiyatlari ne kadarmış
Bu benim. Kocama uzuluyorum kendime uzulmeyi kestigim zamanlarda.@Virgo women evet canım haklısın.bir de eve tıkılıp kaldıkça herşeyi kafama takıyorum.yatalak hasta gibi(Allah korusun) aksilestim iyice etrafımdakilere
Ben yaptıracağım da şirketlerle görüşüyorum fiyat için. Siz hangisini düşünüyorsunuzkızlar iyi akşamlar keyifler nasıl fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yaa geçen bende de olmuştu sızlama şeklinde benimde yarın sabah 10 da randevum var ikili mi yaptıracaksın canımKızlar akşamdan beri ağrım var... Önce sağ kasigimin altında başladı şimdi sol kasigimin alt kısmında ve baya şiddetli... Bıçak saplanır gibi oluyor. Dayanilamayacak gibi değil ama rahatsız edici fazlasıyla... Doktor da en son plasenta aşağıda demişti bununla alakalı olabilir miyarın sabah kontrolüm var içim rahat değil acaba psikolojik mi böyle ağrı hissediyorum onu da bilmiyorum ya da abartıyor miyim bilemiyorum
Ah bende girip sana bişey soracaktım acaba fikrin var mı diye, dur için rahat olsun belki kuzucuk büyüdüğü için öyledir belki korktukça kendini dinliyorsundurKızlar akşamdan beri ağrım var... Önce sağ kasigimin altında başladı şimdi sol kasigimin alt kısmında ve baya şiddetli... Bıçak saplanır gibi oluyor. Dayanilamayacak gibi değil ama rahatsız edici fazlasıyla... Doktor da en son plasenta aşağıda demişti bununla alakalı olabilir miyarın sabah kontrolüm var içim rahat değil acaba psikolojik mi böyle ağrı hissediyorum onu da bilmiyorum ya da abartıyor miyim bilemiyorum
Benim doktorum da nice şirketini önerdi ama ben çok kararsızım diğer şirketlerle arasında 1500-2000 lira fark var. Baktıkları da aynıBen 10+4 de yaptırdım canım benim doktorum biraz garantici direk bunu istiyor bizde istiyoduk açıkcası ihtimallerle kendimiizii strese sokmayalım dedik
Evet canim ikili tarama yapacak bir de işte kontrol normalYaa geçen bende de olmuştu sızlama şeklinde benimde yarın sabah 10 da randevum var ikili mi yaptıracaksın canım
Olabilir canım öyle düşünmek istiyorum bakalım hayırlısı... Duş alınca biraz rahatladım. Sen ne soracaktın bana?Ah bende girip sana bişey soracaktım acaba fikrin var mı diye, dur için rahat olsun belki kuzucuk büyüdüğü için öyledir belki korktukça kendini dinliyorsundur
Oh mis gibi bak sen uzan dinlen inşallah yarın kötü bi haber almadan döneceksinOlabilir canım öyle düşünmek istiyorum bakalım hayırlısı... Duş alınca biraz rahatladım. Sen ne soracaktın bana?
Anladım canım ins alerji gibi basit bir şeydir. Cildiyeci de yok ki bizde Finike de var mı bilmiyorumOh mis gibi bak sen uzan dinlen inşallah yarın kötü bi haber almadan döneceksinboşver benimki önemli değil eşimin ayağında farklı yerlerde kırmızı yuvarlak yuvarlak lekeler çıkmaya başladı alerji mi bulaşıcı bişey mi bilemedik yeni fark ettik içi rahat etmedi şimdi acile gitti zaten
Orda da cildiyeciye gidin demişler haklılar acillik bişey değil ama hastahanede cildiyeci de kalmadı ki en yakın Serik de varAnladım canım ins alerji gibi basit bir şeydir. Cildiyeci de yok ki bizde Finike de var mı bilmiyorum
Özel varda burada cildiye bir tane muayenesi pahalı Durali bey var... En olmadı ona gider eşin yarınOrda da cildiyeciye gidin demişler haklılar acillik bişey değil ama hastahanede cildiyeci de kalmadı ki en yakın Serik de var