2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gec kaldigini dusunme sakin. Gayet normal. Benim doktorum da mesela 10.haftayi tamamlamadan hicbir test tahlil vs yapmiyor. Arkadasim 6 aylik onun da doktoru 10.hafta da baslamisti tahlil ve testlerine.
Yaptırdım bugün inşallah Bi sıkıntı çıkmaz. Bebişte iyiydi 9+1 olması gerekirken 9+3 çıktı ultrason cihazı farkı herhalde. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.

Hmmm ben ücretli gidiyorum .Ben tup bebek orda yaptırdım ve bu doktorla devam ediyorum

Kızlar akşamdan beri ağrım var... Önce sağ kasigimin altında başladı şimdi sol kasigimin alt kısmında ve baya şiddetli... Bıçak saplanır gibi oluyor. Dayanilamayacak gibi değil ama rahatsız edici fazlasıyla... Doktor da en son plasenta aşağıda demişti bununla alakalı olabilir mi yarın sabah kontrolüm var içim rahat değil acaba psikolojik mi böyle ağrı hissediyorum onu da bilmiyorum ya da abartıyor miyim bilemiyorum

Yaa geçen bende de olmuştu sızlama şeklinde benimde yarın sabah 10 da randevum var ikili mi yaptıracaksın canım

Ah bende girip sana bişey soracaktım acaba fikrin var mı diye, dur için rahat olsun belki kuzucuk büyüdüğü için öyledir belki korktukça kendini dinliyorsundur

Ben 10+4 de yaptırdım canım benim doktorum biraz garantici direk bunu istiyor bizde istiyoduk açıkcası ihtimallerle kendimiizii strese sokmayalım dedik
Benim doktorum da nice şirketini önerdi ama ben çok kararsızım diğer şirketlerle arasında 1500-2000 lira fark var. Baktıkları da aynı yine full paketler. Ben de 10. Haftadayım şu an 11-12 gibi yaptırmayı düşünüyorum karar verebilirsem

Ah bende girip sana bişey soracaktım acaba fikrin var mı diye, dur için rahat olsun belki kuzucuk büyüdüğü için öyledir belki korktukça kendini dinliyorsundur
Olabilir canım öyle düşünmek istiyorum bakalım hayırlısı... Duş alınca biraz rahatladım. Sen ne soracaktın bana?

Olabilir canım öyle düşünmek istiyorum bakalım hayırlısı... Duş alınca biraz rahatladım. Sen ne soracaktın bana?
Oh mis gibi bak sen uzan dinlen inşallah yarın kötü bi haber almadan döneceksin boşver benimki önemli değil eşimin ayağında farklı yerlerde kırmızı yuvarlak yuvarlak lekeler çıkmaya başladı alerji mi bulaşıcı bişey mi bilemedik yeni fark ettik içi rahat etmedi şimdi acile gitti zaten

Anladım canım ins alerji gibi basit bir şeydir. Cildiyeci de yok ki bizde Finike de var mı bilmiyorum

Anladım canım ins alerji gibi basit bir şeydir. Cildiyeci de yok ki bizde Finike de var mı bilmiyorum
Orda da cildiyeciye gidin demişler haklılar acillik bişey değil ama hastahanede cildiyeci de kalmadı ki en yakın Serik de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…