2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba ben de folbiol kullanıyorum ama blogta çok negatif yorumlar gördüm mg fazla bebeğe zarar veriyor günde 1 kez değil 2ye bölünerek alınması gerekiyor diye. Ben günde 1 kez alıyorum hamileliğimin başından beri siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben gebelikten 1-2 hafta önce başlamıştım günde bı kere sabah kahvaltidan sonra kullanıyorum.Aile hekimim yazmıştı kadın doğumcumda bundan devam et dedi valla bilmiyorumki

Merhabalar arkadaşlar bugün toksoplazma vs virüs testi yaptı doktorum sizlerde ne zaman yaptırdınız
Ben biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.

Oyle oluyor canim bayıldığım tüm kokulat igrenc geliyor bnada. Parfüm lerden yumusatici sabun herseyden tiksiniyorum. Dus aliyorum sacimin sampuan kokusundan tiksiniyorum 😞 cok normal 3. Aydan snra rahatlicaz merak etme
Aynen duş alınca saçımdan tiksiniyorum 😂 az kaldı Allah’ın izniyle

Aslında ilk gebeliğimde yoktu.. Bu 2.ci hamileliğim berbat geçiyor her hamilelik gerçekten aynı değilmiş 🙄
Aynen benimde ilk oğluma hamileyken hiç bulantı kusma bilmedim. Ama şu düşük yaptığım hamilelikde hem kusma hem bulantı çok fazlaydı.oglum dudağından öpmek istiyordu ağzı kokuyor diye nefesimi tutuyordum 🤭

Onu ben de yapıyordum ama bıktım birde salatalık tuzlayip yiyince o da iyi geliyordu ya o kadar çok mide bulantısı varki anlatamam ilaç ta ise yaramıyor
Allah yardimcin olsun cok zor. Kusma var mi peki? Elhamdülillah bu gunumuze gececek az kaldi Insallah saglikli olsunlar yavrular yeter ki🤲

Allah yardimcin olsun cok zor. Kusma var mi peki? Elhamdülillah bu gunumuze gececek az kaldi Insallah saglikli olsunlar yavrular yeter ki🤲
Maalesef evet var.. Ay inşallah canım sanki hic geçmicekmis gibi geliyor bana
. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen gece bulantıdan uykudan kalkiyorum bazen ağlıyorum ama sonra dua ediyorum cok zor gerçekten.

Maalesef evet var.. Ay inşallah canım sanki hic geçmicekmis gibi geliyor bana
. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen gece bulantıdan uykudan kalkiyorum bazen ağlıyorum ama sonra dua ediyorum cok zor gerçekten.
Bazi geceler benimde artiyor. Kizim uyanip agliyor bazen odasina gecmek oyle zor oluyor ki bulantı o an birden artiyor kalkinca. Gececek ama olsun isyan etmiyorum ben

Ben biraz geç kaldım yaa özelde pahallı olur diye doktorum sağlık ocağını önerdi testler için sağlık ocağı da hepsini yapmadı misafirlikteyim diye, taşınma işleri falan derken yeni müsait oldum.10. Haftadayım şimdi yarın devlete randevu aldım eksik testleri yaptırıcam.
Sağlık ocağı yapmıyorum canım zaten o testleri belirli normal testleri yapıyor virüs testleri özel veya devlet hastanesi yapıyor

Kizlaaaaar neler yapiyosunuzzzz🥰🥰 bu aralar biraz yogun biraz sıkıntılı bi süreç geciriyorum buraya hic bakamadım. Eşim sehir dışına gitti 1 aydir yok. Gecen gün kardesim geldi ucakta pozitif varmış o da temasli gorunuyomus falan filan bi sürü şey. Siz neler yapiyosunuz hiç takip edemedim guzel haberlerinizi😍

X