- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.221
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Şuan gebeliğin tam olarak kaç günlük. Demek ki ikiz gebelik hemen çıkmayabiliyor. Rabbim sağlıkla sıhhaletle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çift yumurta ikizleri. İşin ilginç yani daha geçen hafta dr.muayenesindeydim sadece tek kese vardi bugun hem iki kese hemse ikisinde kalp atışı vardisaskinligimi atamıyorum bir türlü
Yok benim tek şuan kontrolum var hatta bekliyorum..tekrar gozunuz aydinÇok teşekkür ederim. Sizin de mi gebeliginiz ikiz yoksa :) nasıl garip bir his nasıl farklı bir heyecan bu allahim sana bin şükür
Aaa sürprize bak hayırlı olsunKislaaaarr o kadar şaşkınım kiiişimdi rr. Kontrol den geliyorum ve gebeliğim ikizmis. Allahim bu nasil bir nimet. O kadar şaşkın ve mutluyum ki. Geçen hafta muayeneye gittigimde bile tek keseydi. Şimdi iki kese ve çok şükür ikisininde kalp atışını duyduk.
Ben de seni soracaktım naptın diye haber etYok benim tek şuan kontrolum var hatta bekliyorum..tekrar gozunuz aydin
Kuzum bekliyorum doktorun kpisndayimVirgo women sen naptın canimm
En heyecanlı an beklemek tam stresKuzum bekliyorum doktorun kpisndayim
Belkide inşallah ondandır bide bugün düştüm kafayı yicektim az daha ödüm koptuBen de 10+4 ümbende acayip uyku hali var bide göğüs şişkinliği ve ağrısı hiç geçmedi, diş ve bel ağrısı çok fazla kalçada kitlenme oluyor sanki gebelikle ilgili mi bilmiyorum Kasık batmaları krampları ilk haftalar çok yaşadım korkuyordum hatta ama şimdi arada çok hafif gelip gidiyor, heralde rahim genişlediği içindir şiddetli ağrı olmadığı sürece normal canım
Canım ben yaptırdım sonuçları bekliyoruzkızlar iyi akşamlar keyifler nasıl fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz?
MaşallahKızlar çıktım ben kontrolden herşey yolunda çok şükür günü kadar büyümüş 8+5 çıktı.Darısı sizlerin başına güzel haberler alın insallah Bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi nasıl gececek günler acaba
Ben kendi dilim ile az arayı açalım dedim hayır ne kafa ile dedim o an ne yaşıyordum bilmiyorum şuan 24 hazirana kadar çat diye çatlama hissi varKızlar çıktım ben kontrolden herşey yolunda çok şükür günü kadar büyümüş 8+5 çıktı.Darısı sizlerin başına güzel haberler alın insallah Bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi nasıl gececek günler acaba
Geldim doktordan . bana şöyle anlattı doktorum, 35 yaş üstünde 700 de 1 ,35 yaş altında 30 yaşa kadar sanırım 7000 de 1 down sendromu olma olasılığı olabilir .çok teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ücretini de öğrenebilirseniz çok sevinirim
ne kadara yaptırdın canımCanım ben yaptırdım sonuçları bekliyoruz
detaylı açıklaman için teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın ben de bir düşüneyim fiyat çok fazla yaptırmak gerekiyorsa yaptırırız napalımGeldim doktordan . bana şöyle anlattı doktorum, 35 yaş üstünde 700 de 1 ,35 yaş altında 30 yaşa kadar sanırım 7000 de 1 down sendromu olma olasılığı olabilir .
Benim yaşım sınırda. 2 Li tarama testlerinde 300/1 oranına kadar normal sorun yok kabul edilir . Ama bazen 400/1 de gibi bir rakam çıkıyor sınırda değil ama sorun yok demekte güç. Sonrasında 4 lü taramayı bekliyoruz yine sınırdaysa belki amniyosentez yapmak gerekiyor onda da düşük riski 300/1. Ve çocuk 20. Haftasını geçmiş oluyor . Kocama bir bebekken olumsuzluk varsa öğrenmek güç olur diye düşündüm.
Neyse bu kan testi %99,7 gerçek sonucu veriyor . Bu test ikiye ayrılıyor birinde sık görünen 5 hastalığa birinde de ek olarak farklı nadir hastalıklara da bakılıyor . Aracı firmalar alıyor kanı onlar gönderiyorlar . Amerika , Avrupa da bikaç ülke Güney Kore ve son olarakta Türkiye de açılan bi tesis varmış . Hepsinin fiyatları değişiyor dedi . Bu test ilk Amerika da yapıldığı iÇin biz orayı tercih ettik. Geniş kapsamlı olana baktırmak istedim. Fiyatı 530 dolar .
460 dolara yaptırdık full paketi. Amerikaya gidiyor sonuçlar doktorum burayı istedi. Türkiyede yaptırılanlar güvenilir olmuyor çok. Nice şirketin adı. İzmirdeki yeride GROVO diye geçiyor canımne kadara yaptırdın canım
Bir seçenekte taramalarınızı yaptırıp eğer kromozom bozukluğu yüzdesi fazlaysa o zaman da bu testi tercih edebilirsiniz. Zaten 10 günde sanırım sonuçlanıyor . Almak korusun olumsuz bir durumda 24. Haftaya kadar gebelik sonlandırılabilirmiş. Yani bize kalıyor biraz. Benim de kafamda şok soru işareti vardı biraz aydınlatabildiysem sevindim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahdetaylı açıklaman için teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın ben de bir düşüneyim fiyat çok fazla yaptırmak gerekiyorsa yaptırırız napalım
Cok sevindim canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın benim de cumartesi randevum inşallah bende güzel haberler alırımKızlar çıktım ben kontrolden herşey yolunda çok şükür günü kadar büyümüş 8+5 çıktı.Darısı sizlerin başına güzel haberler alın insallah Bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi nasıl gececek günler acaba