2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Anladım canım.Bekliyecegim o zmn.Pihtilasma da düşük yapıyor diye duymuştum da o yüzden tereddutte kaldim

Ya bunları tek kontrol eden benim sanıyordum yalnız değilmişim. Aralık ayında kürtaj olduğumdan dolayı ister istemez bir paranoyaklık var zaten. Sürekli bir kontrol halindeyim :)) Göğüs kontrolü damar kontrolü :)) Midem bir gün arada bulanmazsa acaba bir sıkıntı mı var diyorum. Zor bir 9 ay olacak bizim için :))

Ewt bende 2 gündür gaviscon kullanıyorum ama banamisin demiyor bir gram bile dindirmedi yanmayı şişeyi kafama dikip içmek istiyorum artikdoktorum geçmezse mide koruyucu hala geceriz demişti yarin da geçmezse ariyicam onu
Yudum yudum süt çok iyi geliyor bak . Yarim cay bardagına doldur 2 dk da bir yudum al sonra baya toparlıyor miden icebiliyorsan dene derim

Sonu güzel olsun da 9 ayın zor olması hiç sorun değil

Ben de 10+4 üm bende acayip uyku hali var bide göğüs şişkinliği ve ağrısı hiç geçmedi, diş ve bel ağrısı çok fazla kalçada kitlenme oluyor sanki gebelikle ilgili mi bilmiyorum Kasık batmaları krampları ilk haftalar çok yaşadım korkuyordum hatta ama şimdi arada çok hafif gelip gidiyor, heralde rahim genişlediği içindir şiddetli ağrı olmadığı sürece normal canım

Sonu güzel olsun da 9 ayın zor olması hiç sorun değil
Valla benimde tek düşündüğüm ve istediğim o biliyor musun :) midem bulanıyor aman bulansın yeterki sağlıklı olsun diyorum. Şikayet etmekten korkuyorum. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben çok zorlanıyorum desem yalan olur ne midem bulanıyor ne yanıyor öyle bel ağrısı vs bahsedilenler yok ha yürüyüş yapsam yoruluyorum bir o var belirti olsun olmasın bu kez sağlıkla ilerlesin tamamdır arada minik paronayaklıklar yapmamız normal bence

İlaç almayım diyorum ama böyle daha çok zarar görüyorum sanırım bir dahakine beklemeden gideceğim . Kesiyor diyorsunuz madem. Yoksa o günlerim yaşanmamış gibi geçiyor
Yani yazık sonuçta doktorumuz parol kullanabilirsiniz diyo neden zehir edelim ki günü bebiş de içeride hissediyor. En temizi yoksa migren gerçekten berbat birşey. Gebelikte azalıyor diyolar heyecanla azalmasını bekliyorum

Günlerimiz aynı bizde 10+4 olduk ama 2 gün önde çıkıyor ultrasonda sadece midem çok sis o rahatsız ediyor beni hazımsızlık çok şükür başka şikayetim yok

Hayırlı olsun ne tatlı bi haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Wuhuu! Bi ikizler daha geliyor saglikla ilerlesin saglikla kucagina al insallah. Gözleriniz aydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…