2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kislaaaarr o kadar şaşkınım kiii 😄 şimdi rr. Kontrol den geliyorum ve gebeliğim ikizmis. Allahim bu nasil bir nimet. O kadar şaşkın ve mutluyum ki. Geçen hafta muayeneye gittigimde bile tek keseydi. Şimdi iki kese ve çok şükür ikisininde kalp atışını duyduk.
Yaaa harika haber bu 😍😍 hep hayalimdi ne mutlu size hayırlı olsuun Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 ailede var mı ikiz? Anneden geçer derler ama

Kislaaaarr o kadar şaşkınım kiii 😄 şimdi rr. Kontrol den geliyorum ve gebeliğim ikizmis. Allahim bu nasil bir nimet. O kadar şaşkın ve mutluyum ki. Geçen hafta muayeneye gittigimde bile tek keseydi. Şimdi iki kese ve çok şükür ikisininde kalp atışını duyduk.
Yaaa yerim çok heyecanlı bişey ikisi de sağlıkla büyüsün inşallah 🥰🥰

Ewt bende 2 gündür gaviscon kullanıyorum ama banamisin demiyor bir gram bile dindirmedi yanmayı şişeyi kafama dikip içmek istiyorum artik🤦‍♀️🤦‍♀️doktorum geçmezse mide koruyucu hala geceriz demişti yarin da geçmezse ariyicam onu
Ben de mideyle ilgili butun sorunlari yasadim sanirim; sislik, yanma, sirtima vuran agri ve devamli ac gibi olma hali.
Doktor nexium dedi sabah ac karna, bir de ogunlerden sonra rennie.
Yanma ve o delici agrilarim gecti cok sukur, sadece devamli ac gibiyim.
Sanirim tam beslenemiyorum.

Yaaaa hayirli ugurlu olsun🙏🏻
Bir arada buyuyup gidecekler, biraz yorulucaksin ama ayni anda iki tane buyuycek allahin izniyle, mis gibi ☺️
Rabbim zorlastirmasin, kolaylastirsin. Saglikla gelsinler insallah.

Yaaa harika haber bu 😍😍 hep hayalimdi ne mutlu size hayırlı olsuun Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 ailede var mı ikiz? Anneden geçer derler ama
Çok teşekkür ederim 😄. Amcamin ikiz cocuklari var o da doğal yolla olmuştu. Genelde tedavili bebeklerde ikiz olur ya o yüzden daha şaşkınım hic beklemiyordum

Ben çok zorlanıyorum desem yalan olur ne midem bulanıyor ne yanıyor öyle bel ağrısı vs bahsedilenler yok ha yürüyüş yapsam yoruluyorum bir o var 🙈belirti olsun olmasın bu kez sağlıkla ilerlesin tamamdır 🥰arada minik paronayaklıklar yapmamız normal bence 🙈
Her gün yürüyo musun hari? Ben yürümeyi seviyorum hergunde yarım saat bı saat çıkıyorum çok yoruluyorum zararli mi acaba

Her gün yürüyo musun hari? Ben yürümeyi seviyorum hergunde yarım saat bı saat çıkıyorum çok yoruluyorum zararli mi acaba
Bir saat sürmese de korkumdan mutlaka yürüyorum ben çok nadir üşenip çıkmam onda da korkumdan TV izlerken olduğum yerde adım sayıyorum akşam vicdan yapıp 🙈benim kanama vs. sorunum yok olsa zarardır belki ama o olmadığı için yürümem lazım iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması için hareketsiz kalsam kan koyulaşır korkusu oluyor 🤭😅

Ben de mideyle ilgili butun sorunlari yasadim sanirim; sislik, yanma, sirtima vuran agri ve devamli ac gibi olma hali.
Doktor nexium dedi sabah ac karna, bir de ogunlerden sonra rennie.
Yanma ve o delici agrilarim gecti cok sukur, sadece devamli ac gibiyim.
Sanirim tam beslenemiyorum.
Benim mide yanması var mide bulantisida var ama yanma daha ağır basıyor geceleri uyuyamıyorum artık şuan gaviscon kullanıyorum pek bi ise yaramadı doktorumu arayıp değiştirmesini istiyicem. Kullandıklarınız mide koruyucu hap mı ?

Çok teşekkür ederim 😄. Amcamin ikiz cocuklari var o da doğal yolla olmuştu. Genelde tedavili bebeklerde ikiz olur ya o yüzden daha şaşkınım hic beklemiyordum
İkizlik durumunun anneden ve anne tarafından geçtiğini öğrenmiştik hocalarımızdan, demek ki anne tarafında olmasa da oluyormuş 😍 belki mucize olarak 2 kere yumurtlamışsınızdır 😍 çift yumurta ikizleri mi yoksa tek yumurta mı acaba🤩

inanmıyorum mm. Tebrik ederim 😍sağa salim kucağıniza almak nasip etsin. 😁

İkizlik durumunun anneden ve anne tarafından geçtiğini öğrenmiştik hocalarımızdan, demek ki anne tarafında olmasa da oluyormuş 😍 belki mucize olarak 2 kere yumurtlamışsınızdır 😍 çift yumurta ikizleri mi yoksa tek yumurta mı acaba🤩
Çift yumurta ikizleri. İşin ilginç yani daha geçen hafta dr.muayenesindeydim sadece tek kese vardi bugun hem iki kese hemse ikisinde kalp atışı vardi 😄 saskinligimi atamıyorum bir türlü

X