- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.821
Olsun olsun ne olacak açıklarımOyy masallah görmemiştin yazdığını canim bazen kaçırıyorum takip edemiyorum.
Harika insallah hep boyle devam eder seninde bizimde
Valla üç yıl öncede öyleydiEvet ona gittim Allahım nasıl sıraladı öyle isteklerini dedim tamam yemembir ara kendi çok göbeklendi vereceğim diye canı çıktı ondan mı bu takıntı ki
Iyi bari o destek oluyor.Biz misafir gibi gidio geliyoruz haftada.dinlen bari biraz. Cocuk benide hic ytrmiyor ben uzaninca dünyası duruyor çocuğun sanki kalk anne ne olur diye ağlıyor başımdaValla bilmiyorum canım olabilir ama kafam bedenime ağır geliyor iş yaparken fark etmedim ama şimdi çok kötüyüm. Bende çocuğu alıp kayinvalideme geldim. Böyle hastayken ona da sabrım kalmiyor
Yok şükür o destek oluyor. Annem bin km uzakta... Zaten çalıştığım için de çocuğa o bakıyor hafta içi o yüzden problem yaşamıyoruz. Hamile olduğumdan beri evde bir ya da iki kez anca yemek yaptım. Yemek dediğinde birinde makarna diğerinde çorbaIyi bari o destek oluyor.Biz misafir gibi gidio geliyoruz haftada.dinlen bari biraz. Cocuk benide hic ytrmiyor ben uzaninca dünyası duruyor çocuğun sanki kalk anne ne olur diye ağlıyor başımda
Değerini bil gerçektenYok şükür o destek oluyor. Annem bin km uzakta... Zaten çalıştığım için de çocuğa o bakıyor hafta içi o yüzden problem yaşamıyoruz. Hamile olduğumdan beri evde bir ya da iki kez anca yemek yaptım. Yemek dediğinde birinde makarna diğerinde çorbahep kaynanamdayiz
Amin canım inşallahDeğerini bil gerçektenAllah razi olsun oyle insanlardan
Ben yesem yerimValla üç yıl öncede öyleydisadece kilo takıntısı var adamın... Tabi mantık düzeyde kilo almak en doğrusu ama şu süreçte zaten bir şey de yiyemiyoruz ki
bende kanama olmadı ama her an her şey olablir.bebekler iyi olsunda önemli değil.şu da bi gerçekki doğacağı varsa hiç bir şey engel olamiyo.sağlıkla gelsinler inşallah.5.haftadayken aktif kanamam oldu hastanede yattım. 1 tane incecik bi alandı.6+5 te 4 tane olmuş. Oysa çok dinlendim. Yattım sürekli. 8+5 te 1 tane kaldı çok şükür. . Kese büyüdükçe kanama alanı azalır dedi.
bu günlerde geçicek inşallah canım.doktor ne sıklıkla görmek istedi seni?Canım 2 Haziran da hamile kaldığını öğrendim kanama alanları var dusuk olabilir dediler. 6 Haziran bir avuç kanamam oldu 1 gün hastanede yattim 8 Haziran 2 ped kadar kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. İğne ,progestan alıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak.
Benim doktorumda ilk 20 hafta kilo almayı yasakladı. 20. Haftadan sonrada her ay iki kilo dedi. Toplam 10 kilo ile hamilelik bitecekmis. Eşime de sakın iki canlısın sen ye karicim deme dediİnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum kikimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana
Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi
Kuzu rahim ağzı nasıl ölçülüyor?Geldim üstte yazmıştımtakvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim
Başka neler dedi anlatsana birazİnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum kikimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana
Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi
Dün zaten kontroldeydim ultrasonda 7+4 ölçmüs ama bana göre tam 8 di.Bugun lekelenme için gittiğimde bı baktım 8+1 dün niye öyle çıktı dedim bazen kendini tam göstermeyince öyle olabiliyo dedi.Bence seninkide tamdirGeldim üstte yazmıştımtakvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim
Ama iyi oldu bence demesi eşime kalsa her meyveyi ağzıma basacaktı oh rahat bari ederizBenim doktorumda ilk 20 hafta kilo almayı yasakladı. 20. Haftadan sonrada her ay iki kilo dedi. Toplam 10 kilo ile hamilelik bitecekmis. Eşime de sakın iki canlısın sen ye karicim deme dedi
Hani karından ultrason ile bakıyor ya onu daha geniş bir açıya alıyor düğmeye basıp bana kalsa herşey karanlık baş nere son nere belirsiz ama rahimin olduğu yer ve içindeki kese belli okuyor o hizzadan bir noktaya kadar ölçtü ben hep alttan bakılan bişey sanıyordum onuKuzu rahim ağzı nasıl ölçülüyor?
Başka neler dedi anlatsana birazbenim doktorum hiç böyle şeyler demiyor
Bende elden ölçümden diye düşünüyorum hani uçuk bir ara olmadığı sürece aklımın ucundan bile geçmiyor neden böyle diyeDün zaten kontroldeydim ultrasonda 7+4 ölçmüs ama bana göre tam 8 di.Bugun lekelenme için gittiğimde bı baktım 8+1 dün niye öyle çıktı dedim bazen kendini tam göstermeyince öyle olabiliyo dedi.Bence seninkide tamdir
Aman nazar değmesin inşallah böyle giderBen yesem yerimçok şükür mide ile ilgili bir sıkıntım yok hiç arada sürekli uyumasam hamile olduğumu unutacağım tabi ilerde bir anda coşmayacaksa şimdilik sakin gidiyor
İnşallah annem çok rahat geçirmiş hep bari bu diyorum ona benzese yoksa nerde cins huyu var hep onu almışım genele bakıncaAman nazar değmesin inşallah böyle gider