2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık 😔
kızlar dikkat edin heryerde var bu salgın.Ozellikle kanaması olanlar çok dikkat

Vajinalda agizdanda dedi tercih senin ben vajinal yapamıyorum itemiyorum. Ama deneyeceğim inşallah çünkü cok felaketti evde kimse yoktu resmen kalkamadım yerimden
Sen onu vajinal yapmaya calis o zaman canim cok rahat edersin. Ondada akiyor korkma akinti sanma bi muddet sonra çamaşırın kirleniyor beyaz beyaz akiyor

Kızlar ben ölüp gitcem herhalde artık. Kanamam durdu hastaneden çıktım diye sevinirken.krese giden oğlumdan ishal kusma salgını bulaştı. Alttan üstten çıkartırken kanamam gelmeye başladı yine. Hastaneye yattım damarlarım çekilmiş kusmaktan dediler 5. İgnede buldular damarımı. Bünyem psikolojim bitti artık 😔
Geçmiş olsun canım çok dikkat et... Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲

Rabbim şifa versin inşallah canım 🙁

Ah canim yaa cok gecmis olsun.
Bende atlattim o salgını gecen hafta cook zordu iyi bilirim. Acillerde açtık gözümüzü hep. Cok sürmüyor ama korkma az daha sabret toparlanirsin bikac güne. Susuz birakmamaya calis kndini potasyum kaybettin cok muz ye patates haslama ye.
Biliyorum yemek zor ama dene.
Tekrar cok gecmis olsun.

Ay öyle söyleme Allah şifa versin inşallah hementoplan inşallah

Canım üzülmem ama Amerika’da yapılan araştırmada progesteron kullanan annelerin bebeklerinin biseksüel ve homoseksüel olma ihtimali kullanmayanlara göre kat kat daha fazlaymış dün okudum sıkıntı sardı dünden beri beni🥺

Kızlar bebeginizin kesesini gorebiliyor musunuz ben bu sabah uyandim uzanırken göbeğime baktım sol tarafimda yumurta kadar bı şişlik vardı ay çok mutlu oldum 😂😍tabi sonra gitti yerini geri değişti demekki
Kese şuan göbekte değil. Rahime çok yakın. 16.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sanırım. 20.haftadan sonra yukarıda olacak inşallah. Duruş şeklinden dolayı şişkinlik görmüşsündür. 😄

Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Beni de ekler misiniz? İkiz grubu olursa oraya kayabilirim ama ben 😂
2. Ve 3. Çocuk (ikiz)
Tahmini doğum 25.01.2023
Ooo maşallah tek ikiz senin herhalde. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde babam ikiz babamın babası ikiz ama bizlerde çıkmadı daha benim 3.oldugu için korkmuştum ikiz olur diye değil buda tek

Canım üzülmem ama Amerika’da yapılan araştırmada progesteron kullanan annelerin bebeklerinin biseksüel ve homoseksüel olma ihtimali kullanmayanlara göre kat kat daha fazlaymış dün okudum sıkıntı sardı dünden beri beni🥺
O zaman tüp bebek yaptıranların cocukları hep öyle olmalı. Ben tüp bebek yaptırdım ve hep progestan fitil, iğne kullanıyorum.😄 Çocugun davranışlarını kalıtsal genler ve çevre etkiler. Sorun etme :)

Acil şifa diliyorum bu hastalık normalde çok zor senin durumunda baya etkilemiştir. Şimdi nasıl bebek sen nasilsin

Kese şuan göbekte değil. Rahime çok yakın. 16.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sanırım. 20.haftadan sonra yukarıda olacak inşallah. Duruş şeklinden dolayı şişkinlik görmüşsündür. 😄
Yok kız ilk hamileligim değil ki tecrubeliyim oğlumda da 12 den sonra uzandigimda keseyi hissediyordum

X