2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet ona gittim Allahım nasıl sıraladı öyle isteklerini dedim tamam yemem 😂bir ara kendi çok göbeklendi vereceğim diye canı çıktı ondan mı bu takıntı ki 😂
Valla üç yıl öncede öyleydi 🤣 sadece kilo takıntısı var adamın... Tabi mantık düzeyde kilo almak en doğrusu ama şu süreçte zaten bir şey de yiyemiyoruz ki 😭

Valla bilmiyorum canım olabilir ama kafam bedenime ağır geliyor iş yaparken fark etmedim ama şimdi çok kötüyüm. Bende çocuğu alıp kayinvalideme geldim. Böyle hastayken ona da sabrım kalmiyor 😔😔
Iyi bari o destek oluyor.Biz misafir gibi gidio geliyoruz haftada.dinlen bari biraz. Cocuk benide hic ytrmiyor ben uzaninca dünyası duruyor çocuğun sanki kalk anne ne olur diye ağlıyor başımda

Iyi bari o destek oluyor.Biz misafir gibi gidio geliyoruz haftada.dinlen bari biraz. Cocuk benide hic ytrmiyor ben uzaninca dünyası duruyor çocuğun sanki kalk anne ne olur diye ağlıyor başımda
Yok şükür o destek oluyor. Annem bin km uzakta... Zaten çalıştığım için de çocuğa o bakıyor hafta içi o yüzden problem yaşamıyoruz. Hamile olduğumdan beri evde bir ya da iki kez anca yemek yaptım. Yemek dediğinde birinde makarna diğerinde çorba 🤣 hep kaynanamdayiz

Yok şükür o destek oluyor. Annem bin km uzakta... Zaten çalıştığım için de çocuğa o bakıyor hafta içi o yüzden problem yaşamıyoruz. Hamile olduğumdan beri evde bir ya da iki kez anca yemek yaptım. Yemek dediğinde birinde makarna diğerinde çorba 🤣 hep kaynanamdayiz
Değerini bil gerçekten 🌸 Allah razi olsun oyle insanlardan

Valla üç yıl öncede öyleydi 🤣 sadece kilo takıntısı var adamın... Tabi mantık düzeyde kilo almak en doğrusu ama şu süreçte zaten bir şey de yiyemiyoruz ki 😭
Ben yesem yerim 🙈çok şükür mide ile ilgili bir sıkıntım yok hiç arada sürekli uyumasam hamile olduğumu unutacağım 😂tabi ilerde bir anda coşmayacaksa şimdilik sakin gidiyor 😅

5.haftadayken aktif kanamam oldu hastanede yattım. 1 tane incecik bi alandı.6+5 te 4 tane olmuş. Oysa çok dinlendim. Yattım sürekli. 8+5 te 1 tane kaldı çok şükür. . Kese büyüdükçe kanama alanı azalır dedi.
bende kanama olmadı ama her an her şey olablir.bebekler iyi olsunda önemli değil.şu da bi gerçekki doğacağı varsa hiç bir şey engel olamiyo.sağlıkla gelsinler inşallah.

Canım 2 Haziran da hamile kaldığını öğrendim kanama alanları var dusuk olabilir dediler. 6 Haziran bir avuç kanamam oldu 1 gün hastanede yattim 8 Haziran 2 ped kadar kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. İğne ,progestan alıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak.
bu günlerde geçicek inşallah canım.doktor ne sıklıkla görmek istedi seni?

İnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum ki 🥰kimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana 🥰

Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi 😅😅😅
Benim doktorumda ilk 20 hafta kilo almayı yasakladı. 20. Haftadan sonrada her ay iki kilo dedi. Toplam 10 kilo ile hamilelik bitecekmis. Eşime de sakın iki canlısın sen ye karicim deme dedi 😂😂

Geldim üstte yazmıştım 🙈takvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim 🥰
Kuzu rahim ağzı nasıl ölçülüyor?
İnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum ki 🥰kimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana 🥰

Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi 😅😅😅
Başka neler dedi anlatsana biraz 😂 benim doktorum hiç böyle şeyler demiyor 😭

Geldim üstte yazmıştım 🙈takvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim 🥰
Dün zaten kontroldeydim ultrasonda 7+4 ölçmüs ama bana göre tam 8 di.Bugun lekelenme için gittiğimde bı baktım 8+1 dün niye öyle çıktı dedim bazen kendini tam göstermeyince öyle olabiliyo dedi.Bence seninkide tamdir

Benim doktorumda ilk 20 hafta kilo almayı yasakladı. 20. Haftadan sonrada her ay iki kilo dedi. Toplam 10 kilo ile hamilelik bitecekmis. Eşime de sakın iki canlısın sen ye karicim deme dedi 😂😂
Ama iyi oldu bence demesi eşime kalsa her meyveyi ağzıma basacaktı oh rahat bari ederiz 😂😂

Enfeksiyon için tek şase bir ilaç kullandım sanki geçmedi gibi 6. Haftada kese görüp enfeksiyon öğrenildi bir sonraki kontrolüm salı günü

Kuzu rahim ağzı nasıl ölçülüyor?

Başka neler dedi anlatsana biraz 😂 benim doktorum hiç böyle şeyler demiyor 😭
Hani karından ultrason ile bakıyor ya onu daha geniş bir açıya alıyor düğmeye basıp bana kalsa herşey karanlık baş nere son nere belirsiz ama rahimin olduğu yer ve içindeki kese belli okuyor o hizzadan bir noktaya kadar ölçtü ben hep alttan bakılan bişey sanıyordum onu 😂

Belki daha erken diye çok konuşmuyordur bizimki ile bide artık git gel tanıdık gibi olduk ilk kaybettiğim gebelik öncesi normal kontroller için de hep aynı kişi olunca 😂valla bugünün ağırlık noktası kilo asla çok olmayacak ilaçların üstünden geçme nelerdi diye, rahim ağzı ölçümü, kese etrafı nasıl felandı🙈

Dün zaten kontroldeydim ultrasonda 7+4 ölçmüs ama bana göre tam 8 di.Bugun lekelenme için gittiğimde bı baktım 8+1 dün niye öyle çıktı dedim bazen kendini tam göstermeyince öyle olabiliyo dedi.Bence seninkide tamdir
Bende elden ölçümden diye düşünüyorum hani uçuk bir ara olmadığı sürece aklımın ucundan bile geçmiyor neden böyle diye

X