- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.801
Hadi ya pazartesi doktor kontrolüm var korkuyorum açıkçası ya bisey olmuşsan diyorum daha öncede düşük yaptim yine olursa yıkılırım herhaldeCanım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.
hiç sorma yaptık bi çılgınlık.inşallah çok uslu olurlar da yormazlar bizi.seninkiler kaç yaşında?3. Çocuğa hamile olanşar gelince seviniyorum. Bu çılgınlığı yapan tek ben değilim diyorum . Deneyimlerimize güvendik Allah'ım boşa çıkarmasın
Ewt öyle ama işte bir tarafıma ağrı girdimi acaba biseymi oldu diye korkuyorum pazartesi doktor kontrolüm var insallh güzel şeyler duyarımCanim 3 ay kanamam oldu dediğini hatırlıyorum ben. Ama ne sekilde bilmiyorum. Yine sorar öğrenir yazarım sana. Icini ferah tut doktor korkma demis bak.Saglikli çocuk her türlü tutunur diyor doktorlar
5.haftadayken aktif kanamam oldu hastanede yattım. 1 tane incecik bi alandı.6+5 te 4 tane olmuş. Oysa çok dinlendim. Yattım sürekli. 8+5 te 1 tane kaldı çok şükür. . Kese büyüdükçe kanama alanı azalır dedi.kızlar bende ilk defa dün gittim doktora.kanama alanı varmış.doktor düşük önleyici hap verdi.sizde de kanama alanı olan varmı?
Senin bebeğin çok güçlü Allah'ın izniyle güzel şeyler duyucaksinEwt öyle ama işte bir tarafıma ağrı girdimi acaba biseymi oldu diye korkuyorum pazartesi doktor kontrolüm var insallh güzel şeyler duyarım
Uygulama adı play store da hamilelik+ görüntüsünü ekledimhangi uygulama o canım?
evet gerçekten mide yanmasına çare de bulamıyoruz
benim vardı ama azdı bulantım. 2 gündür böyle çok, istifra etmiyorum; bulanıyor, yanıyor sadece.
Canım 2 Haziran da hamile kaldığını öğrendim kanama alanları var dusuk olabilir dediler. 6 Haziran bir avuç kanamam oldu 1 gün hastanede yattim 8 Haziran 2 ped kadar kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. İğne ,progestan alıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak.kızlar bende ilk defa dün gittim doktora.kanama alanı varmış.doktor düşük önleyici hap verdi.sizde de kanama alanı olan varmı?
Insallh canim benim yaaSenin bebeğin çok güçlü Allah'ın izniyle güzel şeyler duyucaksin
Ahh belki cinsiyet tahmini de gelirGözünaydııınnbenimde 1 hafta kaldı kontrole 2 Li tarama için gidicem bakalım
Geldim üstte yazmıştımHa-ri naptın canim? Bugundu galiba randevun dimi?
Canim çok sevindim inşallah sikintisiz geçecek bu hamileliğinGeldim üstte yazmıştımtakvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim
Insallah canım bizi habersiz birakma emiEwt öyle ama işte bir tarafıma ağrı girdimi acaba biseymi oldu diye korkuyorum pazartesi doktor kontrolüm var insallh güzel şeyler duyarım
İnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum kiCanim çok sevindim inşallah sikintisiz geçecek bu hamileliğin
Amann yoksa sende mi ishal salgınına yakalandinKızlar bugün çok tuhafım. İshal var ama mide bulantım yokla var arası. Sabah sadece kuruttugum bir ekmekle çay yedim. Dokuz gibi sabah dediğim. İki saat öncede altı yedi kaşık yoğurt başka bir şey yiyemedim. Canim hicbirsey istemiyor. Her şey lezzetsiz tatsız geliyor... Bütün evi temizledim serserm gibiyim. Vücudum kırılıyor ,ne oluyor bilmiyorum valla
Mehemt beye mi gittin senİnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum kikimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana
Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi
Oyy masallah görmemiştin yazdığını canim bazen kaçırıyorum takip edemiyorum.Geldim üstte yazmıştımtakvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim
Valla bilmiyorum canım olabilir ama kafam bedenime ağır geliyor iş yaparken fark etmedim ama şimdi çok kötüyüm. Bende çocuğu alıp kayinvalideme geldim. Böyle hastayken ona da sabrım kalmiyorAmann yoksa sende mi ishal salgınına yakalandindikkat et bnmde hic tadım tuzum yok az balkonu sildim oturdum hava aliyorum yemek koydum ocaga öğürerek . Canım birsey istemiyor agzinimin tadi yok ne yesem ayni tad
Evet ona gittim Allahım nasıl sıraladı öyle isteklerini dedim tamam yememMehemt beye mi gittin senadam safi kilo takıntılı. Ben zaten yiyememistim ilk hamileliğimde ama onun da etkisi oldu mu acaba üç kilo alarak hamileliğini bitirmistim