2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oo gelin mi geldin vatanımıza
Hayir yaaaa ben 2008 beri burdayım benim işim biraz ters çalıştım evlerimiz aldık falan fılan sonra 5 sene bekledim genel olarak vatandaşlık başvurdum. Kazandım. Annem de burda yaşıyor. Ve sadece 30 yıl oldum o zaman evlendim tanışma sitesi beni bile buldu çünkü hep çalışıyorum gezmek tozmak zamanım yok dedim. Yada evleniyoruz yada güle güle)))2 ay sonra evlendik)))daha erken evlencektik ama eşim sürekli görevde oldu için bana da konsolosluk evrak veremediler çünkü eşi da görmek istediler işte öyle hiç romantik değil))bu Aralık ta 6ci evlilik yıldönümünüz olacak

Canim 3 ay kanamam oldu dediğini hatırlıyorum ben. Ama ne sekilde bilmiyorum. Yine sorar öğrenir yazarım sana. Icini ferah tut doktor korkma demis bak.Saglikli çocuk her türlü tutunur diyor doktorlar

Himm hikayen değişikmis.ee iyice Turkiyeli sin sen artik ne iş yapiyordun burada?

Ben de gebelik uygulaması var 9. hafta mide bulantısı maksimuma çıkar. 9dan sonra azalarak geçer diyordu . Tabi sonuna kadar bulantı çeken istisnalar hariç .İns seninkide haftaya gecer
hangi uygulama o canım?

Ben 3 gün uyuyamadım mide yanmasından ve tüm gün sürüyor mide bulantisina razıyım diyordum yeterki yanmasın çekeceğiz galiba biraz
evet gerçekten mide yanmasına çare de bulamıyoruz

Bulantı ne zaman başladı bende henüz başlamadı.Dun istifra ettim ama galiba serumdan oldu
benim vardı ama azdı bulantım. 2 gündür böyle çok, istifra etmiyorum; bulanıyor, yanıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…