- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.741
Benim kırmızı kanamalarım oluyor iğneden sonra kahverengiye dönüyor kahverengi olunca iyi kanama duracak diyor doktor .kahverengi kötü denilmiyor ama yinede doktoruna danisirsinFikri olan varmı
Evet görünürdü sormuşsunuz doktorunuza zaten sıkıntı olsa hemen çağırırdı. Akıntılar normal geliyor banaDaha sabah ultrasondaydim eve geldim akşamüstü akıntıyi gördüm bişey olsa sabahta görünürde herhalde ya
Canim ondan mı bilmem ama ben ilk hsmileligimde 9 ay mide yanmasından mahvoldumKızlar her yediğim şey mide yanması yapıyor çok fazla geceleri uyuyamıyorum mide bulantisini hiç demiyorum zaten ama mide yanması cok kötü acı biseyde yemiyorum ama yine oluyor progestan kullanıyorum 3 öğün acaba omu yapıyor böyle
Ekledim canım hoşgeldin aramızaBeni de ekler misiniz yaş 30 , 2.cocuk , tahmini doğum 29 ocak
sorun olmuyor canım bir kaç gün. hatta benim ilk hamileliğimde önce 4 gün falan geriydik sonra birden buyumeye basladı 38. haftada 41 haftalık görünüyordu ultrasonda doktor iri bebek ondan demişti.Aa buldum şimdi yeni yeni şeyler öğreniyorum7 hafta 4 gün çıktım bana göre tam 8 di
ustune görme de adet günlerinde oluyormus oyle dediler ama artarsa ve kırmızı renkte olursa mutlaka doktora git canımFikri olan varmı
Neden bana kimse beş şey demiyor. Yoksa ben zurna mıyımArkadaşlar ben bazen çok geriniyorum sorun olur mu bilemiyorum. Doktorum düşecek çocuk durmaz zaten sorunludur . Büyük bir şey olması lazım demişti
ha ha güldürdün canımNeden bana kimse beş şey demiyor. Yoksa ben zurna mıyım
Benim korkularıma kimse cevap vermiyorha ha güldürdün canımyok bişi olmaz ama yine de cok gerinme bence
o hepimize oluyor hamileliğin yan etkisi bol miktarda anksiyete sanırımBenim korkularıma kimse cevap vermiyorbazen evham çöküyor
Allah seni napmasinNeden bana kimse beş şey demiyor. Yoksa ben zurna mıyım
Şimdilik bir daha lekelenme olmadı.Bidaha olmazsa tehlikeli bir durum yok mudur ?sorun olmuyor canım bir kaç gün. hatta benim ilk hamileliğimde önce 4 gün falan geriydik sonra birden buyumeye basladı 38. haftada 41 haftalık görünüyordu ultrasonda doktor iri bebek ondan demişti.
ustune görme de adet günlerinde oluyormus oyle dediler ama artarsa ve kırmızı renkte olursa mutlaka doktora git canım
benide eklermisin daha önce de yazmıştım ama görmediniz sanırım yaş 33 3.çocuk tahmini dğum 25 ocakEkledim canım hoşgeldin aramıza
Icini ferah tut kirmizi kan gormedikce leke olabilir deniliyor.agrili kan sıkıntı diye biliyorum. Arkasi gelmemis hem muhtemelen yorgunluktan. Kanama alani vs olsa sabah kontrolde gorunurdu diy3 dsnuyrnDaha sabah ultrasondaydim eve geldim akşamüstü akıntıyi gördüm bişey olsa sabahta görünürde herhalde ya
Benim de dertlerim varAllah seni napmasin
Hadi yaCanim ondan mı bilmem ama ben ilk hsmileligimde 9 ay mide yanmasından mahvoldum
Ahh deli kız ya hep bir ban ile kayboluyorsun dedim zaten acaba yine kime kendini tutamadıSelam kızlar nasılsınız? 2 gün ban yedim yeni çıktım mapustan
Herkes iyidir umarım ultrason fotoları gelmeye başlamış
Oooo sabahlar olmaz şimdiAhh deli kız ya hep bir ban ile kayboluyorsun dedim zaten acaba yine kime kendini tutamadı
Benim yarın 10:30 resmen kendimi yokluyorum tamam belirti var korkma bence durmadı kalbi diyeson güne kadar bu korku asla olmuyor bak hiç karamsar asla olmuyorum da işte randevu zamanı gerginlik tavan eşik olan 9. Haftayı geçince daha rahat edeceğim gibi bir umut
Takvim 7+3 ama bir önce 2 gün geri çıkmıştı belki 7+1 olabilir her hafta çağırınca kocamanlığı milim milim görüyoruzOooo sabahlar olmaz şimdibüyümüştür minişin. Yarın kaç oluyor tam?
9 haftayı geçmiş olarak söylüyorum valla geçmiyor korkuAhh deli kız ya hep bir ban ile kayboluyorsun dedim zaten acaba yine kime kendini tutamadı
Benim yarın 10:30 resmen kendimi yokluyorum tamam belirti var korkma bence durmadı kalbi diyeson güne kadar bu korku asla olmuyor bak hiç karamsar asla olmuyorum da işte randevu zamanı gerginlik tavan eşik olan 9. Haftayı geçince daha rahat edeceğim gibi bir umut