- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.761
Ben 6+5 den sonra 1 ay hiç gitmedim, gittiğimde şok oldum kocaman olmuş kıpır kıpır ediyordu yaaaaaaTakvim 7+3 ama bir önce 2 gün geri çıkmıştı belki 7+1 olabilir her hafta çağırınca kocamanlığı milim milim görüyoruzcidden bu kez bu süreci sağlıkla tamamlamak bir nasip olsa beynimden bir yer uçacak
Bende ilk yerlesme kanamasi disinda lekelenme olmadi canim ama arkadasim 4 ay boyunca regl gunlerinde kahverengi lekelenme gordum ben hep dedi. 1 ped dolmuyomus toplamda ama 2 gun sürüyormuş.Şimdilik bir daha lekelenme olmadı.Bidaha olmazsa tehlikeli bir durum yok mudur ?
Doktora gitmek lazimmi
Eğer artarsa git mutlaka ama geçtiyse bence gerek yokBende ilk yerlesme kanamasi disinda lekelenme olmadi canim ama arkadasim 4 ay boyunca regl gunlerinde kahverengi lekelenme gordum ben hep dedi. 1 ped dolmuyomus toplamda ama 2 gun sürüyormuş.
Bidaha gelmedi ama karar veremedim yarın bı gozuksem mi diyeEğer artarsa git mutlaka ama geçtiyse bence gerek yok
Darısı sana o zamanYaaa maşallah. Darısı başıma benimde önceki 8 haftalikda kalbi durmuştu şimdi 6+4 um bende kendime 8. Haftayı eşik koydum .
Bence de git stres insanı daha çok yıpratıyor kafan rahatlamış olur. Benim doktorum bilerek 2 hafta sonrasına randevu vermişti.Inşallah olmaz bence 10 haftalikken gitmiştim ama 7. Haftada durmus. O zamanda yine kalp atisini duyduktan sonraydı. Bana doktor 1 ay sonra gel aksilik olmazsa dedi ama hen 2 hafta sonra baska bir doktora gidecem çünkü artik kalp atışı olsada insan basina gelince acaba diyor. Insallaj sizinde daha olmaz benimde az belli belirisz leke var
Gayet iyi canımMerhaba 22 mayis beta 952 çıktı 24 de alttan zorda olsa kese göründü bugün kontrolüm var kalp atışı için sağlık ocağından doktorim kontrol için tahliller istedi dünkü betam 9156 çıkmış biraz düşük geldi kizlar sizce nasıl
İnşallah öyle bir şey olmayacak, gönlünü ferah tutInşallah olmaz bence 10 haftalikken gitmiştim ama 7. Haftada durmus. O zamanda yine kalp atisini duyduktan sonraydı. Bana doktor 1 ay sonra gel aksilik olmazsa dedi ama hen 2 hafta sonra baska bir doktora gidecem çünkü artik kalp atışı olsada insan basina gelince acaba diyor. Insallaj sizinde daha olmaz benimde az belli belirisz leke var
Gözün aydııın. Nasıl sevindim ya gerçekten insan inanamıyor değil mi? Ben hala inanmıyorum bazen. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahSelam kızlar.. Bugün çok şükür kalp atışını duyduk 6+4
Evet mayis grubundaydim . 2. Olacak inşallah hayrlisi olsunİnşallah öyle bir şey olmayacak, gönlünü ferah tutsenin ilk bebe miydi? Mayıs grubunda da vardın sanırım
Günaydın. Bulantı bile iyi. Yanma cok kötü. Benim 6. Haftadan 8.haftaya kadar yandı hep. Şimdi bulantı olarak devam ediyor. Buna şükür. Senin kaçıncı haftaGünaydın kızlar
Dünden beri mide yanması, bulantısı, şişkinlik geçmiyorsizde de var mı bu belirtiler?
9. hafta benim. Daha önce bu kadar değildi belirtilerim rahattım yine, bu iki gündür kötüleştim.Günaydın. Bulantı bile iyi. Yanma cok kötü. Benim 6. Haftadan 8.haftaya kadar yandı hep. Şimdi bulantı olarak devam ediyor. Buna şükür. Senin kaçıncı hafta
Ben de gebelik uygulaması var 9. hafta mide bulantısı maksimuma çıkar. 9dan sonra azalarak geçer diyordu . Tabi sonuna kadar bulantı çeken istisnalar hariç .İns seninkide haftaya gecer9. hafta benim. Daha önce bu kadar değildi belirtilerim rahattım yine, bu iki gündür kötüleştim.
Valla inanamıyorum hala idrak edemedim gibiGözün aydııın. Nasıl sevindim ya gerçekten insan inanamıyor değil mi? Ben hala inanmıyorum bazen. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Ben 3 gün uyuyamadım mide yanmasından ve tüm gün sürüyor mide bulantisina razıyım diyordum yeterki yanmasın çekeceğiz galiba birazGünaydın kızlar
Dünden beri mide yanması, bulantısı, şişkinlik geçmiyorsizde de var mı bu belirtiler?
Canım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.Virgo women canim senin arkadaşın kanaması ne kadar sürdü sonrasında benim hala kahverengi şeklinde geliyor doktorum 1 ay sürer böyle korkma demişti icerde kan pıhtilı kanaman var demişti ama yinede korkuyorum bazen çoğalıyor hiç azalmıyor
Bulantı ne zaman başladı bende henüz başlamadı.Dun istifra ettim ama galiba serumdan olduGünaydın kızlar
Ablanın kırmızı kanaması oldu mu ben iki kez kırmızı kanamam oldu.İgneyle durdu.simdi peçeteye kahverengi akıntı gibi geliyor. Yatış iğne ve progestan devam ediyorumCanım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.
Evet canım oldu hatta bir ara o kadar büyük parça düşmüş düşük yapmış sanmış.Doğuma kadar yattı o da.Ablanın kırmızı kanaması oldu mu ben iki kez kırmızı kanamam oldu.İgneyle durdu.simdi peçeteye kahverengi akıntı gibi geliyor. Yatış iğne ve progestan devam ediyorum