2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.
Hadi ya pazartesi doktor kontrolüm var korkuyorum açıkçası ya bisey olmuşsan diyorum daha öncede düşük yaptim yine olursa yıkılırım herhalde

Canim 3 ay kanamam oldu dediğini hatırlıyorum ben. Ama ne sekilde bilmiyorum. Yine sorar öğrenir yazarım sana. Icini ferah tut doktor korkma demis bak.Saglikli çocuk her türlü tutunur diyor doktorlar
Ewt öyle ama işte bir tarafıma ağrı girdimi acaba biseymi oldu diye korkuyorum pazartesi doktor kontrolüm var insallh güzel şeyler duyarım

kızlar bende ilk defa dün gittim doktora.kanama alanı varmış.doktor düşük önleyici hap verdi.sizde de kanama alanı olan varmı?
5.haftadayken aktif kanamam oldu hastanede yattım. 1 tane incecik bi alandı.6+5 te 4 tane olmuş. Oysa çok dinlendim. Yattım sürekli. 8+5 te 1 tane kaldı çok şükür. . Kese büyüdükçe kanama alanı azalır dedi.

hangi uygulama o canım?

evet gerçekten mide yanmasına çare de bulamıyoruz :KK43:

benim vardı ama azdı bulantım. 2 gündür böyle çok, istifra etmiyorum; bulanıyor, yanıyor sadece.
Uygulama adı play store da hamilelik+ görüntüsünü ekledim
Uygulamaya girdikten sonra en altta bebek yazısına tıkla haftalık seç hangi haftadaysan hem bebeğin degimi hemde bedenimiz ile olan değişim hakkında bilgi veriyor.
9.haftada mide bulantilariniz en kotu halini alacak diyor .

Eklentiler

• IMG_20220611_151409.jpg
    IMG_20220611_151409.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 38
kızlar bende ilk defa dün gittim doktora.kanama alanı varmış.doktor düşük önleyici hap verdi.sizde de kanama alanı olan varmı?
Canım 2 Haziran da hamile kaldığını öğrendim kanama alanları var dusuk olabilir dediler. 6 Haziran bir avuç kanamam oldu 1 gün hastanede yattim 8 Haziran 2 ped kadar kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım. İğne ,progestan alıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak.

Ha-ri Ha-ri naptın canim? Bugundu galiba randevun dimi?
Geldim üstte yazmıştım 🙈takvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim 🥰

Kızlar bugün çok tuhafım. İshal var ama mide bulantım yokla var arası. Sabah sadece kuruttugum bir ekmekle çay yedim. Dokuz gibi sabah dediğim. İki saat öncede altı yedi kaşık yoğurt başka bir şey yiyemedim. Canim hicbirsey istemiyor. Her şey lezzetsiz tatsız geliyor... Bütün evi temizledim serserm gibiyim. Vücudum kırılıyor ,😭 ne oluyor bilmiyorum valla

Geldim üstte yazmıştım 🙈takvim 7+4 galiba yada 3 ama ölçüm tam 7 haftalık çıktı bir hafta önce kalp atışı 115 di şimdi 158 olmuş güçlenmiş bence haftaya göre kese bebek gayet iyi kalp atış hızı da iyi dedi, kanama alanı vs yok bi hastası çok erken rahim ağzı yetmezliği ile bebek kaybetmiş ondan korktu gibi erkenden rahim ağzı ölçtü onu da beğendi. Bu kez ben kendim dedim haftaya gelmeyeyim diye 24 haziranda gideceğim 🥰
Canim çok sevindim inşallah sikintisiz geçecek bu hamileliğin ☺️

Canim çok sevindim inşallah sikintisiz geçecek bu hamileliğin ☺️
İnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum ki 🥰kimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana 🥰

Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi 😅😅😅

Kızlar bugün çok tuhafım. İshal var ama mide bulantım yokla var arası. Sabah sadece kuruttugum bir ekmekle çay yedim. Dokuz gibi sabah dediğim. İki saat öncede altı yedi kaşık yoğurt başka bir şey yiyemedim. Canim hicbirsey istemiyor. Her şey lezzetsiz tatsız geliyor... Bütün evi temizledim serserm gibiyim. Vücudum kırılıyor ,😭 ne oluyor bilmiyorum valla
Amann yoksa sende mi ishal salgınına yakalandin😞 dikkat et bnmde hic tadım tuzum yok az balkonu sildim oturdum hava aliyorum yemek koydum ocaga öğürerek . Canım birsey istemiyor agzinimin tadi yok ne yesem ayni tad

İnşallah kendim ile hepimize o kadar çok dua ediyorum ki 🥰kimse cidden kötü tecrübe yaşamasın kendim için de cidden fazlasında gözüm yok bir kerecik sağlıkla hayırlı bir şekilde bu duyguyu yaşamak nasip olsun yeter bana 🥰

Bu arada net bir şekilde asla tatlı aşırı meyve hava sıcak hadi dondurma yasak dedi, ne bulursan asla yemeyeceksin acıktım diye dedi şuan 51 bandı kilom 5. Ayında 53 üstü görmeyeceğim dedi 😅😅😅
Mehemt beye mi gittin sen 🤣adam safi kilo takıntılı. Ben zaten yiyememistim ilk hamileliğimde ama onun da etkisi oldu mu acaba 🤣 üç kilo alarak hamileliğini bitirmistim

Oyy masallah görmemiştin yazdığını canim bazen kaçırıyorum takip edemiyorum.
Harika insallah hep boyle devam eder seninde bizimde

Amann yoksa sende mi ishal salgınına yakalandin😞 dikkat et bnmde hic tadım tuzum yok az balkonu sildim oturdum hava aliyorum yemek koydum ocaga öğürerek . Canım birsey istemiyor agzinimin tadi yok ne yesem ayni tad
Valla bilmiyorum canım olabilir ama kafam bedenime ağır geliyor iş yaparken fark etmedim ama şimdi çok kötüyüm. Bende çocuğu alıp kayinvalideme geldim. Böyle hastayken ona da sabrım kalmiyor 😔😔

Mehemt beye mi gittin sen 🤣adam safi kilo takıntılı. Ben zaten yiyememistim ilk hamileliğimde ama onun da etkisi oldu mu acaba 🤣 üç kilo alarak hamileliğini bitirmistim
Evet ona gittim Allahım nasıl sıraladı öyle isteklerini dedim tamam yemem 😂bir ara kendi çok göbeklendi vereceğim diye canı çıktı ondan mı bu takıntı ki 😂

X