2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Takvim 7+3 ama bir önce 2 gün geri çıkmıştı belki 7+1 olabilir her hafta çağırınca kocamanlığı milim milim görüyoruz 😂cidden bu kez bu süreci sağlıkla tamamlamak bir nasip olsa beynimden bir yer uçacak 🤲🏻😂
Ben 6+5 den sonra 1 ay hiç gitmedim, gittiğimde şok oldum kocaman olmuş kıpır kıpır ediyordu yaaaaaa 😍😍

Şimdilik bir daha lekelenme olmadı.Bidaha olmazsa tehlikeli bir durum yok mudur ?
Doktora gitmek lazimmi
Bende ilk yerlesme kanamasi disinda lekelenme olmadi canim ama arkadasim 4 ay boyunca regl gunlerinde kahverengi lekelenme gordum ben hep dedi. 1 ped dolmuyomus toplamda ama 2 gun sürüyormuş.

Yaaa maşallah. Darısı başıma benimde önceki 8 haftalikda kalbi durmuştu şimdi 6+4 um bende kendime 8. Haftayı eşik koydum .☺️
Darısı sana o zaman😊 inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler.
Inşallah olmaz bence 10 haftalikken gitmiştim ama 7. Haftada durmus. O zamanda yine kalp atisini duyduktan sonraydı. Bana doktor 1 ay sonra gel aksilik olmazsa dedi ama hen 2 hafta sonra baska bir doktora gidecem çünkü artik kalp atışı olsada insan basina gelince acaba diyor. Insallaj sizinde daha olmaz benimde az belli belirisz leke var
Bence de git stres insanı daha çok yıpratıyor kafan rahatlamış olur. Benim doktorum bilerek 2 hafta sonrasına randevu vermişti.

Inşallah olmaz bence 10 haftalikken gitmiştim ama 7. Haftada durmus. O zamanda yine kalp atisini duyduktan sonraydı. Bana doktor 1 ay sonra gel aksilik olmazsa dedi ama hen 2 hafta sonra baska bir doktora gidecem çünkü artik kalp atışı olsada insan basina gelince acaba diyor. Insallaj sizinde daha olmaz benimde az belli belirisz leke var
İnşallah öyle bir şey olmayacak, gönlünü ferah tut 😍 senin ilk bebe miydi? Mayıs grubunda da vardın sanırım

Günaydın kızlar
Dünden beri mide yanması, bulantısı, şişkinlik geçmiyor 😐 sizde de var mı bu belirtiler?
Günaydın. Bulantı bile iyi. Yanma cok kötü. Benim 6. Haftadan 8.haftaya kadar yandı hep. Şimdi bulantı olarak devam ediyor. Buna şükür. Senin kaçıncı hafta

9. hafta benim. Daha önce bu kadar değildi belirtilerim rahattım yine, bu iki gündür kötüleştim.
Ben de gebelik uygulaması var 9. hafta mide bulantısı maksimuma çıkar. 9dan sonra azalarak geçer diyordu . Tabi sonuna kadar bulantı çeken istisnalar hariç .İns seninkide haftaya gecer

Virgo women Virgo women canim senin arkadaşın kanaması ne kadar sürdü sonrasında benim hala kahverengi şeklinde geliyor doktorum 1 ay sürer böyle korkma demişti icerde kan pıhtilı kanaman var demişti ama yinede korkuyorum bazen çoğalıyor hiç azalmıyor

Virgo women Virgo women canim senin arkadaşın kanaması ne kadar sürdü sonrasında benim hala kahverengi şeklinde geliyor doktorum 1 ay sürer böyle korkma demişti icerde kan pıhtilı kanaman var demişti ama yinede korkuyorum bazen çoğalıyor hiç azalmıyor
Canım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.

Canım benim ablamın baya sürmüş senin gibi büyük parça falan düşürmüş. Neredeyse doğuma yakın proluton iğneyi bırakmış.
Ablanın kırmızı kanaması oldu mu ben iki kez kırmızı kanamam oldu.İgneyle durdu.simdi peçeteye kahverengi akıntı gibi geliyor. Yatış iğne ve progestan devam ediyorum

X