2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Demek ki bebek sağlıklı olursa kanama olsada tutunuyor. Çok korkmussundur .Allah yaşatmasın bir daha

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bisey olmaz insallh allahin izniyle . Bende o iğneyi yapıyorum 3 günde bir benim kanamamı kesmişti icerdeki kanama alaninida küçültülmüştü insallh seninde öyle olur

Alttan cihazla baktılar canım. Şimdi 6+3 um.

Alttan cihazla bakmislardi canım bebek bozulmuş geldim 8.haftada durmuş demişlerdi kalp atışı da duyulmadı. Şimdi 6+3um. Bu kanamalar ürküttü beni.
Yok işte benim alttan elle muayene ettiler oyuzden bende onlara güvenmedim ya saglikliysa emin ol tutunur değilse zaten gider demişti bana doktorum insallh seninki sağlıklıdır korkma hiç bol bol dua et kednin ve bebeğin için ben kendi doktorjmda bile kürtaja alınacaktim yaşadığım ağrılardan dolayı inan alın diye kaç defa bağırdım bile orda o ağrılardan dolayı ama her seferinde kalbi atıyor diye almadılar oyuzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa yaşar sen yeterli bol bol dua et

Demek ki bebek sağlıklı olursa kanama olsada tutunuyor. Çok korkmussundur .Allah yaşatmasın bir daha
Ewt öyle dedi doktorumda. Ya hemde nasıl ağlamaktan gözlerim sismisti yani . Rabbım düşmanımın başına vermesin cidden çok zor bir süreçti. Insallh sende bebeginle beraber sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz

Ediyorum sürekli. Allah kabul etsin ins kimseyede yasatmasin

Nasıl oldun canım?

Günaydın kizlarr. 2 gundur ust uste ruyamda erkek bebek dogurdugumu goruyorum var mi sizlerde de rüyasında cinsiyet goren. Cinsiyetler belli olmaya başlayınca karsilastiralim
Ben de hamile kalmadan önce tontiş bir bebeğim olduğunu görmüştüm erkekti, ultrason fotosuna göre tahmin yapan kişi de erkek dedi bir kızım var ama bunda da kızım olsa hiiç yok demem hatta sevinçten uçarım

Günaydın kizlarr. 2 gundur ust uste ruyamda erkek bebek dogurdugumu goruyorum var mi sizlerde de rüyasında cinsiyet goren. Cinsiyetler belli olmaya başlayınca karsilastiralim
Bende erkek bebek görüyorum. Bi kızım var hayırlısı saglikli olsunda farketmez evlat yani ama kizimin bir kiz kardeşi olsun isterim

İyiyim uzanıyorum şimdilik yine ev işleri karnı aç bebe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Ev işleri bitmez önemli olan senin sağlığın, çocuğun ve kendini karnını doyur ve keyfine bak. Evine gelip kim ne diyecek sana boşver benim ilk çocuğum bile şu an evi görsen koliler bir yandan, duşa kabinim akıtıyor banyo bir yandan, mutfağın yarısı kolili her yer her yerde ama bizden önemli değil çocuğundan bebeğinden senden önemli değil hiç bişey kendine dikkat et

Ah kuzum ahh benim ocak ayinda ki halimsin Allah yardimcin olsun. Ustune bide sendromlu 4 yas bebe vardi bende birde gebelik zor gercekten. Ama bir tasin tüy gibi hafiflersin insallah yerlesince cok dikkat et nolur oldugu kadar diyorum sana. Ben kndimi cok hirpaladim o dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…