- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.561
Demek ki bebek sağlıklı olursa kanama olsada tutunuyor. Çok korkmussundur .Allah yaşatmasın bir dahaDaha iyiyim pazartesi kontrolüm var benim hala icerde kanama alanım vardı oyuzden son durum nedir diye bakicak doktorum benim okadar çok kanamam oldu ki anlatamam eşim 5 dakika içerisinde geldi o gelene kadar kanamam ayağıma kadar geldi büyük büyük parçalar bile düşürdüm ama çok şükür bisey olmamıştı bebeğime. Benim 8 haftalikti kanamam olduğu zaman
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bisey olmaz insallh allahin izniyle . Bende o iğneyi yapıyorum 3 günde bir benim kanamamı kesmişti icerdeki kanama alaninida küçültülmüştü insallh seninde öyle olurKızlar ben yine acildeydimkahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Yok işte benim alttan elle muayene ettiler oyuzden bende onlara güvenmedim ya saglikliysa emin ol tutunur değilse zaten gider demişti bana doktorum insallh seninki sağlıklıdır korkma hiç bol bol dua et kednin ve bebeğin için ben kendi doktorjmda bile kürtaja alınacaktim yaşadığım ağrılardan dolayı inan alın diye kaç defa bağırdım bile orda o ağrılardan dolayı ama her seferinde kalbi atıyor diye almadılar oyuzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa yaşar sen yeterli bol bol dua etAlttan cihazla baktılar canım. Şimdi 6+3 um.
Alttan cihazla bakmislardi canım bebek bozulmuş geldim 8.haftada durmuş demişlerdi kalp atışı da duyulmadı. Şimdi 6+3um. Bu kanamalar ürküttü beni.
Ewt öyle dedi doktorumda. Ya hemde nasıl ağlamaktan gözlerim sismisti yani . Rabbım düşmanımın başına vermesin cidden çok zor bir süreçti. Insallh sende bebeginle beraber sağlıklı bir şekilde kurtulursunuzDemek ki bebek sağlıklı olursa kanama olsada tutunuyor. Çok korkmussundur .Allah yaşatmasın bir daha
Ediyorum sürekli. Allah kabul etsin insYok işte benim alttan elle muayene ettiler oyuzden bende onlara güvenmedim ya saglikliysa emin ol tutunur değilse zaten gider demişti bana doktorum insallh seninki sağlıklıdır korkma hiç bol bol dua et kednin ve bebeğin için ben kendi doktorjmda bile kürtaja alınacaktim yaşadığım ağrılardan dolayı inan alın diye kaç defa bağırdım bile orda o ağrılardan dolayı ama her seferinde kalbi atıyor diye almadılar oyuzden gönlünü ferah tut yaşayacağı varsa yaşar sen yeterli bol bol dua et
Allah kabul etsin insallh canim benim. İğne falan yaptilarmı sanaEdiyorum sürekli. Allah kabul etsin inskimseyede yasatmasin
Evet yaptılar canım.zaten pazartesi kanama ile tekrar gelmiştim ya hastaneye 5 adet iğne ve progestan vermislerdiAllah kabul etsin insallh canim benim. İğne falan yaptilarmı sana
Bende öyle yapacağım en mantıklısı bakalımBende devlet ve özel ayni anda ilerliyorum canım.
Ben kız gördüm ama bilmiyorum... Şu ultrason resmine göre yorum yapan arkadaş sürekli erkek diyor banaGünaydın kizlarr. 2 gundur ust uste ruyamda erkek bebek dogurdugumu goruyorumvar mi sizlerde de rüyasında cinsiyet goren. Cinsiyetler belli olmaya başlayınca karsilastiralim
Yok zaten taziyedeydim bugün eşimin nenesi vefat etti hiç yerimden kalkmadim bile
Allah razı olsun canım benim
Bana da iğne yaptılar bakalım bu gebeliğim çok stresli ilk gebeligimde çok rahattim aydan aya kontrole gider sıkıntı yasamazdim şimdi haftalık doktorlardayim
Ben de hamile kalmadan önce tontiş bir bebeğim olduğunu görmüştüm erkekti, ultrason fotosuna göre tahmin yapan kişi de erkek dediGünaydın kizlarr. 2 gundur ust uste ruyamda erkek bebek dogurdugumu goruyorumvar mi sizlerde de rüyasında cinsiyet goren. Cinsiyetler belli olmaya başlayınca karsilastiralim
Ayni gunler hatta randevum da. Ayni gun bebeğe iki kez kalp dinlenmesi fln bebegi yorar mi ki aklima takildi.Bende öyle yapacağım en mantıklısı bakalım
Bende erkek bebek görüyorum. Bi kızım var hayırlısı saglikli olsunda farketmez evlat yaniGünaydın kizlarr. 2 gundur ust uste ruyamda erkek bebek dogurdugumu goruyorumvar mi sizlerde de rüyasında cinsiyet goren. Cinsiyetler belli olmaya başlayınca karsilastiralim
Aa hangi sayfaydı bi ara görmüştüm bende sankiBen de hamile kalmadan önce tontiş bir bebeğim olduğunu görmüştüm erkekti, ultrason fotosuna göre tahmin yapan kişi de erkek dedibir kızım var ama bunda da kızım olsa hiiç yok demem hatta sevinçten uçarım
İyiyim uzanıyorum şimdilik yine ev işleri karnı aç bebe ne yapsam diye kara kara düşünüyorumNasıl oldun canım?
Off kimsen yoktu dimi senin orada kuzumİyiyim uzanıyorum şimdilik yine ev işleri karnı aç bebe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Ev işleri bitmez önemli olan senin sağlığın, çocuğun ve kendini karnını doyur ve keyfine bak. Evine gelip kim ne diyecek sana boşver benim ilk çocuğum bile şu an evi görsen koliler bir yandan, duşa kabinim akıtıyor banyo bir yandan, mutfağın yarısı kolili her yer her yerde ama bizden önemli değil çocuğundan bebeğinden senden önemli değil hiç bişey kendine dikkat etİyiyim uzanıyorum şimdilik yine ev işleri karnı aç bebe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Ah kuzum ahh benim ocak ayinda ki halimsin Allah yardimcin olsun. Ustune bide sendromlu 4 yas bebe vardi bende birde gebelik zor gercekten. Ama bir tasin tüy gibi hafiflersin insallah yerlesince cok dikkat et nolur oldugu kadar diyorum sana. Ben kndimi cok hirpaladim o dönemEv işleri bitmez önemli olan senin sağlığın, çocuğun ve kendini karnını doyur ve keyfine bak. Evine gelip kim ne diyecek sana boşver benim ilk çocuğum bile şu an evi görsen koliler bir yandan, duşa kabinim akıtıyor banyo bir yandan, mutfağın yarısı kolili her yer her yerde ama bizden önemli değil çocuğundan bebeğinden senden önemli değil hiç bişey kendine dikkat et