2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    226
sizede geçmiş olsun çok zor ya keşke bzmkide gecse 14 gun oldu tahlil verdik sonuclara göre hareket edicez kenacort 5 gun süreliyms kullandk ama gecmedi smdi mikostatin ile aftoral sprey kullanıyoruz umarm ciddi bseyi yoktur bide azı diş cıkartıyo acaba ondanmı dedim o yanagnda var diğerinde yok dudakta var alt ıkncı azılar ates yaptı bunlar yapmadıda böyle bseymi yaptı acaba diye dusunuyorm care arıyorm artk
 
Dr a götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi. Bana göre de azı diş çıkarıyor diye ısırarak böyle yaptı. Tahlillerde birşey çıkmamıştı. Değerleri iyiydi. Şimdi de üstteki son diş çıkıyor. Yarısı dışarıda görebildim. Dr a da götürdüm yine boğaz enfeksiyonu dedi. Kenacort haricinde karadut suyu içirdim. Mürekkep ve alovera söylediler ama çok küçük, onlara cesaret edemedim.
 
Bir de portakal suyu verdim. Aklıma geldikçe yazıyorum
 

Bizim evde eşimle ortak dilimiz İngilizce . Ben bebeyle sadece Türkçe ,babası sadece İspanyolca konuşuyor . İngilizceyi de sadece miss Rachel den yada biz babası ile kendi aramızda konuşurken duyuyor. 3 dil kesinlikle fazla gelmez.Ama kural anne ve baba kendi ana dilinde konuşmalı bebekle , sizin eşiniz Turkse ,sadece Türkçe konuşun . Japoncayi kreşe başlayınca öğrenecek .İngilizce yi de miss Rachel vs isterseniz izletin , ,ben gerçekten çok faydalı buluyorum ve dediğim gibi sadece onu hemen hemen hergun izliyor . Kapatacağım zaman herhangi bir agresiflik yapmıyor , hadi bye bye de miss Rachel a diyorum , bye bye yapıyor kapatıyoruz .
Sonda ki soruya gelirsek , evet şarkılara danslara eşlik ediyor ama her seferinde ,tüm izlediği süre boyunca değil tabi , bazen dikkat kesilip sadece öyle bakıyor , başka birgün durup duruken yeni öğrendiği birşey söylüyor. Biz farketmeden onlar akıllarına kaziyorlar . Geçen gün akşam dışarı çıkmıştık mesela ,durup dururken eliyle ay' ı gösterip " moon " dedi . Yine birkac gün önce hadi uyuyalım dediğimde " baby pişpiş" dedi , baby ilk defa söyledi .
 
Portakal suyu neden c vit olduğu için mi?
Karbonatli suyla silmeyi de demişti doktor büyük oglumda olmustu. Karadutu sulandırıp mi veriyorsunuz ölçü olaral nasil veriyorsunuz
C vit olduğu için hergün verdim iyi geldi. Karadut için bir sayfada görmüştüm yapmıştım, tarifin ekran fotosunu atayım. Bu haftasonu yine yapacağım. Dalından toplamak için bekliyorum.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20240528_125008.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 47
gecmıs olsun sizede bzmde tahliller temiz cıktı vitaminlerine vs bakıldı hepsi cok iyi cok sukur bncede dişten bagısklıkları dusuyor biz bide multivitamin desteği alıyoruz diş dönemi bagısklıgı dustugu icin karadut kahvaltıda hergun iciriyorum bende ama bize aftoral sprey döküntü yaptı vucuduna onu kestm sadece losyonu kullanıyorm
 
Kızlar ,bunlar nedir Allah aşkına bir bilen varsa söylesin . Dr viral enfeksiyon dedi ama bir isim vermedi. Kasinmiyor , sulu değil , sert . Geçen gün 1 gün boyunca yüksek ateş oldu , 39.5 a kadar çıktı . Ateş ve yutkunmada ağrı vardı , istah gitti , uykusuz 1 gece geçirdik .Dr a gittik ,boğaz enfeksiyonu dedi ki, ben de zaten ağzını açınca boğazda beyaz lekeleri gördüm . antibiyotik ve ateş düşürücü verdi Vücutta minicik sivilce gibi göründü bu şeyler o gün . 1 gün sonra ateş düştü ve bu şeyler cikti . Ve 3 günde böyle büyüdüler birden . Kollar,eller, bacaklar ve ayaklarda var sadece . Yüzünde birşey yok. Üst gövdede minik isilik gibi var.
 

Eklentiler

  • 1000169914.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000169916.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000169919.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000169941.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba, cok gecmis olsun. Biz gecirmedik ama 6. hastaliga benzettim ben. Onda boyle yuksek ates sonrasi gelen kasintisiz dokuntuler oluyor.
 
Merhaba, cok gecmis olsun. Biz gecirmedik ama 6. hastaliga benzettim ben. Onda boyle yuksek ates sonrasi gelen kasintisiz dokuntuler oluyor.
Çok teşekkür ederim . Yok 6. hastalık değil , onu geçen ay geçirdi Ama galiba su çiçeği , akşama doğru sert dediğim döküntüler sulu kabarciklara dönmeye başladı. İlginç olan yüzünde hiç yok , kollar ,eller bacaklar hatta ayak altında bile var
 
Su çiçeğine benziyor yazacaktım ama sulu değil içi sert diyince başka birşey tahmin edemedim. 6. Hastalık geçirdi benim bebe de böyle değildi, büyük kızarıklıklar olmuştu . Bu sivilce gibi ve sulu görünüyor fotoda. Üst üste gelmiş hastalıklar geçmiş olsun.
 
Çok teşekkürler. Doktor da gördü ama bir türlü " şudur " diyemedi . Bugün tekrar foto attık , sulandı dedik . Hala kesin birşey söyleyemedi
 
Çok teşekkürler. Doktor da gördü ama bir türlü " şudur " diyemedi . Bugün tekrar foto attık , sulandı dedik . Hala kesin birşey söyleyemedi
Cok gecmis olsun.
Rabbim dermansizindan sakinsin..
Merak ettim, doktorunuz en son ne teshisi koydu?

Benim de ayrica bir sorum var.
Kizim gece gunduz farketmez oldu da uykusundan uyandi oldudu da geri dalamadi kucagima aliyorum ya da kendi yataginda pis pis yapiyorum ama koluma dokunmak istiyor devamli, kolumu seviyor seviyor ve yanina koyuyor bu esnada gozler hep kapali. Ben dalmistir diyip kolumu cekmeye kalkiuim hemen aciyor gozleri. Gunduz uykusunda daha cok oluyor aslinda.
Nedendir fikri olan?
Psikolga mi sorsam dedim ama once bi buraya da yazmak istedim.
 
Merhaba kızlar
Oğlum malesef 6.hastalık oldu
İlk 4 gün çok yüksek ve dirençli ateş oldu
Bugün 5.günümüz ateş bitti döküntüler başlayacak ateş bittiğinde dedi doktor gerçekten de başladı döküntüler
Ateş bitti kızlar ama aşırı huysuz
Hiçbirşeyden memnun olmuyor
Bu hastalığı yaşayanlae varmı nasıl geçiyor süreç
Döküntüler ne zaman geçiyor ?
 
Biz de geçirdik 5.5 aylıkken. Toplam bir hafta sürüyor. 3 gece yüksek ateş sürdü Döküntü de 3 gün kadar sürüyor. Huysuzluk döküntü ile bitiyor. Bizim böyle geçmişti. Geçmiş olsun.
 
Çok teşekkürler, el ayak ağız hastalığıymis , hafif atlattı sayılır . Ağzının etrafında çıkmadığı için anlayamadık başta ama ağız içi ve boğazda vardı .
Sizinn kız kendini sakinlestirme ve uykuya dalma aracı olarak kolunuzu seçmiş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…