- 20 Ocak 2015
- 9.260
- 12.984
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.301
Mesela benimki kısmen kendi uyuyor, yatağa koyunca biraz kalkıyor atliyor ama sonra uyuyor ,ben yatağı salliyorum sirf kendi kendime desim yeri var am.bazen gece kalkınca emziriyorm uyanıyor uyumuyor bazi zamanlar üç dört gün oluyor. Ama benimde derdim sabah 7 de bari kalksa 6 da uyanıyor karanlık hava yatsana yok al diye ağlıyor, alıyorum bu sefer babasına vuruyor. Vurma ve saç çekmeye başladı. ben zaten kalkıyorum esimde7 de uyanıyor normalde ama yazik o da 6 da kalkıyor bazenKizlar desteksiz uyumayi ogretin cok rahat edeceksiniz. Memede, sallanarak ya da kucakta uyuyosa biraktirin kendi gecsin uykuya o zaman gece kalkinca da kendini uykuya donduruyor.
Bizimki ayakta sallanarak uyumaya alismisti hatta gunduz uykularinda ayagimdan hic indiremiyodum birakinca aninda uyaniyodu. Ilk once gece biraktim sallamayi sonra gunduz simdi besigine birakiyorum bazen hemen uyuyor, bazen de yarim saat oturuyor kalkiyor oynuyor sonra uyuyor. Ve hic beni al diye aglamiyor o surede normalde asla yalniz kalmaz. Dusundugumuzden hizli ogreniyor bebekler.
Brnim kızım da 6.30 da uyanıyor bazen 7 i buluyor. Geçen hafta ıhlamur verdim gece yatmadan önce içti. Çok gaz çıkardı gece de 3 4 kez uyandı sabah 9 a kadar uyudu. Çok ilginç dün gece de ıhlamur verdim. Gece 3 kez uyandı. Şimdi de 9.30 hala uyuyor. Uyandırmak istedim ağladı geri uyuduMesela benimki kısmen kendi uyuyor, yatağa koyunca biraz kalkıyor atliyor ama sonra uyuyor ,ben yatağı salliyorum sirf kendi kendime desim yeri var am.bazen gece kalkınca emziriyorm uyanıyor uyumuyor bazi zamanlar üç dört gün oluyor. Ama benimde derdim sabah 7 de bari kalksa 6 da uyanıyor karanlık hava yatsana yok al diye ağlıyor, alıyorum bu sefer babasına vuruyor. Vurma ve saç çekmeye başladı. ben zaten kalkıyorum esimde7 de uyanıyor normalde ama yazik o da 6 da kalkıyor bazen
Benimki aksam 9 bucukta yatiyor sabah 7-7 bucuk gibi kalkiyor. Daha erken yatarsa ya gece uyaniyor ya da sabah cok erken kalkiyor yatirmiyorum o yuzden.Mesela benimki kısmen kendi uyuyor, yatağa koyunca biraz kalkıyor atliyor ama sonra uyuyor ,ben yatağı salliyorum sirf kendi kendime desim yeri var am.bazen gece kalkınca emziriyorm uyanıyor uyumuyor bazi zamanlar üç dört gün oluyor. Ama benimde derdim sabah 7 de bari kalksa 6 da uyanıyor karanlık hava yatsana yok al diye ağlıyor, alıyorum bu sefer babasına vuruyor. Vurma ve saç çekmeye başladı. ben zaten kalkıyorum esimde7 de uyanıyor normalde ama yazik o da 6 da kalkıyor bazen
Bizim kızlar tembelYine emeklemeye geçmiş sürünen var daha
Allahım ben yine uyuz uyuz ediyorum son dk tutuşurum ne yapsam diyeTütülü mor tayt ve pembe bady. Doğum günü için aldımelbise ayağına takılır diye tercih etmedim. Dinlediğim dr videoları ve okuduğum yazılara göre 1 yaş sendromu bizde başladı
Allahım ben yine uyuz uyuz ediyorum son dk tutuşurum ne yapsam diye
Kizlar bu doğum günü anneler icinBen de telaş içinde olurum diye aldım. Yazıcıdan iyi ki doğdun yazısı çıkarmıştım. 10 tane de balon aldım. Özel pasta olmayacak, normal bi pasta alırım yanına tatlı tuzlu birer çeşit bitti.. Tek korkum hasta olmasın, huysuz olmasın tadını çıkaralım
Benim en çok istediğim öyle değişik bir çekim değil ama giyinip üçümüz fotoğrafçıda bir resim çekinip kızımın da bir vesikalık çekip her yıl tekrarlamakBen de telaş içinde olurum diye aldım. Yazıcıdan iyi ki doğdun yazısı çıkarmıştım. 10 tane de balon aldım. Özel pasta olmayacak, normal bi pasta alırım yanına tatlı tuzlu birer çeşit bitti.. Tek korkum hasta olmasın, huysuz olmasın tadını çıkaralım
Ben asla büyük bir bir organizasyon yapamam elimdeki malzeme buna izin vermez verse de gerek yok ne bilecek ama aileler ile bir arada maksat anı olsun diye toplanırız birde resmi olur tamamKizlar bu doğum günü anneler icinbüyük oğlumda 32 kişi geldi cok güzel süsledim hediyeler, bir yas kürdanlari pastaya ,oasya özel çocuğun giysisini bile giydiremedk normal bi gömlekti ykksa kendjmiz ustunu tasarlamıştık. Ama aklı erince benim büyük doğum günüm olmadı dedi 8 yaşında yine yaptım. 2 yaşında da büyük doğum günü yapmıştım. Hic anlamiyor bebisler cok kasmamk lazım
Ben bilmiyordum bile böyle bişeyiHele su 1yas kurabiyesi cok ama cok gereksizmis
Sen tecrübe etmişsinHele su 1yas kurabiyesi cok ama cok gereksizmis
Harika. Foto yu ben de istiyorum. Doğum gününde profosyonel makine ile çekecek ablam. Stüdyoya da gerek kalmayabilirAile günümüz var ocak ayına aldım ikisini bir arada cıkaracagımbi de fotografcıda 1 yas fotosu cektireceğim o kadar
Oglumun da vardı oyle bir fotosu o yuzden ikisi aynı olsun istiyorum çok benziyorlar zatenHarika. Foto yu ben de istiyorum. Doğum gününde profosyonel makine ile çekecek ablam. Stüdyoya da gerek kalmayabilir
Masallah tutunup ayaga kalktiktan sonra cok hizli gelisiyor her seyKızlaaar insanlık için küçük benim için büyük bir adım benim kız bugün ben kolundan tutunca güç alıp ayağa kalktı şükürdün de doktor kontrolü vardı doktoru da nörolojik hiç bir sorun görmüyorum parmak ucu yan basma bişey yok, öncekine göre kaslar gelişmiş belli eğri oturmuyor, bakışı dikkati göz teması güzel, zamanında oturmuş, şuan geç ayaklanacak olması tamamen önceden hareketini kısıtlayan tedavi ve biraz da kendi istememesi dedi. Şuan bizimki 10 ay 20 günlük 9 kilo 250 gr boy da 73 cm olmuş.
Şimdi size sorum motor beceriler kısmı ile ilgili yapacaklarım tamam onu biliyorum da aktivite zihin gelişimi için bu aylarda ne yapıyorsunuz