- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.821
Mastır mı oldunuz acaba. Parol alabilirsinizKızlar bı yanma bı üşüme geliyor ateşim 38.6 napmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mastır mı oldunuz acaba. Parol alabilirsinizKızlar bı yanma bı üşüme geliyor ateşim 38.6 napmam lazım
6. Ayda yaptırdım canım benKızlar selam, nimenrix aşısını ne zaman yaptıracaksanız?
Ben anlamam 1 yaşında yaptıracağım ben kendimi ona hazırladım kızamık salgını var deniyor ama bakalım o zamana ne olur bilinmezKızamık 9. Aya alınmış ama bizim o durum da karışık alerji olunca
Benim büyük oğlum alerjikti ne zor bilirim Allah kolaylık versin kısa zamanda geçer gider inşallahGerçekten hiç biri sağlık sorunu yaşamasın öyle zor oluyor ki, benim için şuan çok değişik geliyor peynir yoğurtlu çorba vs bunları yemeyeli uzun zaman olmuş sanki bir anda yiyebilecek ne çok çeşit varmış hissi oldu, şuan bi direk kendim yoğurt yemem kaldı onu da atlatırsak galiba bizimki yoğurt yiyebilecek, yumurta ve diğerleri bakalım ne zaman geçer, ay hepsi kurtulsun şu süreçten inşallah
Banada catal ya da cam rendeden geçir dedi , zaten oğlumda da hep çatalla ezmistim blender kullanmadık, ilerisi için bırakması zor oluyorBunlar ama ilk pütürlü olmayacak değil mi bizimki hiç bilgi vermedi böyle şeylerde sadece başlayın dedi o kadar
Bamyayı nasıl verdin hariBizimki 3 gün patates, 3gün kabak yedi havuç veremedim kendim yediğim zaman ona alerji oldu gibi tam anlayamadım diye araya meyveler girdi benim mecbur şu ara ev ile aile evi arasında git gel olunca, şu meyve süzgeci mi adı ne ise onda karpuz, şeftali yiyor, muzu 3 gün denedi dün bamya yedi suyu aklıma geldikçe veriyorum içmez iterse zorlamıyorum içtiğini de az az içiyor
Ben bexsero ve nemerix yaptıracam osman gönülalin videosu var açıklayıcı, meseka simdi 5. Ayda bexsero yaptirrik 3 doZ olacak 5-7-15 ay da olack 13. Ayda nimerix. İstersek 7 ve 13 te nimerix iki dozda olabilirMeningokok ta hangisini yaptracaksınız ben bilemiyorum dr da bişey söylemedikızlar yardıııımmmmbebek çıldırdı 10 dk uyuyor gündüz 3 parti sürekli miyavlıyor bi de tam düzeldi tamam derken herşey tepetakla oldu
Yok değil gece açıkta yatmıştım üşüttüm, iğne yaptırdım acilde daha iyiyim. Dr da dedim ısrarla emzirdiğimi ama umarım zararı yokturMastır mı oldunuz acaba. Parol alabilirsiniz
Bexsero 4-7-12. Ay nimenrix 6. Ve 13. Ay oğlum şuan 6 buçuk aylık bir doz bexsero bir doz nimenrix yapıldıMeningokok ta hangisini yaptracaksınız ben bilemiyorum dr da bişey söylemedikızlar yardıııımmmmbebek çıldırdı 10 dk uyuyor gündüz 3 parti sürekli miyavlıyor bi de tam düzeldi tamam derken herşey tepetakla oldu
Canım mastitse göğüslerin şiş mi.hemen sıcak duş al sağ sütünü mutlakaMastır mı oldunuz acaba. Parol alabilirsiniz
Tatlı patates yazıyo her yerde ama bildiğimiz patates demi o bamyayı takdir ettim yediyse çünkü ben bile yiyemiyorum kabağı da ağzını kapattı yemek istemedi hatta .bende doldurayım suluğunu yarın bari bu sıcakta içer heraldeBizimki 3 gün patates, 3gün kabak yedi havuç veremedim kendim yediğim zaman ona alerji oldu gibi tam anlayamadım diye araya meyveler girdi benim mecbur şu ara ev ile aile evi arasında git gel olunca, şu meyve süzgeci mi adı ne ise onda karpuz, şeftali yiyor, muzu 3 gün denedi dün bamya yedi suyu aklıma geldikçe veriyorum içmez iterse zorlamıyorum içtiğini de az az içiyor
Sevmeyince mi çıkarıyorlar acaba yoksa daha yiyemiyorlar mı.bende dayanamayıp parmağımla yediriyorum .en azından parmağımı kemirirken yiyo elle yemeğe alışmasa iyi kıymayı bu ay düşünmemiştim doktoruna da daha gitmedikBizde 3 gün patatesle basladik bugün havuc verdim ama pek yemiyor geneli çıkıyor, 3 gün havuctan sonra Kabak verecem ,sonra bezelye ama doktor ek gidaya başladıktan iki hafta sonra kıymaya başla dedi haftada iki ver önce isterse hep yemeklere kat dedi. Su veriyorum ben suyu istiyorsa verebiliriz
Biz daha doktoruna gidemedik kendimce başladım .direk hazır su versek olmuyo mu kiDoktorumuz bugün ek gıdaya start verdi ek gıdayla birlikte kaynatılmış soğutulmuş su verin alıştırma bardağından tok karnına dedi bir miktarı yok kendi ne kadar içerse
Hazır suyu kaynatıp sogutuyorum ben. Doktoru ile bu şekilde konuştuk.Biz daha doktoruna gidemedik kendimce başladım .direk hazır su versek olmuyo mu ki
Evet idrar tahliline baktılar şükür bir şey çıkmadı bol bol sıvı aldırın dediler bizim de kafa hep ıslaktı ama şimdi karasal iklimdeyiz karasal iklim iyi ki varÇiş tahlili mi verdiniz . Çok sıcak ya hep terliyor
En az 1 yaşına kadar kaynatılıp soğutulmuş su verin dedi bize doktorBiz daha doktoruna gidemedik kendimce başladım .direk hazır su versek olmuyo mu ki