2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar ben asiri istahsizim ya agzimin hic tadi yok. Canim hicbirseyde cekmiyor. Lokmalar agzimda büyüyor hersey kötü kokuyor bana. Ne yiyip icicez ya.
Şöyle öğün öğün hazirlayan olsada yesem az az da olsa
Bende aynen öyle ((dün sadece 2 muz ve 1 yoğurt yedim zaten geri çıkıyor ((((her gün 500-700gr gidiyor....Ben hiç bir zaman o kadar hızlı kilo vermedimve hep uyuyorum iyisi işten ayrıldım çok zor zaman başladı .evden hiç çıkmıyorum

Günaydın tatlı anneler, günümüz güzel geçsin
Dün gece çok zor bir gece geçirdim mental olarak, bebeğim hissediyorsa diye de ondan özür dileye dileye uyudum. Ama sabah sosyal medyada yenidoğan bebekleri vs görünce mutlu oluyorum. Sabırsızlanıyorum doğması için 7 ay nasıl geçecek inşallah sağlıkla kucağımıza alırız, bebeklerimizle diğer tüm dertlerimizi unuturuz

Eehhh masallah asermeler baslamis ben hala yemek aramıyorum yaa
Yani bu bence can çekmesi ya tam aşerme bu mu ki sanmıyorum hani erken geliyor bana hoş bir süresi var mı onu da bilmiyorum ama ilk hamilelikte şunu hatırlıyorum gece bile burnumda çilek kokusu ile uyandım rüyamda arkadaşın buzdolabını görüp içinde sadece iki çilek oluyordu günlerce sürdü bu bence aşerme ise o aşerme ya

Kokulara hassasiyet çol fena yaa yemek dışı bütün meyvelere varım ben

Gec gördüm canim kusura bakma. Bu konuda fikrim yok ama veterinerler gerçekten cok pahali. Mesela orda kalmasa da arada sen götürüp tedavisini yaptirsan nasil olurdu acaba

Gec gördüm canim kusura bakma. Bu konuda fikrim yok ama veterinerler gerçekten cok pahali. Mesela orda kalmasa da arada sen götürüp tedavisini yaptirsan nasil olurdu acaba
Mesafe çok uzak bizim Haydar(adı) 4,5 kilo araba yok benim de altımda. Gidiş geliş taksi parası kalma masrafından daha fazla. Neyse bugün alıcam dün lağman yaptılar sonunda ama çok beklediler yaa.

Ayy inşallah canımm evet bebekleri görünce ayrı mutluluk kaplıyor valla dün neden kötü bi gece geçirdin canım hamilelikten dolayı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…