- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.221
Benim iki günüdür normalde hiç aklıma gelmeyen tantuni zihnimden çıkmıyor lavaş dürüm neyse de aklıma geleni de yoğurtlu tantuni onda hiç sevmem tövbe yarabbimCanim yalancı bat istiyor bu saatte
Bende aynen öyle ((dün sadece 2 muz ve 1 yoğurt yedim zaten geri çıkıyor ((((her gün 500-700gr gidiyor....Ben hiç bir zaman o kadar hızlı kilo vermedimKizlar ben asiri istahsizim ya agzimin hic tadi yok. Canim hicbirseyde cekmiyor. Lokmalar agzimda büyüyor hersey kötü kokuyor bana. Ne yiyip icicez ya.
Şöyle öğün öğün hazirlayan olsada yesem az az da olsa
Çok sevindim darısı başıma inşallah.Evet temmuz da üç yaşına basacak inşallah
Eehhh masallah asermeler baslamis ben hala yemek aramıyorum yaaBenim iki günüdür normalde hiç aklıma gelmeyen tantuni zihnimden çıkmıyor lavaş dürüm neyse de aklıma geleni de yoğurtlu tantuni onda hiç sevmem tövbe yarabbim
Yani bu bence can çekmesi ya tam aşerme bu mu ki sanmıyorum hani erken geliyor bana hoş bir süresi var mı onu da bilmiyorumEehhh masallah asermeler baslamis ben hala yemek aramıyorum yaa
Gebelik bizim dengemizi bozduBenim iki günüdür normalde hiç aklıma gelmeyen tantuni zihnimden çıkmıyor lavaş dürüm neyse de aklıma geleni de yoğurtlu tantuni onda hiç sevmem tövbe yarabbim
İnşallah canımÇok sevindim darısı başıma inşallah.
Kokulara hassasiyet çol fena yaa yemek dışı bütün meyvelere varım benYani bu bence can çekmesi ya tam aşerme bu mu ki sanmıyorum hani erken geliyor bana hoş bir süresi var mı onu da bilmiyorumama ilk hamilelikte şunu hatırlıyorum gece bile burnumda çilek kokusu ile uyandım rüyamda arkadaşın buzdolabını görüp içinde sadece iki çilek oluyordu günlerce sürdü bu bence aşerme ise o aşerme ya
Gec gördüm canim kusura bakma. Bu konuda fikrim yok ama veterinerler gerçekten cok pahali. Mesela orda kalmasa da arada sen götürüp tedavisini yaptirsan nasil olurdu acabaM Meraklihatunnn bu arada benim kediyi veterinerde yatışa verdim gittiğimde zehirlenme etkisi gitmişti ama galiba zehirlenmeden dolayı bağırsak problemi yaşıyor 3 gündür kakasını yapmasını bekliyorlar normal mi sence?Tahlil yapacaklarmış.yani oğlum iyi olsun da ama her kaldığı gün para yazıyor yani.
Mesafe çok uzak bizim Haydar(adı) 4,5 kiloGec gördüm canim kusura bakma. Bu konuda fikrim yok ama veterinerler gerçekten cok pahali. Mesela orda kalmasa da arada sen götürüp tedavisini yaptirsan nasil olurdu acaba
Rabbim kızına bağışlar inşallah canım rabbim acil şifalar versinKızlar dualarınıza talibim. Eşimin teyzesinin kalbi durmuş hastanedeler şuan bağırışlarla baş ettim tabi elim ayağim titreyerek40 yaşinda bir de kızı var Rabbim ona bağışlasın inşallahh
Ayy inşallah canımmGünaydın tatlı anneler, günümüz güzel geçsin
Dün gece çok zor bir gece geçirdim mental olarak, bebeğim hissediyorsa diye de ondan özür dileye dileye uyudum. Ama sabah sosyal medyada yenidoğan bebekleri vs görünce mutlu oluyorum. Sabırsızlanıyorum doğması için 7 ay nasıl geçecekinşallah sağlıkla kucağımıza alırız, bebeklerimizle diğer tüm dertlerimizi unuturuz
EvetYa kalbin çok temizmisgeldi mi kekin
Yaa resmen k9 gibi oldumKokulara hassasiyet çol fena yaa yemek dışı bütün meyvelere varım ben