- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.201
Kuzu aynı. Kusma olmadı çok şükür ama diğeriSelizay nasil oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu aynı. Kusma olmadı çok şükür ama diğeriSelizay nasil oldun
Sordum arkadaşımın ablası doktor, ishal varsa ani kesecek şeyler yemesin bakteri mikrop varsa atsın vucut ama patates muz tüketsin potasyum için dedi. O şekilde devam ediyorum kuzu eğer yarın da geçmezse bu kesen çözümleri deneyecem
Çok geçmiş olsun canım valla sıcaklar zaten zorluyor bide bu üstüne gelmesi kötü olmuşKuzu aynı. Kusma olmadı çok şükür ama diğeri
Hazır su iç tamam mı çeşme suyu vs içiyorsanız içme sakın ay tüm canını da keser ishal yaSordum arkadaşımın ablası doktor, ishal varsa ani kesecek şeyler yemesin bakteri mikrop varsa atsın vucut ama patates muz tüketsin potasyum için dedi. O şekilde devam ediyorum kuzu eğer yarın da geçmezse bu kesen çözümleri deneyecem
Aman olmasin kuzum o daha zor inan.Kuzu aynı. Kusma olmadı çok şükür ama diğeri
Valla cok zor ne can kaldi ne takat bende de. Hem ishal hem kusma olunca. Bu kezde kabizim ne olacak bu halimHazır su iç tamam mı çeşme suyu vs içiyorsanız içme sakın ay tüm canını da keser ishal ya
Zaten geldi mi üst üste gelir sende 2 3 kuru kaysıyı doğra akşam sıcak suya koy bir bardak içine sabah aç karnına içValla cok zor ne can kaldi ne takat bende de. Hem ishal hem kusma olunca. Bu kezde kabizim ne olacak bu halim
Aboowwww . Kiz sen Tokatlı mısın yoksa? Bag yapragiyla yenen degil mi o?Benimde ev yapımı kakaolu bi islakCanim yalancı bat istiyor bu saatte
Sorma kuzum hemde ne üst üsteZaten geldi mi üst üste gelir sende 2 3 kuru kaysıyı doğra akşam sıcak suya koy bir bardak içine sabah aç karnına iç
Aynen tokatlıyim evet o canım ıslak kekte üzerine güzel giderdiAboowwww . Kiz sen Tokatlı mısın yoksa? Bag yapragiyla yenen degil mi o?Benimde ev yapımı kakaolu bi islak
Canım ya kıyamam bazen onu hazirlamak bile zor evetBak canim cekti keske yapip getiren olsa mutfak ta bir katya olsa
Afiyet olsun canım. Az az yemeğe çalış. genelde akşamları hafif şeyler kabul ediyor benim mide de ya meyve yada sandvicHemen hazirlicam simdi azicik ekmege insallah yiyebilirim cok saol iyi fikir oldu
Kız valla kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz. Komşu geldi elinde tabakla ne getirdi bil bakalimAynen tokatlıyim evet o canım ıslak kekte üzerine güzel giderdi
Ya burda da kek koktu var ya mis gibi iki gündür kokuyor. Arayıp bulucam kim yapıyorsa. Fırın da yok yapamıyorum.Aboowwww . Kiz sen Tokatlı mısın yoksa? Bag yapragiyla yenen degil mi o?Benimde ev yapımı kakaolu bi islak
Ay valla sen dedikten sonra yaptim yedim iki lokma girdi midemeAfiyet olsun canım. Az az yemeğe çalış. genelde akşamları hafif şeyler kabul ediyor benim mide de ya meyve yada sandvic
Kiyamam ya mutfaktan cikmayan herseyi yapan ben giremez oldum.hersey var ama yapacak takat yok mide kaldirmiyorYa burda da kek koktu var ya mis gibi iki gündür kokuyor. Arayıp bulucam kim yapıyorsa. Fırın da yok yapamıyorum.
Merhaba diğer gebeliğiniz plasenta previa imiş, sonra o bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı acabaAynen kac ay yattım hamilelik değil de hastalık gibiydi. Bunda da lekelenme tarzi kanama olunca zaten korktuk... Bakalım hayırlısı. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Ya kalbin çok temizmis geldi mi kekinKız valla kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz. Komşu geldi elinde tabakla ne getirdi bil bakalim
Evet temmuz da üç yaşına basacak inşallahMerhaba diğer gebeliğiniz plasenta previa imiş, sonra o bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı acaba