- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.181
Cok geçmiş olsun canım.. muz, patates haşlaması falan tüket. Krampları ishaldendir büyük ihtimal. Bol bol su tukrt çünkü elektrolit dengen bozuluyor ishalde. Su onemli.Yok kuzu kimse yok maalesef. Eşimin ablası var çok uzak sayılmaz, en kötü onu ararım çok kötü olursam
Çok teşekkür ederim canım içmeye çalışıyorumCok geçmiş olsun canım.. muz, patates haşlaması falan tüket. Krampları ishaldendir büyük ihtimal. Bol bol su tukrt çünkü elektrolit dengen bozuluyor ishalde. Su onemli.
Canım beyaz koyu kivamli akinti gebelikte normal degil mi ben hamile oldugumu o akintidan anladim nerdeyse. Mantar oldugunu bilmiyodum bende de var. 11. Haftada benim randevumCanım senin randevun ne zaman? Ben de Bi de mantar enfeksiyonu var galiba, beyaz koyu kıvamlı bir akıntı daha var sarının yanında.
Evet bende nasıl sabredicem bilmiyorumYa onda kararsızım benbenim ilkinde öyle bir şey yapmadım bunda yapar mıyım bilmiyorum bir de ben çok sabırsızim ilk ben öğrenmeliyim
Beyaz koyu kivamli akinti gebeliğin ilk haftaları oluyormuş bnde olmadi ama arkdsm hep oyle anlar gebe oldugunu.Canım beyaz koyu kivamli akinti gebelikte normal degil mi ben hamile oldugumu o akintidan anladim nerdeyse. Mantar oldugunu bilmiyodum bende de var. 11. Haftada benim randevum
Biseyler yemeye çalış kuzu bitkin düşmeKizlar ben asiri istahsizim ya agzimin hic tadi yok. Canim hicbirseyde cekmiyor. Lokmalar agzimda büyüyor hersey kötü kokuyor bana. Ne yiyip icicez ya.
Şöyle öğün öğün hazirlayan olsada yesem az az da olsa
Aynen ben sabredemem kesinEvet bende nasıl sabredicem bilmiyorumen zor kısmı galiba
Canım beyaz koyu kivamli akinti gebelikte normal degil mi ben hamile oldugumu o akintidan anladim nerdeyse. Mantar oldugunu bilmiyodum bende de var. 11. Haftada benim randevum
Benimki daha çok peynir kesiği gibi küçük parçalar halinde ondan mantar olduğunu düşünüyorum ama kaşıntı yanma yok.Beyaz koyu kivamli akinti gebeliğin ilk haftaları oluyormuş bnde olmadi ama arkdsm hep oyle anlar gebe oldugunu.
Tabi mantarda boylevbir durum var ama ona kasinti ve yanma da eslik ediyor mantar akintisi daha böyle peynirimsi oluyor kesik kesik oluyor belki kokuda oluyordur.
Bence bir doktoruna sor kontrolune cok varsa. peki progestan fitil falan kullaniyor musun?Benimki daha çok peynir kesiği gibi küçük parçalar halinde ondan mantar olduğunu düşünüyorum ama kaşıntı yanma yok.
Ya doktorumun telefonu yok özel hastahane ama devlet gibi biraz ucuz olduğu için istediğim zaman ulaşamıyorum. Burada çok kalmayacağım için çok önemsemedim bu durumu. Proluton iğne ve coraspin kullanıyorum sadece. Belki erken giderim eşim pazartesi gelicek.Bence bir doktoruna sor kontrolune cok varsa. peki progestan fitil falan kullaniyor musun?
Anladiim. Söylediğin ilaclari bilmiyorum canım. Enfeksiyon değildir belki de ama akinti onemli gebelikte. Olmazsa gidersin haftabasi bir kontrol eder doktorun. Koku kasinma yanma yoksa sıkıntısız birşeydir diye dsnuyrmYa doktorumun telefonu yok özel hastahane ama devlet gibi biraz ucuz olduğu için istediğim zaman ulaşamıyorum. Burada çok kalmayacağım için çok önemsemedim bu durumu. Proluton iğne ve coraspin kullanıyorum sadece. Belki erken giderim eşim pazartesi gelicek.
Sordum arkadaşımın ablası doktor, ishal varsa ani kesecek şeyler yemesin bakteri mikrop varsa atsın vucut ama patates muz tüketsin potasyum için dedi. O şekilde devam ediyorum kuzu eğer yarın da geçmezse bu kesen çözümleri deneyecemSelizay şimdi okudum ishal varsa 2 tane şey var hangisi aklına yatarsa biri bildiğimiz siyah şu demlediğimiz kuru çayı yoğurt ile karıştırıp ye yada limon suyu ile kahve karıştırıp yut ikisi de iyi geliyor kızların dediği gibi muz, haşlanmış patates de yardımcı olur bol da su iç çünkü sürekli su kaybediyorsun şimdi
Yoğurt ve nişastayida ben öneririmSelizay şimdi okudum ishal varsa 2 tane şey var hangisi aklına yatarsa biri bildiğimiz siyah şu demlediğimiz kuru çayı yoğurt ile karıştırıp ye yada limon suyu ile kahve karıştırıp yut ikisi de iyi geliyor kızların dediği gibi muz, haşlanmış patates de yardımcı olur bol da su iç çünkü sürekli su kaybediyorsun şimdi
Benim klasik hamile öğünüm soğuk sandviç ekmek arası peynir domates. Yemek yiyemedigim de iyi oluyorKizlar ben asiri istahsizim ya agzimin hic tadi yok. Canim hicbirseyde cekmiyor. Lokmalar agzimda büyüyor hersey kötü kokuyor bana. Ne yiyip icicez ya.
Şöyle öğün öğün hazirlayan olsada yesem az az da olsa
Bak canim cekti keske yapip getiren olsa mutfak ta bir katya olsaBenim klasik hamile öğünüm soğuk sandviç ekmek arası peynir domates. Yemek yiyemedigim de iyi oluyor
Hemen hazirlicam simdi azicik ekmege insallah yiyebilirim cok saol iyi fikir olduBenim klasik hamile öğünüm soğuk sandviç ekmek arası peynir domates. Yemek yiyemedigim de iyi oluyor