2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim iki günüdür normalde hiç aklıma gelmeyen tantuni zihnimden çıkmıyor lavaş dürüm neyse de aklıma geleni de yoğurtlu tantuni onda hiç sevmem tövbe yarabbim 😂
Bende 2gün aşerdim resmen ve bizim burda yapan yer yok isin kötüsü. 3.gün taa İzmir e gittim yedim 😅

Kızlar merhaba iyisinizdir umarım
Biz 10 haftalık olduk bu zamana kadar kanama vs olmamıştı fakat bugün kanama olmuş biraz hemen acile gitmeli miyim yoksa kanama durumuna göre biraz bekleyim mi

Biz 10 haftalık olduk bu zamana kadar kanama vs olmamıştı fakat bugün kanama olmuş biraz hemen acile gitmeli miyim yoksa kanama durumuna göre biraz bekleyim mi
Doktorum bana su gibi karışıksa belirsiz sorun yok kanama alanı kaynaklı , ancak renk belirginse hemen beni ara demişti. İnşallah sorun yoktur . Sizin nasıl

Doktorum bana su gibi karışıksa belirsiz sorun yok kanama alanı kaynaklı , ancak renk belirginse hemen beni ara demişti. İnşallah sorun yoktur . Sizin nasıl
Açık pembe gibi rengi bakalım akşam devam ederse acile gitmeyi düşünüyorum durursa yarın doktoruma gidebilirim

Canım benim doktorum kanama ne olursa olsun dikkate alınması gerektiğini söylüyor.Genelde kırmızıya dönüşmedikçe sıkıntı yok ama doktoruna bildirmelisin bence.

Ne oldu canım? Bende idare eder keyfim yok bu aralar..
Hamile olunca yok eleman gözüyle bakıyorlar 🤣 birde rapor aldım ya iki kez göze batıyor sanırım... Biz kadınların en büyük düşmanı yine kendimiziz. Kadın ağırlıklı bir meslekte çalışıyoruz ve hamile kalınca yok ben hamileyken şöyle çalışırdım yok ben hamileyken böyle kostururdum... Artık insani germe noktasına getiriyor bu söylemler 🤣

Hamile olunca yok eleman gözüyle bakıyorlar 🤣 birde rapor aldım ya iki kez göze batıyor sanırım... Biz kadınların en büyük düşmanı yine kendimiziz. Kadın ağırlıklı bir meslekte çalışıyoruz ve hamile kalınca yok ben hamileyken şöyle çalışırdım yok ben hamileyken böyle kostururdum... Artık insani germe noktasına getiriyor bu söylemler 🤣
Herkesin yapısı farklı canım herkes aynı olacak diye bişey yok ki, takılma sen onlara işine bak kimse senden önemli değil 🥰

X