2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biz covid olduğumuzda bir odada şimdi iyi bak verilen tüm tavsiyeleri yaptık neler bunlar bir baş parmağa tırnak üstü ve parmağın alt tarafı iki taraflı sarımsak yapıştırma,üç baş ucuna soğana karanfil sokup koyma, dört ayak altına ezilmiş sarımsak ile zeytin yağı karıştırıp sürme, beş en bilinen her yere kaynamış suda kekik yağı buharı bu odanın halini var sen düşün

Ya benim planlı hamilelik değildi ondan hep bunlar
Ya hamilelikte herhangi bir diş sıkıntısı varsa bu gittikçe artıyormuş. Hormonlar ve kusmalar ağız içindeki dengeyi bozuyormuş.Ben de hamileliğin i ilk zamanlarında tecrübe ettim yıllardır ağrımayan kırık dişimin bulunduğu yer apse yaptı şişti. Bi süre yemek yiyemedim falan. Tuzlu su ya da alkolüsüz gargara falan varsa kullanabilirsin aslında ama yine de doktora sormakta fayda var. Ben normal gargara kullanmıştım Bi kerelik Bi sıkıntı yapmadı.

İyi hari sen hayattasın insan çaresizlikten yapıyor ama gerçekten koku alamadığınızdan sorun olmamıştır yine

İyi hari sen hayattasın insan çaresizlikten yapıyor ama gerçekten koku alamadığınızdan sorun olmamıştır yine
Valla koku da hiç gitmedi aksi gibi cidden birde böyle şeylere hiç inanmazken hepsini de en ilk ben denedimne günlerdi Allahım aşılama için iğne kullanıp kullanıp son düzlükte olmuştuk bide

Ben tövbeliyim cinsiyet belli olur hatta o da ilerler belki o zaman yavaş yavaş cesaret ederim

Ben ilkinde doğuma yakın birkaç şey alıp kalanını eve geldikten sonra sipariş etmiştim yine öyle yapayım diyorum ama içinizden çok geliyorsa iki cinsiyetin de rahat kullanabileceği beyaz, sarı, yeşil, gri, kırmızı gibi renkler olabilir birkaç zıbın, çorap vs gibi

Benim bir arkadaşım bir düşük yaptı ardından çok şükür diğer gebeliği sağlıkla devam ediyordu ama hep son ana kadar bekledi son ay doğuma yakın aldı lazım olanları diğerlerini de doğumdan bir hafta önce sipariş etti falan öyle tamamladı Sonra zor olur toparlanmamız diye korkuyordu ama bence o kadara da gerek yok ama bence bi 6 falandan sonra gibi

Tuzlu su en doğalı ve mantıklısı gibi geliyor bana ben zaten ömrüm boyunca dişten çektim... Bu yüzden hamile kalmadan önce tüm diş problemleri halletmeyi düşünüyordum ama benim ufaklık sabırsız çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…