- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.141
Biz covid olduğumuzda bir odada şimdi iyi bak verilen tüm tavsiyeleri yaptık neler bunlar bir baş parmağa tırnak üstü ve parmağın alt tarafı iki taraflı sarımsak yapıştırma,üç baş ucuna soğana karanfil sokup koyma, dört ayak altına ezilmiş sarımsak ile zeytin yağı karıştırıp sürme, beş en bilinen her yere kaynamış suda kekik yağı buharı bu odanın halini var sen düşünAma kimseyi eve almaben bir kere kardeşimle aynı odada yatarken yapmıştım çok ağrrıyor dişim diye sabah leş gibi kokuyor oda diye söylene söylene bir kaldılar ama değer Yani gerçekten geçiyor Dilyy
Ya hamilelikte herhangi bir diş sıkıntısı varsa bu gittikçe artıyormuş. Hormonlar ve kusmalar ağız içindeki dengeyi bozuyormuş.Ben de hamileliğin i ilk zamanlarında tecrübe ettim yıllardır ağrımayan kırık dişimin bulunduğu yer apse yaptı şişti. Bi süre yemek yiyemedim falan. Tuzlu su ya da alkolüsüz gargara falan varsa kullanabilirsin aslında ama yine de doktora sormakta fayda var. Ben normal gargara kullanmıştım Bi kerelik Bi sıkıntı yapmadı.Ya benim planlı hamilelik değildiondan hep bunlar
İyi hari sen hayattasınBiz covid olduğumuzda bir odada şimdi iyi bak verilen tüm tavsiyeleri yaptık neler bunlar bir baş parmağa tırnak üstü ve parmağın alt tarafı iki taraflı sarımsak yapıştırma,üç baş ucuna soğana karanfil sokup koyma, dört ayak altına ezilmiş sarımsak ile zeytin yağı karıştırıp sürme, beş en bilinen her yere kaynamış suda kekik yağı buharı bu odanın halini var sen düşün
Valla koku da hiç gitmedi aksi gibiİyi hari sen hayattasıninsan çaresizlikten yapıyor ama gerçekten koku alamadığınızdan sorun olmamıştır yine
Ben tövbeliyim cinsiyet belli olur hatta o da ilerler belki o zaman yavaş yavaş cesaret ederimTecrübeli bacılarım böyle içimden bebeme biseyler almak geliyo ama bı dur diyorum tabiki çok erkende.Ne zaman başlanır biseyler almaya cinsiyet sonrası mi ?
Yoksa bu hayat pahalılığında her ay küçük küçük kenara atmalı mi?
Herşey güzel olucakkkkk unutalım geçmişiBen tövbeliyim cinsiyet belli olur hatta o da ilerler belki o zaman yavaş yavaş cesaret ederim
Telefonu var aslında yarın bi sorayım olmazsaDoktorunun telefonu varsa bir sor istersen. Yoksa da bir görün bence. Benim de görünmem gerekiyor aslında ama az kaldığı için bekliycem
Ona da tam inancım var ha böyle derken karamsar da değilim ama yine de eşyaya cesaretim yokHerşey güzel olucakkkkk unutalım geçmişi
Hatırlıyorum hepsiniValla koku da hiç gitmedi aksi gibicidden birde böyle şeylere hiç inanmazken hepsini de en ilk ben denedim ne günlerdi Allahım aşılama için iğne kullanıp kullanıp son düzlükte olmuştuk bide
Ben ilkinde doğuma yakın birkaç şey alıp kalanını eve geldikten sonra sipariş etmiştim yine öyle yapayım diyorum ama içinizden çok geliyorsa iki cinsiyetin de rahat kullanabileceği beyaz, sarı, yeşil, gri, kırmızı gibi renkler olabilir birkaç zıbın, çorap vs gibiTecrübeli bacılarım böyle içimden bebeme biseyler almak geliyo ama bı dur diyorum tabiki çok erkende.Ne zaman başlanır biseyler almaya cinsiyet sonrası mi ?
Aa ciddi misiniz bende hiç yapmadı şimdiye dek ama hep tokken içtim acaba açken mi içtiniz diye geldi aklımaBende pregnacare ama tüm vitaminleri bulantı yapıyorlarağzıma koyuyorum ve hemen kusma geliyor ((
Benim bir arkadaşım bir düşük yaptı ardından çok şükür diğer gebeliği sağlıkla devam ediyordu ama hep son ana kadar bekledi son ay doğuma yakın aldı lazım olanları diğerlerini de doğumdan bir hafta önce sipariş etti falan öyle tamamladıTecrübeli bacılarım böyle içimden bebeme biseyler almak geliyo ama bı dur diyorum tabiki çok erkende.Ne zaman başlanır biseyler almaya cinsiyet sonrası mi ?
Ben ilcesindeyimBende havaalanın yanında oturuyorum doktor tavsiyeniz var mı acaba yada sizin gittiğiniz doktor
Ya onda kararsızım benAyy bende tahmin etmesin diye uyarıcam doktoru zarfa yazsın balon patlatıp öğrenmek istiyorum
AynenPipiler hemen hemen cok erken belli ediyor kendini
Evet çok kokuyorAma kimseyi eve almaben bir kere kardeşimle aynı odada yatarken yapmıştım çok ağrrıyor dişim diye sabah leş gibi kokuyor oda diye söylene söylene bir kaldılar ama değer Yani gerçekten geçiyor Dilyy
Tuzlu su en doğalı ve mantıklısı gibi geliyor banaYa hamilelikte herhangi bir diş sıkıntısı varsa bu gittikçe artıyormuş. Hormonlar ve kusmalar ağız içindeki dengeyi bozuyormuş.Ben de hamileliğin i ilk zamanlarında tecrübe ettim yıllardır ağrımayan kırık dişimin bulunduğu yer apse yaptı şişti. Bi süre yemek yiyemedim falan. Tuzlu su ya da alkolüsüz gargara falan varsa kullanabilirsin aslında ama yine de doktora sormakta fayda var. Ben normal gargara kullanmıştım Bi kerelik Bi sıkıntı yapmadı.
Sirkeyle 5 dk ağzında gargara yap baya yardımcın olurVe benim diş yine sizlamaya başlar
Şimdilik iyiyim olmazsa onu da deneyeceğimSirkeyle 5 dk ağzında gargara yap baya yardımcın olur