- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Sonuc çıktı mi canımMerhaba
Ben de aranıza katılmak için can atıyorum Evdeki testimde çift çizgiyi gördüm. Hemen kan vermeye gittim. Sonucu bekliyorum. Umarım hamilelik vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc çıktı mi canımMerhaba
Ben de aranıza katılmak için can atıyorum Evdeki testimde çift çizgiyi gördüm. Hemen kan vermeye gittim. Sonucu bekliyorum. Umarım hamilelik vardır
Canım tahmini doğum tarihini söyle ya ben yanlışlıkla sat demisim
12 ocakCanım tahmini doğum tarihini söyle ya ben yanlışlıkla sat demisim
Ya evet ama işte daha önce bit düşük yaşadım onda da hiç belirti olmamıştı ilk zamanlarda yine aynısı olur mu korkusu var. insallh hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırızCanim belirti yasamaman kötü bi sey degil ki demek ki hamileligin com rahat gececek. Herkesin belirtisi olacak diye bi kural yok ki
Yaaa Allah yardımcın olsun canım benim çok kotuysen bi acile gitseydin keşke. Belki düşük yasipıyorsun kendiliğinden çünkü ben de düşük yaşadığım ay mide bulantısı beni uykumdan uyandırmıştı.Yok canım gün aşırı gel dediği için yarın gidip kan vereceğim inan canımın derdinden bebekten geçtim şu anbıçak saplanır gibi kasık ağrım bulantılarım var inşallah dış gebelik değildir kimyasalla atlatmaya razıyım sağol sorduğun için çok panikledim bana dua edin olur mu
Bende düşük yaşadım canim ama hep aynı olacak değil ya pozitif olalımYa evet ama işte daha önce bit düşük yaşadım onda da hiç belirti olmamıştı ilk zamanlarda yine aynısı olur mu korkusu var. insallh hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Kızlar herkes beni etiketleyip satini yaşını kaçıncı çocuk vs olduğunu soylebilir mi liste yapacağım
Tahmini Dogum Tarihi 05.01.23, Yas 31, 2. Cocuk
2 saate çıkar demişlerdi fakat hala e-nabıza düşmedi. Yarın işten çıktığım gibi hastahaneye uğrayacağım. Meraktan zor uyurum bu gece :)Sonuc çıktı mi canım
Yaa evet bazen gec düşüyor. Haber bekliyorum senden ama bence sabaha kadar düşmüş olur e nabiza2 saate çıkar demişlerdi fakat hala e-nabıza düşmedi. Yarın işten çıktığım gibi hastahaneye uğrayacağım. Meraktan zor uyurum bu gece :)
Pembis Hayaller sat 8 nisan- yaş 31, 2.bebiş inşallahKızlar herkes beni etiketleyip satini yaşını kaçıncı çocuk vs olduğunu soylebilir mi liste yapacağım ,
Benim oğlumda öyle olmuştu canımKızlar buna cevap vermediniz aranizda göbeği çıkan yok mu benim gibi. Ben cok şaşırıyorum 1 ayda çıkmasına çünkü
Hadi hayırlısı bakalım benim de içime erkekmis gibi bi his doguyoBenim oğlumda öyle olmuştu canım
Pembis Hayaller ocak başı dedi belli değil ikiz oldukları için aralık sonu da olabilir dedi :)Canım tahmini doğum tarihini söyle ya ben yanlışlıkla sat demisim
Canım tahmini doğum tarihi olacak yanlis yazdım benPembis Hayaller sat 8 nisan- yaş 31, 2.bebiş inşallah
Yaşını da söyle listeye ekleyeyim canımbende ocak 10 dan sonra olacak inş ilk hamileliğim hepinizi tebrik ederim
Sat 27 mart, yaş 29, ilk çocuğumuz olacak inşallah Pembis HayallerKızlar herkes beni etiketleyip satini yaşını kaçıncı çocuk vs olduğunu soylebilir mi liste yapacağım ,