- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.101
Tuh ya karanfil çiğne isir bisey yap. Aslında kullanilan haplar var ama ilk 3 ay önermezler. Gargara oluyor mu acaba onu bi arastrsan.dis agrisi zor olur insallah cok sürmez.Ve benim diş yine sizlamaya başlar
Banada oyle geliyor
Yaa güzel dileklerin için çok sagol canim ewt evde olunca bide kanamadan olunca çok korkuyordum iyi oluyorum çok şükür gitgide . İyi olsunda yorulmaya razıyımCicek63 canım her şey güzel olacak bak ne güzel lekelenmeye dönmeye başlamış içerdeki kanama alanı da geçecek ben inanıyorum senin minnoş seni yorarak gelecek anlaşılan ama geçince bi şeyccik kalmaz Tedbir için kalman iyi olmuş bence evde olsan evham yaparsın içine sine sine çık hastane koridorlarından
@parl canım bence zamanını beklemeden doktora git hem için rahatlar hem alınması gereken önlem durumu varsa erken müdahale olur ağrın sızın kalmaz
Insalh canım benimCok saol canım malesef salgin varmis.Kal tabi tedbir en güzeli Rabbim korusun meleğini. Ben inaniyorum yüzünü güldürecek senin o minnoş
Beni benihissediyorsan söyle
Bir anlık his ile söylüyorum ama bilin benim düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğinde kime ne dedimse tam tersi çıktı haberiniz olsunBeni de hissediyorsan söyle
Bak sarımsağı ez sızlayana koy ağzını acayip acıtıp gözünden yaş getirecek ama nasıl rahatlayacaksın iyi bak acıya dayanıp tükürmezsen, hangi diş ise koy sık ağzınıVe benim diş yine sizlamaya başlar
Benim daha 2 haftam var beklesem mi ki bilemedim sürekli olmuyor amaBence doktora mutlaka sor es geçme. Ne olur ne olmaz.Benim haftaya cuma randevum var o zamanı bekliycem o zaman sorarım.
Hadi yaa o kadar şiddetlendi demek ahh ah bakalım gün be gün neler yaşayacağızBen saat sabahın 5de belimin ağrısıyla uyandım resmen
İnşallah canım yaTuh ya karanfil çiğne isir bisey yap. Aslında kullanilan haplar var ama ilk 3 ay önermezler. Gargara oluyor mu acaba onu bi arastrsan.dis agrisi zor olur insallah cok sürmez.
Bakalım tutacak mıBir anlık his ile söylüyorum ama bilin benim düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğinde kime ne dedimse tam tersi çıktı haberiniz olsunVirgo women sana erkek Dilyy sana da kız hissi geçti sorunuzu okuduğum an
Deneyeceğim geçmezseBak sarımsağı ez sızlayana koy ağzını acayip acıtıp gözünden yaş getirecek ama nasıl rahatlayacaksın iyi bak acıya dayanıp tükürmezsen, hangi diş ise koy sık ağzını
İnşallah canım yaolmadı.doktoru arayacağım soracağım
Size ne dediğimi kenara yazayım da ben de merak ettimBakalım tutacak mıhayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de
Geçmesini bekleme bende çok inat ettim ilk eşim dediğinde pişman oldum en başta yapsaydım diyeDeneyeceğim geçmezse
Tuzlu suyla gargara yaparsan diş etini iyileştirmeye yardımcı oluyor bazen diş eti ağrısı da diş ağrısıyla karışabiliyor ben çok çektim dişten hamilelikten öncede baya yaptırdım ki ağrımasın diye ama yinede olabiliyormuşDeneyeceğim geçmezse
Bana da diş eti gibi geliyor kıpkırmızı olmuşYaa dişeti mi acaba benim dişçim hamilelikte çok hassaslaşır ağrı yapabilir korkma demişti şişme kanama da olur demişti
Aynen yazSize ne dediğimi kenara yazayım da ben de merak ettim
DeneyeceğimGeçmesini bekleme bende çok inat ettim ilk eşim dediğinde pişman oldum en başta yapsaydım diye
Ya benim planlı hamilelik değildiTuzlu suyla gargara yaparsan diş etini iyileştirmeye yardımcı oluyor bazen diş eti ağrısı da diş ağrısıyla karışabiliyor ben çok çektim dişten hamilelikten öncede baya yaptırdım ki ağrımasın diye ama yinede olabiliyormuş
Ya benim planlı hamilelik değildiondan hep bunlar