2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tuzlu suyla gargara yaparsan diş etini iyileştirmeye yardımcı oluyor bazen diş eti ağrısı da diş ağrısıyla karışabiliyor ben çok çektim dişten hamilelikten öncede baya yaptırdım ki ağrımasın diye ama yinede olabiliyormuş
Valla korkumdan bende dişçiye gittim önce hep ama benim dişim sona doğru kesin yine dayanmaz 😂

Sürekli ses olarak açmaz açsın da istemem ama ilk öncekinde 1 ay sonra gel dedi 9 da kalbi durup 3 hafta öyle gezdim, şimdi iğne işe yarıyor mu diye mecbur takip ediyor ilerde bu kadar sık çağırmaz gibi, valla çok şükür bu güne 🥰
Aynısı benim başımada geldi o yüzden çok tedirginim bu kez doktora gitmemek için zor duruyorum ve korkuyorum

Aynısı benim başımada geldi o yüzden çok tedirginim bu kez doktora gitmemek için zor duruyorum ve korkuyorum
Hiç öyle düşünme ilk bende teoriler ile kendimi yedim sonra tevekkül ettim çünkü cidden kul olarak elimden geleni yaptım burdan öte elimden hiç bişey gelmez bu kez bu bebek bize nasipse bak gör ne olursa olsun ilerleyecek 🥰

Bak sarımsağı ez sızlayana koy ağzını acayip acıtıp gözünden yaş getirecek ama nasıl rahatlayacaksın iyi bak acıya dayanıp tükürmezsen, hangi diş ise koy sık ağzını
Ama kimseyi eve alma 😂 ben bir kere kardeşimle aynı odada yatarken yapmıştım çok ağrrıyor dişim diye sabah leş gibi kokuyor oda diye söylene söylene bir kaldılar 🙈 ama değer Yani gerçekten geçiyor 😊 Dilyy Dilyy

X