- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #30.541
İnşallah ciddi bişey çıkmaz bağlantı olsa bile tedavisi var diye okumuştumOrtasında minik bir delik var ama ucu bağlantılı mı bilmiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ciddi bişey çıkmaz bağlantı olsa bile tedavisi var diye okumuştumOrtasında minik bir delik var ama ucu bağlantılı mı bilmiyorum ki
Doktora gidemedik bu sağlık ocağı için kontroldü ilk ay 850 ikinci ay 800 gr aldı bu ay 500 bu ay burnu çok tıkandı adet oldum süt azaldı hepsi bir araya geldiCanim ilk ay ne kadar almıştı.? Biz daha 3 ay olmadık ama artik daha az alicaklar diye biliyorum . Kv bosver doktor normal diyorsa kilo alımına kafana takma kuzu. Bak benim ilk bebe prematüre dogdu cok zordu simdi abisinin kiyafaetlerini giydiriyorum bunlari 1 yasinda giyiyordu. Sonuc olarak her türlü büyüdük Bu guzel günler geri gelmeyecek eger sagliginda problem yoksa doktor da gelisimini normal buluyorsa üzme kendini.
Benim 3200 doğdu ama malesef halen yemek yemeyi işkence olarak görüyor ödül olarak gofret çikolata olunca yiyecekten ödül olmaz diyor o kadar vahimBenim 6 yasindaki oglumda daha yeni 17 kilo. ben kiloya takilmiyorim kendimde cılız bo cocuktum ama boyu bı türlü yetisemedi akranlarina (prematüre dogmustu)
Belki o da bana cekmistir ben de hep sinifta kisaydim lisedeyken birden boy attim. İns oglumda bi donem de atağa gecer
Canım sakral gamze ultrason ile bakılıyor ve takip gerekiyor diye biliyorum. Zamanla kapanıyor galiba. Benim iki kızımda da bakilmisti ilk doktorları hep ultrason istedi sorun çıkmadı şükür. Dil bağı hakkinda fikrim yok ama.Kızlar gün geçmiyor ki şuraya bir olay ile gelmeyeyim öz beynim yandı artık malum bizim kız antibiyotik sonrası toparlayamadı hala günde 7 kaka yapıyor ama dolu dolu değil tabi, neyse bugün bizim memlekette olan bir çocuk doktoru çok ilgili diyor çevrem bir de o görsün hem kendi özeli devlet gibi hızlı olmaz dedim ishal için başka bir probiyotik verdi tamam amaa hem çocukta dil bağı var dedi hemde sakral gamze deniyormuş kızımın kuyruk sokumunda bir delik vardı bu benim dikkatimi çekti ama kaç kez doktor baktı bişey olsa der diye düşündüm meğer onun için yüzeysel ultrason çekilmesi lazımmış
Ne olur ki?İnşallah ciddi bişey çıkmaz bağlantı olsa bile tedavisi var diye okumuştum
Acikcasi ben bebegim dunyaya geldiginden beri yatagimda yanimda yatiriyorum kiyamadim ayri yatirmaya. Suan sizin yorumunuzu okuyunca acaba beni ne zorluklar bekliyor diye deriin bir nefes aldim suanCanım ikinci anne oluşum gördüklerimdeb özetle şu noktaya dikkat edin.
Ben hiç yatağıma yanıma yptrmadim bunu yaparsanız ayırmak zor. Benim kızım bizimle aynı odada ama kndi yatağında yattı vakti gelincede çok kolay ayrıldı gitti odasına.
Ama yanında ystiranlar çok büyük zorluk çekti hala anne babayla yatan ilkokula gidenleri duydum. Ben bu konuda çok aceleci değilim yaşına kadar belki bizimle aynı odada ama beşiğinde yatabilir diye düşünüyorum.
Henüz bize ihtiyaçlari var her açıdan. Ama hmn ayırmak isteyenlere de saygım var. Herkes çocuğu için en iyisini yapar elbet
Ay hepsi aynı olmaz belki. ben yaşamadım duyduklarımi yazdımAcikcasi ben bebegim dunyaya geldiginden beri yatagimda yanimda yatiriyorum kiyamadim ayri yatirmaya. Suan sizin yorumunuzu okuyunca acaba beni ne zorluklar bekliyor diye deriin bir nefes aldim suan
Gerçekten öyle benim buyuj oğlum bizle hic yatmadi bebekken ama 3yasnds odasını ayirdik sonra 4 5yasinda depremler oldu Tekirdağ daydik yanıma aldim 8 yasina kadr odasında yatsada gece gelip yatıyordu. Bu sene artik kesin olarak almadık ama yanına yatınca zor ayrılıyor orası gerçek ben eeken yatıyorum babasi yok diye gelip yatıyor uyumamasini sağlıyorum yoksa her gece yine benke yatacak.uyumadan odasina gonderiyorumAcikcasi ben bebegim dunyaya geldiginden beri yatagimda yanimda yatiriyorum kiyamadim ayri yatirmaya. Suan sizin yorumunuzu okuyunca acaba beni ne zorluklar bekliyor diye deriin bir nefes aldim suan
Dilini emiyo gibi geldi banaSizinde bebekleriniz ağzında dilini geviş getiriyor mu. Bugün başladı buna da
Benimki yapıyor bIr suredir. Tükürük arttı ve diş çıkarma dönemine girdik. Damağı ya da dış etini kaşıyor diye düşünüyorum.Sizinde bebekleriniz ağzında dilini geviş getiriyor mu. Bugün başladı buna da
Maalesef iki bin kesinlikle verilmez cok sacma2000 lira mi? Bakmamıştım hiç fiyatlarına inanılmaz gerçekten... Teşekkürler dolaptan da bakayım artık sıfır birsey alamayacağız bu gidisle
İyi fiyata almissin canim.Ben amazondan 544 tl ye fisher price kelebekler rüyası dönence aldım sifir ürün memnunuz. Önce letgodan baktim sonra dolap uygulamasindan 2. El almaya çalıştım. Birinci satıcı 8 gun oyaladi sonra satisi sebepsiz iptal etti. Ikinci satici gonderdi .Gelen kutu çöpten cıkmış gibiydi oyuncakları cook kirli teslim almadan kuryeye geri verdim. Baktım olmayacak sıfırını aldım. 200 tl fazla verdim kafam rahat. 300tlye var kargo komisyon 350 yi buluyor ama şans işi iyi ürüne denk gelmek. 2.El değil 5.El satıyorlar kim kaç kişiden geçmiş ürünler.
Benimkinin de kalir yani yok valla Hamburger , makarna sevmeyen cocuk mu olur onu bile sevmiyor.Benim 3200 doğdu ama malesef halen yemek yemeyi işkence olarak görüyor ödül olarak gofret çikolata olunca yiyecekten ödül olmaz diyor o kadar vahim
İlkinde oyle yaptim anasinifina gidiyor halen ayıramadim saat onda yataginda masalla uyutuyorum bir de yanımızda oluyorAcikcasi ben bebegim dunyaya geldiginden beri yatagimda yanimda yatiriyorum kiyamadim ayri yatirmaya. Suan sizin yorumunuzu okuyunca acaba beni ne zorluklar bekliyor diye deriin bir nefes aldim suan
Bizim doktor neden verdi ki ama şurubu içince toparlanmaya başladı. Bebekken vermiyorlarmış diyince bi endişe ettim acaba kullandırmasam mı kiBen yeni gittim canim bebekken vermiyorlarmis serum fizyolojik verdi sadece. Hapşırık akıntı olabilir normal dedi..ates ,solunum sıkıntısı olursa tekrae görüşelim dedi.
Güleryüzlü bir bebiş olacak bence çok güzelMaşallah. Aslında ayırt etmesi iyi bir şey. Ama kriteri ne şu anda bilemedim bizimki herkese gülümsüyor ileride iyi kötü ayırımını biz öğreticez
Bize testte yapmadı sadece boğazına baktı geniz akıntısı öksürük hapşırık var diye nezle diyip şurup yazdı. Ama ateşimiz yok ondan herhangi bir test yapmamıştır dimi?Oğlumda olmuştu 2aylikken foktot kan idrar, infulenza testlerini yaptı. hafif enfeksiyon çıkmışti bişey vermedi. Ateşi çıkmıştı o zaman 8 saatte bir tatli kaşığı calpol ve serum fizyoloji , bizim ateş vardi ateşi 1 gün sürdü geçti.
Ne surubu verdi canım? Calpol verdi bize ama atesi olursa kullan dedi atesi yokBizim doktor neden verdi ki ama şurubu içince toparlanmaya başladı. Bebekken vermiyorlarmış diyince bi endişe ettim acaba kullandırmasam mı ki
Güleryüzlü bir bebiş olacak bence çok güzel
Bize testte yapmadı sadece boğazına baktı geniz akıntısı öksürük hapşırık var diye nezle diyip şurup yazdı. Ama ateşimiz yok ondan herhangi bir test yapmamıştır dimi?
Meme reddini aşabildiniz mi acabaKızzz meme reddi biz de yaşıyoruz epeydir giremiyorum o kadar yoğunum ki hoplata zıplata emziriyorum ben de güncelleme yükleniyor yine galiba çığlık çığlığa ağlıyor sebepsiz zor iş anne olmak
Meme reddi son durumunuz nedir acabaYok aslında daha var ama meme reddi yaşıyorum son 1 haftadır hatta tamamen bırakacak diye korktugum da oldu. Emsin de nasıl emerse emsin diyorum artık napayım. 1 aya işe döneceğim zaten
Prospan verdi.öksürük şurubuymuş canımNe surubu verdi canım? Calpol verdi bize ama atesi olursa kullan dedi atesi yok