Kizlar gece yatarken bebislere neyi ne kadar giydiriyorsunuz? İstanbul’dayim ben. Ev merkezi sistem, gece 11.30’da kaloriferleri kapiyorlar. Termometre odayi 20-21 arasi gosteriyor hava sicak olunca 22-23 oluyor. Carters in polarli uyku tulumlarindan almistim, cok onermislerdi. Ustunu de aciyor diye aldim ama asla guvenemiyorum ve yine ortuyorum uzerini. Ay usuyor mu sicak mi basar kaygilari cok fena. İlk bebek olunca ve kendimin de sicak soguk algisi menapozlu kadinlar gibi olunca kestiremiyorum dogruyu yanlisi.
Bi de kundak yapiyor musunuz? Ben ilk zamanlar yaptim ama bir aydan sonra istemedi benimki. Cok ugrasti acmak icin ben de actim rahat etsin diye. Simdi cook derin uykudayken yapiyorum bazen eli kolu rahat dursun diye ama pek de yapmiyorum. Kayinvalidem cok elestirdi bu konuda beni. Bir aglar iki istemez ucuncu de alisir dedi. Sen cocugun esiri olmussin dedi. Bi de sen bunu kucaga alistirmissin diyip duruyor. Ya hepi topu 67 gundur dunyada bu garibim. Kucagimda olsun istiyorum. Kendini guvende hissetsin. Bu arada yedi yirmidort de kucagimda diil. Mama yerken meme emerken gazini cikarirken bir de cok yattiysa sirti rahat etsin diye kucagimda sirtini ovuyorum gezdiriyorum evin icinde. Sizce yanlis mi?