- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.901
Valla geç döllenme mi bilmiyorum ama geriden geldiğini biliyorum bakalım hayırlısı olsun ins.Yok canım benimki en başından beri geç döllenmeydi biliyordum ben zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla geç döllenme mi bilmiyorum ama geriden geldiğini biliyorum bakalım hayırlısı olsun ins.Yok canım benimki en başından beri geç döllenmeydi biliyordum ben zaten :)
Nasıl oluyor geç döllenme? Ben son adet tarihimden 2gün sonraki ilişkide hamile kaldım yumurtlama 2gun vardı tahmini mesela. Bugün doktorda da 4gun önde çıktı doktorumda olabiliyor bunlar döllenme ye bağlı dedi. erken mi olmuş oluyor peki döllenmesi. Hiç bilmiyorum bu olayıYok canım benimki en başından beri geç döllenmeydi biliyordum ben zaten :)
Mesela benim adetim 7 gün gecikmesine rağmen hcg 275 çıkmıştı bana düşük gelmişti sebebini sorduğumda gec döllenmeden dolayı olduğunu söyledi Dr.Nasıl oluyor geç döllenme? Ben son adet tarihimden 2gün sonraki ilişkide hamile kaldım yumurtlama 2gun vardı tahmini mesela. Bugün doktorda da 4gun önde çıktı doktorumda olabiliyor bunlar döllenme ye bağlı dedi. erken mi olmuş oluyor peki döllenmesi. Hiç bilmiyorum bu olayı
Aynen canım sağlıklı olsunlar daValla geç döllenme mi bilmiyorum ama geriden geldiğini biliyorum bakalım hayırlısı olsun ins.
Ben hep yüzüstü uyurdum öğrendiğimde beri soluma yatıyorum.Daha erken ama kendimi ona alistirdim sizde alistirin bence biraz ağrılı oluyo ama alisirsiniz:)Selam kızlar benim de gece ağrılarım oluyor, bugün karnımın alt tarafının soluna ağrı girdi biraz geçti sonra normal midir sizce?
Bir de siz de şu durumu yaşıyor musunuz ya;
Ben normalde yüzüstü uyurum şu an yüzüstü uyuyunca karnım hafif sızlıyor gibi garip bir his oluyor, sonra korkuyorum yüzüstü uyumaya. Bu sefer de zor uyuyorum.
Bende de 3,4 kanama alanı var ama zamanla kaybolacaktır. Risk değil. Yine de bir 8 10 gün dinlen ağır kaldırma vs dedi.Kalp atışını dinlerken kesenin yanında kan birikimi görüldü o düşük riski yaratiyormus ama benden leke vs bişe gelmedi
Anladım canım inşallah bişey olmaz içini ferah tutKalp atışını dinlerken kesenin yanında kan birikimi görüldü o düşük riski yaratiyormus ama benden leke vs bişe gelmedi
Merhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyımGünaydın kızlar herkese. 5+5 im bugün:) yarın kontrolüm var heyecandan vakit geçmiyor.
Bende neredeyse hiç ağrı olmuyor şükür ama bazen sağ kasığımda sızlamalar oluyor. normal midir?
aynıyız desene :) umarım sağlıklı haberlerle döneriz kuzumMerhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyım
İnşalşah görürüz bebişleri
Kızlar 5+5 te bebek görünüyor mı yoksa sadece kese mi görürüz
Ben 5+6 da minicik görmüştümMerhaba bende bugün 5+5 im yarın ilk defa gidicem hastaneye heyecanlıyım
İnşalşah görürüz bebişleri
Kızlar 5+5 te bebek görünüyor mı yoksa sadece kese mi görürüz
Anladım canım benim 2gün gecikince 930 çıktı betaMesela benim adetim 7 gün gecikmesine rağmen hcg 275 çıkmıştı bana düşük gelmişti sebebini sorduğumda gec döllenmeden dolayı olduğunu söyledi Dr.
Yani bebek haftasına göre değil daha geç ölçülüyor ultrason da.
Umarım canım ilk gebelik miaynıyız desene :) umarım sağlıklı haberlerle döneriz kuzum
Yarın benim de kontrolüm var 6+3 olacak inşallah güzel haberler ile gelirizGünaydın kızlar herkese. 5+5 im bugün:) yarın kontrolüm var heyecandan vakit geçmiyor.
Bende neredeyse hiç ağrı olmuyor şükür ama bazen sağ kasığımda sızlamalar oluyor. normal midir?
Aha merak ettiğim soru bide ben yüzme bilmem tam kendime can yeleği tarzı bişey aldım işte budur dedim hamileyim tabi çok şükür hamileyim de o ayrıKızlar denize girme hakkında ne düşünüyorsunuz! Buranın deniz sezonu malum açıldı ben ilk gebeligimde düşük riski ve kanamadan ötürü hiç girememistim... Bunda giresim var ama idrar yolu enfeksiyonu dan da korkuyorum. Bilemedim
Sağol canım senin de gözün aydınGözün aydın canım
Bende bugün duydum minik kalbin sesini nasıl heyecanlı birşey
Bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepiniz saglikla duyarsınız
@Virgo women sende gidecektin canım bugün ne yaptın ?
Aynen.. Benim ciddi yükseldiği için hatalı diye düşündü..Benim doktorum şu an dış gebelik riski üstünde duruyor. Yarın tekrar kan vereceğim, o belirleyici olur sanırım