Cidden agizlarina kurekle vurasim geliyor boyle insanlarin. Gelismemis ne demek ya? Canim verdigin rakamlar gayet standart degerler arasinda. Gayet de gelismis. Ayrica mama gayet de besler, anne sutu koruyucudur tartismasiz, kilo aldirani da elbette aldirir ama mama besleyicilik konusunda daha ondedir.
Milleti kafana takma. Benim sutum hep azdi hala az, hastanede mama takviyesi yapmaya basladik hala da mama veriyorum, anne sutunu resmen ilac niyetine oldugu kadar veriyorum. Benimkinin de boyu kilosu iyi, ama kocaman iri bir bebek diil. Cevremdeki bazi buyukler, biz hic vermedik hep emzirdik diyor ne zaman konu acilsa ki ben o esnada bebegime mama yediriyorum kucagimda dusunun, ben de inadina, benim sutum o kadar yok, olmuyor, ben mama veriyorum diyorum gulumsuyorum. Napalim madalya mi takalim anlamadim ki.. sey diyesim var, aferin en cok sen emzirdin, en cok sut senindi, en cok senin sutun yaradi, sampiyon sensin.
Herkesin yapisi bunyesi farkli. Kimi hicbir sey yapmasa da sutu bol bol olir, kimi didinir olmaz, kimininki yarar kimininki yaramaz.
Ben cidden buyutmuyorum bu mama ve anne sutu olayini. Emzirmenin en guzel yani o temas ve iletisim. Sutum tamamen bitse bile ben benimkini zorla emziricem galiba, emzik niyetine takilsin. Cipil cipil gozleriyle bana baksin diye :))
Hiiic takma, evladina odaklan. Sev saril op kokla kicakla konus gulus mamasini yedir :)
Mubarek ayda kufur etmek istemiyorum sinirlendim yine