- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #29.481
Anladım canım dikkat et inşallah ilerlemezCanım açıyorum da bişey çıkmıyor ki. Şimdi de balgamlı gibi hırıltısi boğazda. Epey azaldı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım dikkat et inşallah ilerlemezCanım açıyorum da bişey çıkmıyor ki. Şimdi de balgamlı gibi hırıltısi boğazda. Epey azaldı ama
Dogru o da var onlar da kanatabilir. Uyurken diyorlar kes göz bozukluğu var bende. Işık tutmam lazım gözlükle bakmam kesin uyanır uyanınca da neler olduğunu hepimiz biliyoruz yapacak bir şey yok deneyeceğim elbet bir günBen kesince dipten alamıyorum. Kardeşime yaptırdım. 2 parmakta kanamış. Hızlı iyileşti. Yani onlar da hata yapabilir, kendin dene tekrar. Ben uyurken eldiven takıyorum. Oynarken ya da emerken gözümün önünde
Evet iyi fikir biraz kısaltmak yeter zaten en başta. Onlardan bakayimTörpü aletleri var pilli mi şarjlı mi öyle bişey onlrdan alıp denesen
Benim yaşadığımı uzun uzun anlatmışsın artık hangi göğsümü veriyorum altını ne zaman değiştirmiştim.uykudan ne zaman kalkmıştı şimdi uyku için mi mızlıyor derken Bi bakmışız akşam olmuş kamburum çıkmış ilk etapta 3 aylık olunca düzelir kısmını bekliyorum...instagramda tavşanuykusu uyku koçu var onunla anlaştım ben. 6 aylık olunca başlicam.kimse beni durduramaz o eğitim verilecekBöyle saçma uyku olamaz kısmına bir tane de bizimkini ekleyelim saat 6 veya 7 de uyanan bebenin ilk altını alırım hep ama kıtlıktan çıkmış gibi ağlayıp hu hu hu ediyorsa önce emer sonra gaz çıkar kucakta turla 10 dk halıda dur biraz ayakta salla sonra tekrar kucakta pış pış bir tur müzik dinle tekrar pış pış kolda uyur tam yatağa koyarım üstünü örtmek için örtüye dönerim ki o ne gözler açık kucağa al tekrar pış pış olmadı hadi ayak yine mi yok uzun ayakta kaldı diye altı pistir ona bak altını açtık bu kez acıktı tekrar emsin hop döngü başabunun içinde nadir 20 dk yatakta durur onda da eller kıpır kıpır değişik sesler eşliğinde
Bunların üstüne yarın tekrar kalça için bandaj eklenecek aslında şükür 2. Ultrason iyi geldi herşey yoluna girmiş ama ortopedi doktoru işi garantiye almak istiyor tedbir amaçlı bir ay duracak dedi bandaja bende şuan hasta diye 3 4 gün takmadım yarın kavga dövüş başlar artıkOkurken yoruldum
Benim artık şu zaman düzelir denilen şeye inancım kalmadıBenim yaşadığımı uzun uzun anlatmışsın artık hangi göğsümü veriyorum altını ne zaman değiştirmiştim.uykudan ne zaman kalkmıştı şimdi uyku için mi mızlıyor derken Bi bakmışız akşam olmuş kamburum çıkmış ilk etapta 3 aylık olunca düzelir kısmını bekliyorum...instagramda tavşanuykusu uyku koçu var onunla anlaştım ben. 6 aylık olunca başlicam.kimse beni durduramaz o eğitim verilecek
Ben kullanıyorum büyük kızım 6 yaşında tırnak kesme korkusu var el koydu bebeğe denemedim malesefEvet iyi fikir biraz kısaltmak yeter zaten en başta. Onlardan bakayim
Kızımda bakıcımız ;Benim artık şu zaman düzelir denilen şeye inancım kalmadı
Bunlar işini görür bence canimEvet iyi fikir biraz kısaltmak yeter zaten en başta. Onlardan bakayim
Hic eldiven kullanmadim desem yeridir. Bence artik siz de birakin. Dokunmalari gerek kesif yaparken. Eli agzinda olur tabi cunku bir eli oldugunu ogrendi artik annesi :) normal yani.
Ufak cizikler de olur gecer, geciyor zaten.
Ya bende çıkardım eldiveni ama baya bi çizik atınca yüzüne tekrar taktim da geri çıkardım tekrar elini sürekli emiyor diyeHic eldiven kullanmadim desem yeridir. Bence artik siz de birakin. Dokunmalari gerek kesif yaparken. Eli agzinda olur tabi cunku bir eli oldugunu ogrendi artik annesi :) normal yani.
Ufak cizikler de olur gecer, geciyor zaten.
Ben kesene kadar sırtımdan terler bosaliyor desem yeridir etine gelir keserim diye çok korkuyorum bizimkinede şapka birsey dayanmıyor beşikte başını dondure dondure çıkarıyor şapkayıBizim ki eldiven şapka hiç sıkıya gelemiyo.başta badilerinin eldivenini takıyodum ama onu da çıkardık çizikler için tırnaklarını kestikten sonra azcık törpüleyelirsin.ben biraz derin kestim galiba bu sefer çizik azaldı
Okurken nasılda tanıdık diyorum tek fark benimki gündüz uyur gece uyumaz 4 de kadar. Bence beni sahurda yalnız bırakmak istemiyor kızım ondan uyumuyor artik olaya polyana misali bakmaya çalışıyorum yoksa gece kafayı yemeye az kaldı hadi uyumuyorsun bu ağlamak ne peki kayinvalidem gibi artık kulağımı ağrıyor diye düşünmüyor değilim ama gündüz görmen lazım uyumak için ağlıyor ya beşiğe koyayım da sallayayim uyusun diye . Üstüne kim görse bu kız hiç gelişmemiş diyor psikolojikmen cokuntudeyim mama veriyorsun onda diyorlar sanki ben istemezmiyim anne sütünü vermeyi ☹Böyle saçma uyku olamaz kısmına bir tane de bizimkini ekleyelim saat 6 veya 7 de uyanan bebenin ilk altını alırım hep ama kıtlıktan çıkmış gibi ağlayıp hu hu hu ediyorsa önce emer sonra gaz çıkar kucakta turla 10 dk halıda dur biraz ayakta salla sonra tekrar kucakta pış pış bir tur müzik dinle tekrar pış pış kolda uyur tam yatağa koyarım üstünü örtmek için örtüye dönerim ki o ne gözler açık kucağa al tekrar pış pış olmadı hadi ayak yine mi yok uzun ayakta kaldı diye altı pistir ona bak altını açtık bu kez acıktı tekrar emsin hop döngü başabunun içinde nadir 20 dk yatakta durur onda da eller kıpır kıpır değişik sesler eşliğinde
Aynıyız hepimiz anlaşılan bizde sadece arada mama faslı var. Bi de tam emerken ya da mama yerken uyuyacakken kaka yapıyor tüm uyku ucuyor beni çıldırtıyorBöyle saçma uyku olamaz kısmına bir tane de bizimkini ekleyelim saat 6 veya 7 de uyanan bebenin ilk altını alırım hep ama kıtlıktan çıkmış gibi ağlayıp hu hu hu ediyorsa önce emer sonra gaz çıkar kucakta turla 10 dk halıda dur biraz ayakta salla sonra tekrar kucakta pış pış bir tur müzik dinle tekrar pış pış kolda uyur tam yatağa koyarım üstünü örtmek için örtüye dönerim ki o ne gözler açık kucağa al tekrar pış pış olmadı hadi ayak yine mi yok uzun ayakta kaldı diye altı pistir ona bak altını açtık bu kez acıktı tekrar emsin hop döngü başabunun içinde nadir 20 dk yatakta durur onda da eller kıpır kıpır değişik sesler eşliğinde
Elalemi bosver canım hiiç takma kafana lutfen. Herkesin her konuda fikri var masallah. Biz anneyiz yanlıs yapsak bile deneye yanıla öğreneceğiz herşeyi.Okurken nasılda tanıdık diyorum tek fark benimki gündüz uyur gece uyumaz 4 de kadar. Bence beni sahurda yalnız bırakmak istemiyor kızım ondan uyumuyor artik olaya polyana misali bakmaya çalışıyorum yoksa gece kafayı yemeye az kaldı hadi uyumuyorsun bu ağlamak ne peki kayinvalidem gibi artık kulağımı ağrıyor diye düşünmüyor değilim ama gündüz görmen lazım uyumak için ağlıyor ya beşiğe koyayım da sallayayim uyusun diye . Üstüne kim görse bu kız hiç gelişmemiş diyor psikolojikmen cokuntudeyim mama veriyorsun onda diyorlar sanki ben istemezmiyim anne sütünü vermeyi ☹
Bu harika görünüyor teşekkür ederimBunlar işini görür bence canim
Ya bende takmamaya çalışıyorum ama elimde değil işte birseyi olsa kaç defa doktora götürdüm onlar derdi gelişimi geri diye ya da daha yakın zamanda sağlık ocağına gittim en azından onlar da söylerdi kızım şuan 76 günlük daha 67 günlük iken aşıya goturdun ozman boyu 61 kilosuda 5.450 çıkmıştı birqey demedi hemşire ozman olsa söylerdi demi yaniAynıyız hepimiz anlaşılan bizde sadece arada mama faslı var. Bi de tam emerken ya da mama yerken uyuyacakken kaka yapıyor tüm uyku ucuyor beni çıldırtıyor
Elalemi bosver canım hiiç takma kafana lutfen. Herkesin her konuda fikri var masallah. Biz anneyiz yanlıs yapsak bile deneye yanıla öğreneceğiz herşeyi.
Canım bence normale göre uzun bile .kiloda zayıflamıyorsa az da olsa artıyorsa besleniyordur zaten daha ne olsun .zaten bebişlerle uyu besle falan yeterince yoruluyoz başkaları yormasın bi de duymazdan gel bence .iki ay içinde gayet iyi bence nazar boncuğumuzda dursun şurdaYa bende takmamaya çalışıyorum ama elimde değil işte birseyi olsa kaç defa doktora götürdüm onlar derdi gelişimi geri diye ya da daha yakın zamanda sağlık ocağına gittim en azından onlar da söylerdi kızım şuan 76 günlük daha 67 günlük iken aşıya goturdun ozman boyu 61 kilosuda 5.450 çıkmıştı birqey demedi hemşire ozman olsa söylerdi demi yani
Korkmazmıyım ama bizim tırnak makası biraz kör galiba onun rahatlığıyla kestim en son .bi de tırnağı kirlenmiş utandım el kadar bebeği kirli gezdirmeyeBen kesene kadar sırtımdan terler bosaliyor desem yeridir etine gelir keserim diye çok korkuyorum bizimkinede şapka birsey dayanmıyor beşikte başını dondure dondure çıkarıyor şapkayı
Canım senin bebişte hastaydı nasıl olduBunların üstüne yarın tekrar kalça için bandaj eklenecek aslında şükür 2. Ultrason iyi geldi herşey yoluna girmiş ama ortopedi doktoru işi garantiye almak istiyor tedbir amaçlı bir ay duracak dedi bandaja bende şuan hasta diye 3 4 gün takmadım yarın kavga dövüş başlar artık
Aynen söylerlerdi tabi hiç korkma kilosu da gayet güzel. 5ay olunca dogum kilosunun 2 katına çıkmış olması yeterliymiş büyüme gelişme açısından.Ya bende takmamaya çalışıyorum ama elimde değil işte birseyi olsa kaç defa doktora götürdüm onlar derdi gelişimi geri diye ya da daha yakın zamanda sağlık ocağına gittim en azından onlar da söylerdi kızım şuan 76 günlük daha 67 günlük iken aşıya goturdun ozman boyu 61 kilosuda 5.450 çıkmıştı birqey demedi hemşire ozman olsa söylerdi demi yani