- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.581
Demekki düğüm yüzünden böyle bakalım ne zaman geçecek acabaBenim de hep sağ taraf zorluyordu. Doktoruma söylediğimde düğümü sağ tarafa attım, sağ ucun ağırması normal demişti.
Bol yürüyüş yap ve günde en az 10 hurma ye canım. Ben bir hafta öyle dolandım dogdu bebeğim ve gercekten yürüyüşlerin normal doguma etkisi cok güzel oldu benceDogurmak istiyorummm artik
Doğumun 4. Günü başladı 3 gün sürdü boyun ve omuzdaki ağrı. Hemşireyi aradım. Anestezi etkisinden, böyle çıkabiliyor demişti. Boynumu tutamayacak kadar ağrıyordu. Belki anestezi etkisidir.Sağ omzum boynuma kadar tutuldu, galiba gece terle üst değiştir derken olacağı buydu sezeryan az hafifledi rahat tutarım çocuğu derken şimdi eğilip bakamıyorum bile emzirirken
Bu kadar geç etkisi çıkar mı kiDoğumun 4. Günü başladı 3 gün sürdü boyun ve omuzdaki ağrı. Hemşireyi aradım. Anestezi etkisinden, böyle çıkabiliyor demişti. Boynumu tutamayacak kadar ağrıyordu. Belki anestezi etkisidir.
Sarkal gamze canım kuyruk sokumundan usg yapıyorlar.bizede baktılar normal çıktı bidaha istemediler. Ucu devam ediyor mu diye bakılıyor derin olunca biraz.Göz muaynesini oda da yaptılar. Refleks yanıtı var mı diye baktılar.
Kalça içinde 1 ayın sonunda ultrason ilr bakacaklatmış.
Benim bebede öpücük mü gamzeli mi popomu öyle birşey varmış. Ultrason bakılırken ona da bakılır bi daha dediler. 2 doktora gösterdim.
Sonda taktılar ya o delik günlerce acıdı yandı b idrar yaparkenKızlar doğumdan sonra benim gibi idrar yaparken tam sonunda idrar deliğinde zonklayarak ağrı olan varmı ?
Normal kuzum benimde öyleydi günlerce ağladım yatıp kalkarken sağ kastı hep yatağıma ip bağladım öyle kalktım fln. Şükür geçiyor dikişler alınınca az daha sabretKızlar sezeryan ağrım cidden büyük oranda geçti istediğim tarafa yan da yatıyorum ama beni hala sağ taraf en uç zorluyor ciddi derecede bir sıkıntı olsa dıştan belli olur değil mi
Canım onlar kaybolur sürekli olup kaybolur beyaz beyaz dimi. Kızımda da olmuştu dün kontrolde soracaktım Dr a unutmuşum ama bişey görse o derdi. Merak etme geçer onlarKizlar bebegimin yüzünde sivilceler çıktı ve giderek artti baya çoğaldı. sivilceler beyaz uçlu. Sizin başınıza böyle bi sey geldi mi
Benim dikiş alınmayacak galiba 7. Gün doktor bandajı açtı tamam artık herşey normal dedi yolladı hiç dikiş alınacak demedi bişey de gözükmüyor zatenNormal kuzum benimde öyleydi günlerce ağladım yatıp kalkarken sağ kastı hep yatağıma ip bağladım öyle kalktım fln. Şükür geçiyor dikişler alınınca az daha sabret
İnternette 3 haftaya kadar etkisi sürebilir diye yazıyorBu kadar geç etkisi çıkar mı ki
Ben de acaba ondan mı enfeksiyon mu diye doktora sordum da enfeksiyon için tahlil ver dedi hiç gidecek halim yok ya kaç gün sonra geçti canım seninkiSonda taktılar ya o delik günlerce acıdı yandı b idrar yaparken
Puset in otokoltuk olmuyor mu canım ben onu kullandım ilk zaman.malum bizde çok yol yapıyoruz kayinvalidemler uzakta olduğu için.1 yaşından sonra da normal oto koltuk aldimKızlar bebek için otokoltuk almışmıydınız yaa bizim bayram yaklaştıkça aklıma yeni geldi uzun yol için şart sonuçta ama hangisinini alsam karar veremedim
Benim ilkinde bel ağrısı olarak başladı etkisi epey sürmüştü bende belim tutuldu sanmıştım iğneden oluyormuşBu kadar geç etkisi çıkar mı ki
Canım yapistirma mi yoksa senin. dikiş olunca kenarlarda bariz ip oluyor.Benim dikiş alınmayacak galiba 7. Gün doktor bandajı açtı tamam artık herşey normal dedi yolladı hiç dikiş alınacak demedi bişey de gözükmüyor zaten
bebek pusetini baglayamıyor musunuz canım genelde onlar baglanıyor emniyet kemeriyleKızlar bebek için otokoltuk almışmıydınız yaa bizim bayram yaklaştıkça aklıma yeni geldi uzun yol için şart sonuçta ama hangisinini alsam karar veremedim