- 20 Ocak 2015
- 9.249
- 12.949
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.481
Ne kadar alırsa onu ver,,Kızlar bebek 11 günlük sagdigim sütten vermek istesem kaç ml içmesi lazım? Ne kadar mide kapasitesi
Mama 30 CC diye sütü de 30 olarak koydum torbaya onu içiyor önceden verdim ama merak ettim doyuyor mu yada çok mu diye20 ml içer bence.kc CC sagdin. Birde o öğün midesi dolu mu bilemeyiz ama 20 bnce rahat icer
CokkOğluma kavuştum kızlar
Kendimi kasmadım hatta birinin eşi bayılmış espri yaptım benimki mi yoksa tansiyonu düşmüştü poğaça yemeye gönderdim diye gülüştük.
Dediklerini sakince yaptım ama 5,6 . ignede anca tutturabildiler. Beklemeden sondayi taktilar birşey hissetmedim ama keserlerken dedim aciyor diye 3,4 kez söyledim anestezi doktoru uyardı ağırdan alın biraz diye.
çok cekistirdiler ilkinde bu kadar asilmamislardi en son karnıma bastırıp çıkarttılar ben aciyor diyorim onlar ama tombiş bebek çok güzel diyorlar
ultrason 3800 çıkmıştı 3700 doğdu.Göğsümü sıktı hemşire biraz geldi iki tur emzirme yaptık ne kadar geldi bilmiyorum artık. Emziği verdim maşallah güzel tuttu (Philps avent)
İlk odaya cikitigimda baya ağrım vardı mizmizlandim rahim toparlayıcı serum veriyoruz o ağrı yapar malesef dediler sonra ağrı kesici iğneyi vurdular şimdi ağrım kesildi şükür. Bebişim yanımda huzurlu bir şekilde yanyana yatıyoruz
10 dan 12 ye kadar mizmizlandim ama şimdi iyiyim şükür henüz ayağa kalkmadim onu da atlattık mi tamamdır
COkk sevindim ne güzel kurtuldun, darisi basimaaOğluma kavuştum kızlar
Kendimi kasmadım hatta birinin eşi bayılmış espri yaptım benimki mi yoksa tansiyonu düşmüştü poğaça yemeye gönderdim diye gülüştük.
Dediklerini sakince yaptım ama 5,6 . ignede anca tutturabildiler. Beklemeden sondayi taktilar birşey hissetmedim ama keserlerken dedim aciyor diye 3,4 kez söyledim anestezi doktoru uyardı ağırdan alın biraz diye.
çok cekistirdiler ilkinde bu kadar asilmamislardi en son karnıma bastırıp çıkarttılar ben aciyor diyorim onlar ama tombiş bebek çok güzel diyorlar
ultrason 3800 çıkmıştı 3700 doğdu.Göğsümü sıktı hemşire biraz geldi iki tur emzirme yaptık ne kadar geldi bilmiyorum artık. Emziği verdim maşallah güzel tuttu (Philps avent)
İlk odaya cikitigimda baya ağrım vardı mizmizlandim rahim toparlayıcı serum veriyoruz o ağrı yapar malesef dediler sonra ağrı kesici iğneyi vurdular şimdi ağrım kesildi şükür. Bebişim yanımda huzurlu bir şekilde yanyana yatıyoruz
10 dan 12 ye kadar mizmizlandim ama şimdi iyiyim şükür henüz ayağa kalkmadim onu da atlattık mi tamamdır
Açılmayı nasıl anladın canımSakın oturma yana doğru otur ben oturdum dikislerimde açılma oldu benim şuan 13. Günüm daha iyiyim ama oturmaya korkuyorum yana doğru oturuyorum 10 gün sonra insan daha da iyi oluyor orayı olabildiğince kuru tutmaya çalış daha hızlı iyileşiyor insan o çekilme bende de var dikisler kuruyor diye imiş nette öyle yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum
Kalça usg ne zaman yapılıyor onun bilgisini vermedilerBizm gittiğimiz doktor boyunu ölçmedi kalca usg yapilana kadar boyu olcmuyoruz dedi. Bizim 6. Gün bugün
Benimde aptamil hiç durmaz kakasıÇok şükür yaptı kakasını hemde baya bi fazla bu arada mama markası aptamil
Kilosuna göre değişebilir. 4 kilo doğan bir bebek daha çok aç oluyor. Ben 30 40 veriyordum alıyordu, üzerine de emiyordu. Şimdi 20 günlük 50 60 içiyor üzerine de emiyorKızlar bebek 11 günlük sagdigim sütten vermek istesem kaç ml içmesi lazım? Ne kadar mide kapasitesi
Bende bi çizelge var atayım. 2 aylık olunca dediler. Ama sanki oğlumda 1aylikti değişmiş herşey . D vitamini içinde 3 tane damla önerdi içeriği temiz yazdi belki isteyen olurKalça usg ne zaman yapılıyor onun bilgisini vermediler
Maşallah sağlıkla aldın kucağına bol bol yürü hemen toparlanma oluyor.saglikla büyütün.Oğluma kavuştum kızlar
Ben yenidoğan 1 numara emziği 5. Gün verdim almadı attı. Dün 18 ay olan ucu büyüklerden verdim tuttu. Yani 20 günlükken verince aldı. Ben nette emmeyi bırakır diye okudum, korkumdan tekrar vermedim. Geç kalmamışsındır :)Emzik veren var mi bebeğine, 6 günlük henüz vermedim ben sonra vermeyi düşünüyorum acaba geç mi kaldım
Dikis yerim çok açıyordu doktora kontrole gittim doktor söyledi açılmaya başladığını çok dikkat ettim sonra geçti zatenAçılmayı nasıl anladın canım
Bizde sabah gittik evet öyleymiş ama bizim bikaç kere gelince yine de kan aldı .çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.insan hemen endişeleniyo çok şükür iyiymiş.Canım anne karnında kız bebekler e annenin hormonları geçiyormuş vajinadan şişlik adet görme gibi kan gelmesi akıntı normal dedi Dr bize panik olmayın dedi. Biraz gelmiş olabilir sende panik ypma ama takip et
Şu an annemi yatağa kocamı koltuğa yatırdım kendim ara ara yürüyüp koltuğa oturuyorumMaşallah sağlıkla aldın kucağına bol bol yürü hemen toparlanma oluyor.saglikla büyütün.
Hastanede ilk gün verdim tuttu sonra bikac gün vermedim. Şuan veriyorumEmzik veren var mi bebeğine, 6 günlük henüz vermedim ben sonra vermeyi düşünüyorum acaba geç mi kaldım
Aynen ya geçen komşumuz gelmişti onun kızı bulaştırdı salgından bizde nasibimizi aldık.. Burnunu temizlediğimiz zaman rahatlıyorlar bir nebze ben de kötüyüm maalesefBeni öksürük krizi tutuyor bize de ablamızdan gecti
Denemediğin bitki çayı kalmadı sadeyag bile ye dediler yedim ise yaramıyor şiddetli öksürdüğüm için dikislerimde çok ağrıyor bebeğin de burnu hergün tıkanıyorAynen ya geçen komşumuz gelmişti onun kızı bulaştırdı salgından bizde nasibimizi aldık.. Burnunu temizlediğimiz zaman rahatlıyorlar bir nebze ben de kötüyüm maalesef
Ben verdim ilk 2 gün aldı daha sonra almamaya başladı. Kullandığım Philips aventti farklı bi tane daha alıp deneyeceğimEmzik veren var mi bebeğine, 6 günlük henüz vermedim ben sonra vermeyi düşünüyorum acaba geç mi kaldım