- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.201
Erken başlamış senin minik çalışmalaraKızlar herkese günaydın
Sizlere bir sorum olacak. Benim yemek yerken yada yaparken bir hassasiyetim yok ama yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor ve sürekli çıkarıyorum. Benim gibi olan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz?
Gözün aydın canımBen de kalp atışlarını duydum arkadaşlar dün tam 7+0 da
Bugün başladı resmi olarak benim de :) tuzlu salatalık yiyorum suandaİlk defa ağır şekilde midem kalktı şuan tuzlu çubuk yiyorum.Mide bulantısında neler yapıyorsunuz canlar?
Gözün aydın darısı başımıza inşallahKızlarrr ben de bugün 6+6 da duydum kalp atışınıBebişi de görmüş oldum ilk defa daha önce keseyi görmüştüm bebiş yoktu. Çok şükür
Rabbim sağlıkla devam ettirsinKızlarrr ben de bugün 6+6 da duydum kalp atışınıBebişi de görmüş oldum ilk defa daha önce keseyi görmüştüm bebiş yoktu. Çok şükür
Ben de anlamadım ama başka bir doktor çok iyi dedi son bir kez daha vermem gerekiyormusTövbe dee, bu nasıl doktor,
Hangi şehirdesin canım
Bende öyleyim genelde ne oluyorsa yedikten sonra oluyor. Yerken hatta fazla fazla yiyorum kendimi tutamayıp. Kötü olacagimi bildiğim halde az yiyemiyorum belki az yesem okadar olmaz. Az yemeyi denemek lazım yada az yağlı falan. Mesela azonce kahvaltı yaptım neguzel öncesinde birşeyin yoktu şimdi fenaKızlar herkese günaydın
Sizlere bir sorum olacak. Benim yemek yerken yada yaparken bir hassasiyetim yok ama yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor ve sürekli çıkarıyorum. Benim gibi olan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz?
Ben aynıyım alma da verme de yokKızlar aranizda yavaştan kilo almaya başlayan var mı
Oyyy hadi hayırlı olsun canımKızlarrr ben de bugün 6+6 da duydum kalp atışınıBebişi de görmüş oldum ilk defa daha önce keseyi görmüştüm bebiş yoktu. Çok şükür
Kuzu kesenin tutunduğu yere göre bile değişiyor o, haftaya görüp duyacaksın merak etmeRabbim sağlıkla devam ettirsinben henüz 5+4 üm dün sadece keseyi gördük karından yolk yada bebeğe dair bişey yoktu kafamda teori üretmemeye çalışarak sakin sakin bekliyorum bakalım haftaya cumayı
Hangi markayi kullandigimi bilmiyor ki baska dr yazmıştıBazılarının mg fazla olabiliyor bebeği olumsuz etkilemesin diye öyle veriyorlar canım belki öyledir kaç mg yazıyor acaba
O zaman bilemedimHangi markayi kullandigimi bilmiyor ki baska dr yazmıştı
Anladım canım valla Allah yardımcınız olsun zorBen ağrıda yasiyorum canım. Burda sağlık alanında sıkıntı yaşıyoruz malesef
Sağ ol kuzumGözün aydın darısı başımıza inşallah
Aynı şekilde 5+4 te kesem vardı bebiş yoktu dahaRabbim sağlıkla devam ettirsinben henüz 5+4 üm dün sadece keseyi gördük karından yolk yada bebeğe dair bişey yoktu kafamda teori üretmemeye çalışarak sakin sakin bekliyorum bakalım haftaya cumayı
Ay ne bileyim bak asla kötü düşünmüyorum ama yine de kese fotoğrafına baktıkça bomboş ya içimi bir ürperti alıyor istemsizBen aynıyım alma da verme de yok
Oyyy hadi hayırlı olsun canım
Kuzu kesenin tutunduğu yere göre bile değişiyor o, haftaya görüp duyacaksın merak etme
Bu sabah doktorum da ilişki kısıtı yok dedi ama evde de misafir var açıkçası ortam da yokGünaydın hanımlar biz de henüz bi ilişki yaşamadık. Zaten çatlama gününden sonra bir türlü denk gelememiştik. Su anda 2 hafta oldu. Ama doktor bi tanidikla konustüm kendisi de 2 aylik hamile. Ilişkini kisitlamana gerek yok dedi ama ben yine de korkuyorum
Bebişi zaten umut etmedim ama yolk bari az gözükür sanmıştımSağ ol kuzumİnşallah siz de duyacaksınız azcık bekleyeceksiniz ama o mutluluğa değer
Aynı şekilde 5+4 te kesem vardı bebiş yoktu dahaKanama lekelenme yoksa hiç teori üretmeden biraz daha bekle kuzum az kaldı o sesi duymaya