Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğnemin 11.günü bugün ekte gönderdim bakar misiniz sol kasığımda ve belimde ağri yaşıyorum ilk beş dk sonrasi 7.dk da falan çektim resimleri

Eklentiler

• BC9A9282-998F-41D2-95CB-2E4A89D3662F.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 09CC8170-B27E-4DB7-9C7C-5721CBE0CD51.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 84
  • C96AAB4E-8307-4E94-8512-FE173C4CA24A.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar iğnemin 11.günü bugün ekte gönderdim bakar misiniz sol kasığımda ve belimde ağri yaşıyorum ilk beş dk sonrasi 7.dk da falan çektim resimleri
Canım iğne etkisi geçmiş sanki bugün tam olarak

Çok zorda olsa görünen bi hafif çizgi var gibi canım bilemedim ki
Canım o gözüken hala ignenin etkisi benim 12. Gün olmak üzere vardı heveslenip gittim kan negatif cıktı sen bi daha 14. Gün yap koyuysa vardır ama böyle belirsizler ve 11. Gün olması hala igne etkisi oldugunu gösterir cünkü önceki günlerin de koyu etki mevcut yani, sabırlı ol zor kendimden biliyorum ama test yapıp negatif olması psikolojiyi cok yoruyor

Canım bnim insan yine de ya acbaa mi diyo bnm ilk deneyim bide ovitrelle bilmiyorm kaçinci güne sürüyo hani kişiden kişiye değişiyomş … ne umudum çok ne de umutsuzum valla şuan ötle yapicam test yapmicam 14.güne kdr öyle bi karar aldim

Kızlar benim bat 4 mayıstı testlerle hamile oldugumu ögrendim 3 mayısta kan verdim 61 çıktı bir daha veremedim çarşambaya sıra buldum ozaman kadar bir hafta geçmiş oluyor kimyasal olacak diye çok korkuyorum sevinemedim bile kimyasal geçirenlere soruyorum anlamanın bir yolu varmı şuan 4+3 gözüküyor

Ben mart ayında kimyasal geçirdim normal gebelik gibi sadece iki günde bir kan testi verdim degerler yukselmedi düştü bir hafta içindede adet oldum

Cnm kımyasalı anlamanın yolu kan testi vermek yada kaset test yapıp koyulaşmaya bakmak

Kesinlikle 11-12 de pozitif görüp kan da negatif gören cok var sen garanti 14 ü bekle

Kadın doğuma çarşambaya sıra buldum test yapıyorum ama çokmu koyu çıkması lazım
Canım ben Aralık ayında yaşamıştım, benim adet geçmesinden sonra lekelenmelerim başlamıştı ve testlerde koyuluk olsa da yavaştı. Ama benim iki evladım var. Onlarda adet geçmesinden sonra hiç lekelenme yaşamamıştım. Lekelenme olunca şüphelenmiştim. Bir de hamilelik belirtileri kesilmişti. Şişlik hissi, hafif bulantılarım vardı o gitmişti. Ve göğüslerinmin şişi inmişti. Benim hamileliğin başında şişer ve emzirmenin sonuna kadar sütaş gibi dolanırım.
Ama bence olumsuz düşünme... Her şey çok güzel olacak
Testlerini atsana bakalım

Sağol canım benimde iki tane evladım var ama onlarda kimyasal nedir bilmezdim burda okudukça bende yaşarım diye korktum atayım canım resimlerini üsteki ler miratech alttakini şimdi yaptım nöbetci eczaneden aldım adını hiç duymadım senye lady diye bir marka

Eklentiler

• 16834494792765062833753633724598.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…