Sabah akşam yemeklerden önce kullandım su ve yürüyüş öneriyorlar ama açıkcası pek uyamadım onlara ilk kullandığım ay hemen düzenli regl olmaya başladım zaten . Üç ay kullanılması öneriliyor o yüzden bırakmadan devam etmeni öneririm ben gerçekten faydasını gördümGerçekten mi hepsi bende de var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben batı bekliyorum test yaparım kavanoz da hala biraz var olmazsa sonra yine isterim. Devam etmemi öneriyor musun bide sen nasıl kullandın
Yok kilo yapmadı bana yaAlicam ama kilo falan yapmaz dmi sende yaptmi canım
Tamam canım inşallah bende faydasını görürümSabah akşam yemeklerden önce kullandım su ve yürüyüş öneriyorlar ama açıkcası pek uyamadım onlara ilk kullandığım ay hemen düzenli regl olmaya başladım zaten . Üç ay kullanılması öneriliyor o yüzden bırakmadan devam etmeni öneririm ben gerçekten faydasını gördüm
İnşallah canım benimTamam canım inşallah bende faydasını görürüm
Canım muneye yaz o değiştirirismi değişmek olmuyor
Luteal fazın kaç gün canım normalde reglin 3 gün geçmiş oluyor zatenYarin sabah ilk idrarla denicem bida bakalim gebelik testini zaten 17. Gun bugun yarin 18 oliyo negatif cikqrsa yoktur heralde
Tamamdir cok tesekur ederimÇatlamış canım bugünü ve yaklaşık bir haftayı bir dolu bir boş değerlendirin
mune? bi bakıyım canımCanım muneye yaz o değiştirir
tamam canım yazıyorumMune bu kişi canım
Ben anlamadım olayı canım ya kaçıncı gün yumurta göründü onu anlamadımKızlar bugün adetin ilk günü doktora gittim.letu verdi(femara klomen tarzı yumurta geliştirici ilaç) Uştraonda bakınca 1 tane yumurtan var dedi şuan inşallah bize sorun yaratmaz dedi o.2 gün önce gittm yumurta görememişti nadık oluyor bu pko var muhtemelen geç büyüdü anca adete kadar büyüdü diye düşündüm.bemzet olayı yaşayan oldu mu aranızda lütfen olan varsa aydılmatsın benimerak ediyorum nadıl olacak
Canım merhaba ilk ay yaptığımda gebeliğin bütün belirtileri olmuş idi. Ama ikinci ve üçüncü de hiç bir belirti olmadı. Vücut HCG ve diğer hormonlar i tanımış oluyyor daha az belirtti hatta bazen hiç olmayabilirVucudum. Ikıncı kez ıgne oldugu ocın tepkı gostermemiş olabılırmı
Bırden fazla 2. Yada 3. Ignesını olanlar sızdede farklılık gosterıyormu her ay
Aynen canım suan bende bı belırtı yok cok da iyi oldu gecen sefer kasık agrısı bel agrısı sınırlılık huysuzluk ve artı agır bı grıp gecırdım suan cok rahatım sureklı agrı yasamaktansa hıc bır belırtı olmaması daha ıyıCanım merhaba ilk ay yaptığımda gebeliğin bütün belirtileri olmuş idi. Ama ikinci ve üçüncü de hiç bir belirti olmadı. Vücut HCG ve diğer hormonlar i tanımış oluyyor daha az belirtti hatta bazen hiç olmayabilir